Önder Özcan 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Sonuçta fiyat % 5,75 inmiş olur. ama etikette sadece -%35 yazar Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Önder Özcan yazdı: ama etikette sadece -%35 yazar Biz ölücüyüz, üstteki etiketi kazır, alttakine bakarız. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Önder Özcan yazdı: ama etikette sadece -%35 yazar tanıdık matbaa var ne lazımdı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat Çağlar Bayur yazdı: tanıdık matbaa var ne lazımdı Bu iş yerinde azami ücret uygulanmaktadır, lazım. Hiç bir yerde bulamadım 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Önder Özcan yazdı: Bu iş yerinde azami ücret uygulanmaktadır, lazım. Hiç bir yerde bulamadım yok öllle bi işyeri Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Önder Özcan yazdı: Bu iş yerinde azami ücret uygulanmaktadır, lazım. Hiç bir yerde bulamadım Bu işyerinde ürün yerleştirme yapılmaktadır tabelası lazım bana da 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat Çağlar Bayur yazdı: yok öllle bi işyeri Keşke azıcık yumuşatıp söyleseydin Malumun ilamı oldu bu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts