Çağlar Bayur 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Servet Aydın yazdı: Hâlâ kendini bebe sanıyor ya. Evinin iki günde bir önünden geçiyorum haberi yok eldiven içine kapasitör yerleştirirdik... yapar mıydınız? tam doldurulmuş.... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Çağlar Bayur yazdı: eldiven içine kapasitör yerleştirirdik... yapar mıydınız? tam doldurulmuş.... Sandalyeye elektrik en sevdiğim. Bir de koğuş nöbetinde kondansatör patlatma 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Şubat Yazar Paylaş 20 Şubat Çağlar Bayur yazdı: eldiven içine kapasitör yerleştirirdik... yapar mıydınız? tam doldurulmuş.... Servet Aydın yazdı: Sandalyeye elektrik en sevdiğim. Bir de koğuş nöbetinde kondansatör patlatma Bir tık üstü kazıklı voyvoda zaten. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Çağlar Bayur yazdı: eldiven içine kapasitör yerleştirirdik... yapar mıydınız? tam doldurulmuş.... Distribütörden sürücü koltuğuna çekilen elektrik tesisatı da on numara oluyor. Marşa basınca gelen o aydınlanma hissi 4 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Şubat Paylaş 20 Şubat İlkay Başaran yazdı: Distribütörden sürücü koltuğuna çekilen elektrik tesisatı da on numara oluyor. Marşa basınca gelen o aydınlanma hissi Koltuk ısıtmada buci kullansak 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Önder Özcan yazdı: Bir tık üstü kazıklı voyvoda zaten. müze yaptılar tursitler geziyor şimdi selfie yaparak 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Şubat Yazar Paylaş 20 Şubat Çağlar Bayur yazdı: müze yaptılar tursitler geziyor şimdi selfie yaparak Kazıkla mı 2 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Önder Özcan yazdı: Kazıkla mı Yok voyvoda ile 1 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Şubat Paylaş 20 Şubat İlkay Başaran yazdı: Kazıksız voyvoda balkonsuz bir eve benzer. Voyvodasız kazık, evsiz balkona benzer. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Voyvodasız kazık, evsiz balkona benzer. Evi olmayan kazıklı voyvada da ülkersiz bir çay saatine benzer. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Şubat Paylaş 20 Şubat İlkay Başaran yazdı: Evi olmayan kazıklı voyvada da ülkersiz bir çay saatine benzer. Düşünemedim Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Düşünemedim Dua ya daha evi olan kazıksız voyvodayı soracaktım Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Şubat Paylaş 20 Şubat İlkay Başaran yazdı: Dua ya daha evi olan kazıksız voyvodayı soracaktım Ne yapayım, ülkesiz çay saati düşünülemez. 1 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Bujilerden birini koltuk altına koysak hiç uğraşmadan. 😏 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat Paylaş 20 Şubat İlkay Başaran yazdı: Evi olmayan kazıklı voyvada da ülkersiz bir çay saatine benzer. izci şortun da oldu mu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Çağlar Bayur yazdı: yok ööle bi fatura Bana bugün bi fatura geldi dürüm yapıp yiyesim geldi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Ne yapayım, ülkesiz çay saati düşünülemez. Biz Eti ciyiz Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Şubat Yazar Paylaş 20 Şubat Servet Aydın yazdı: Bujisiz merso kazıksız faturaya benzer Gram altın! 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Önder Özcan yazdı: Gram altın! black friday indirimi var mı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat Servet Aydın yazdı: Gardaşııımmm Şimdi aynı dili konuşmaya başladık seninle Çağlar Bayur yazdı: black friday indirimi var mı +%45 -%35 şeklinde, evet. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Önder Özcan yazdı: Şimdi aynı dili konuşmaya başladık seninle +%45 -%35 şeklinde, evet. Sonuçta fiyat % 5,75 inmiş olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts