Önder Özcan 19 Şubat Yazar Paylaş 19 Şubat Çağlar Bayur yazdı: 1 gır kaç tl Seti bölemiyoruz maalesef. Gır gır olarak alırsanız yardımcı oluruz. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Kompresyon düşükse kızdırma bujisi falan hikaye. 6-7 derece sıcakta aküsü kuvvetli marş yapabilen bir motorun kızdırma bujisine ihtiyacı olmamalı derim ben.. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Bir de kış mevsimi olsaydı ? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Tamer Topaç yazdı: Bir de kış mevsimi olsaydı ? Kışın marşa başladılar zaten. 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Tamer Topaç yazdı: Bir de kış mevsimi olsaydı ? "On warm days (around 60 degrees Fahrenheit (15.6 degrees Celsius)), the bulb needs to be heated for two to five minutes, and up to 30 minutes on cold days or on larger engines" https://www.enginediy.com/blogs/enginediy-blog-news-for-rc-engine/hot-bulb-engine 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Serkan Toker yazdı: Kompresyon düşükse kızdırma bujisi falan hikaye. 6-7 derece sıcakta aküsü kuvvetli marş yapabilen bir motorun kızdırma bujisine ihtiyacı olmamalı derim ben.. Bknz traktör motordan devşirme transit motoru. Anektarı görünce çalışıyor Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Servet Aydın yazdı: Bknz traktör motordan devşirme transit motoru. Anektarı görünce çalışıyor Hızlıca çevirsen aküye bile ihtiyaç duymaz bırak kızdırma bujisini.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Şubat Yazar Paylaş 19 Şubat Serkan Toker yazdı: Hızlıca çevirsen aküye bile ihtiyaç duymaz bırak kızdırma bujisini.. Ona bakarsan yakın zamanda arabaya da ihtiyaç duymayacağız :Ali C. 2 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Önder Özcan yazdı: Ona bakarsan yakın zamanda arabaya da ihtiyaç duymayacağız :Ali C. At mı stoklayalım şimdiden? 1 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: "On warm days (around 60 degrees Fahrenheit (15.6 degrees Celsius)), the bulb needs to be heated for two to five minutes, and up to 30 minutes on cold days or on larger engines" https://www.enginediy.com/blogs/enginediy-blog-news-for-rc-engine/hot-bulb-engine Balata spreyi sıksa şak diye çalışır. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Serkan Toker yazdı: Balata spreyi sıksa şak diye çalışır. Bu sıcak odalı motorlar farklı. İlla ısıtacan 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Serkan Toker yazdı: Balata spreyi sıksa şak diye çalışır. muzla çalışan delorean bile var 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Çağlar Bayur yazdı: muzla çalışan delorean bile var Gerçek değil o. Araştırdım ben. Eksoza patates tıkanınca çalışmayan var ama. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Şubat Paylaş 19 Şubat İlkay Başaran yazdı: Eksoza patates tıkanınca çalışmayan var ama. vidyosu yoksa inanmam Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Şubat Paylaş 19 Şubat (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: vidyosu yoksa inanmam Dm 19 Şubat tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi İmla 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Keşke kızdırma bujileriniz kopsa da silindir kapağı söküldüğü anda ayağınıza düşse 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Şubat Yazar Paylaş 19 Şubat Servet Aydın yazdı: Keşke kızdırma bujileriniz kopsa da silindir kapağı söküldüğü anda ayağınıza düşse Ben bujileri fazla kızdırmak istemiyorum, kızınca psikopata bağlıyolar, kaputun altından cavanar sesleri gelmeye başlıyor. 4 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Servet Aydın yazdı: Keşke kızdırma bujileriniz kopsa da silindir kapağı söküldüğü anda ayağınıza düşse Mutlu yıllar mi bujisi 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Oğuzhan Çakır yazdı: Mutlu yıllar mi bujisi @Servet Aydın Nasıl olsa büyüdü bu. Bence artık dövülebilir. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Sani Gerşon yazdı: @Servet Aydın Nasıl olsa büyüdü bu. Bence artık dövülebilir. Önder abimin kızdırma bujileri ile savunurum kendimi 🙄 yakalarım adresini biliyorum diyenler çok oldu Gebze sınırları içinde kimseyi göremedim henüz 😜 elimde tır kullanirken bazi fotolar mevcut teşekkürler 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Sani Gerşon yazdı: @Servet Aydın Nasıl olsa büyüdü bu. Bence artık dövülebilir. Hâlâ kendini bebe sanıyor ya. Evinin iki günde bir önünden geçiyorum haberi yok 2 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts