Yunus Gökhan Ay 16 Şubat Paylaş 16 Şubat (düzenlendi) Merhaba, Ailenin 2 focusu 2020 model 70 bin kmde 1.5 dizel otomatik titanıum paket. Uzun zamandır araştırdığım bir modeldi. Yeni tip 1.5 dizel 120 hp 8 ileri getrag şanzıman mevcut. Yakıt olarak şu an sakin kullanımda şehir için 6.5 lt civarında. İç hacmi ve bagaj hacmi olarak ciddi anlamda geniş. 16 Şubat tarihinde Yunus Gökhan Ay tarafından düzenlendi 22 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Merhaba, Hayırlı olsun Gökhan Bey. Forumumuza da hoş geldiniz . 1 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun SW mi ? Merhaba evet sw Tamer Topaç yazdı: Merhaba, Hayırlı olsun Gökhan Bey. Forumumuza da hoş geldiniz . Abi selam teşekkürler, uzun zamandır buralardaydım aslında Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Yunus Gökhan Ay yazdı: Merhaba evet sw Abi selam teşekkürler, uzun zamandır buralardaydım aslında Biliyorum 😄 1 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim Evren Bey 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Daha fazla detay merak ediyoruz. Yeni motor, yeni şanzıman, yeni bir şasi ve tam bağımsız arka süspansiyon. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Gökhan hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin inşallah eski fordculardan kim kaldı sorsalar seni örnek göstermek gerekir herhalde 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Hayırlı olsun, çok şık Focus Active X leri merak ediyorum. Hatcback leri cross gibi duruyor. Tasarımını çok beğeniyorum. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Yunus Gökhan Ay yazdı: İç hacmi ve bagaj hacmi olarak ciddi anlamda geniş. Hayırlı olsun, en büyük eksiğini gidermişler anlaşılan 1 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Tamer Topaç yazdı: Daha fazla detay merak ediyoruz. Yeni motor, yeni şanzıman, yeni bir şasi ve tam bağımsız arka süspansiyon. Yeni motor sessiz ve daha istekli devir çeviriyor. Adblue yok bu modelde dpf ne tip bilmiyorum. 250 300 bin km kadar dsg kullandım. Onun ile kıyaslanınca kesinlikle daha yavaş ama tork konvektörünün vermiş olduğu konfor daha fazla. Şasi olarak ve bağımsız süspansiyon olarak araç başarılı c segmentinden çok d segmentine yakın bir keyif veriyor. Vites kolu olmaması değişik yuvarlak bir tuş var alışınca güzel , Şanzımanda + ve - yapmaya izin vermiyor ,direksiyonda kullakçık veya vites üzerinde yok, sadece L düğmesinden kendisi bir veya 2 vites düşürerek karar veriyor. Direksiyon hissi bence çok iyi gaza yüklendiğinde önden çekişli bir araç gibi tepkiler direksiyona gelmiyor.Daha 250 km kullandım detaylı bir yorum yazarım uzun kmler sonucu. Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun, en büyük eksiğini gidermişler anlaşılan Teşekkür ederim. Sw olmasından dolayı bagaj büyük yoksa tercih etmezdim zaten. Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun, çok şık Focus Active X leri merak ediyorum. Hatcback leri cross gibi duruyor. Tasarımını çok beğeniyorum. Teşekkür ederim, Active x ler bunun üstü ayrıca onların şasi daha yüksek, bildiğim kadarıyla. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Gökhan hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin inşallah eski fordculardan kim kaldı sorsalar seni örnek göstermek gerekir herhalde Teşekkür ederim abi , aynen eskilerden bir biz kaldık galiba 2 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Çok güzel araç; güzel günlerde kullanın Not: Sw candır 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 16 Şubat Paylaş 16 Şubat hayırlı olsun çok güzel tercih, şanzıman getrag değildi sanırım fordun kendi üretimi veya General motors ortak üretimi olabilir, şuan 2017 dizel otomatik var C segmentinde başka araba güven vermiyor bana, bu aralar focus SW active X olanları çok dikkatimi çekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Adem Kazıl yazdı: hayırlı olsun çok güzel tercih, şanzıman getrag değildi sanırım fordun kendi üretimi veya General motors ortak üretimi olabilir, şuan 2017 dizel otomatik var C segmentinde başka araba güven vermiyor bana, bu aralar focus SW active X olanları çok dikkatimi çekiyor. 2017'deki otomatik şanzıman ne acaba? Powershift mi? 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Hayırlı olsun 🙂 Hele bir de cam tavanlısı denk gelse harika bir kombinasyon oluyor. Birkaç defa kısmet oldu, gerçekten güzel ferah. Sedan olarak sürekli kullanıyoruz ama sw başka 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Bagajı doldurup uzun yol yapmalık Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Şubat Paylaş 16 Şubat GM ve Ford' un ortak kullandığı 9 ileri (önden çekişli araçlar için) ve 10 ileri (arkadan itiş ve 4X4 araçlar için) şanzımanlar mevcut. Ford tarafından 9 ileri şanzıman temelli, yakıt ekonomisi baz alınarak geliştirdiği, 8F35 kodlu tork konvertörlü tam otomatik şanzıman. Amerika' da, D ve N ile N ve D arasında geçişlerde tutarsızlık ve sert geçiş hataları tespit edilmiş. Bunun için de yeni bir bülten yayınlanarak, beyinden kalibrasyon yapılarak, sorun giderilmiş. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Tamer Topaç yazdı: GM ve Ford' un ortak kullandığı 9 ileri (önden çekişli araçlar için) ve 10 ileri (arkadan itiş ve 4X4 araçlar için) şanzımanlar mevcut. Ford tarafından 9 ileri şanzıman temelli, yakıt ekonomisi baz alınarak geliştirdiği, 8F35 kodlu tork konvertörlü tam otomatik şanzıman. Abd pazarında sanırım, Avrupa'da duymadım 9kademe. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Murat Sahın yazdı: 2017'deki otomatik şanzıman ne acaba? Powershift mi? Evet dizellerde öyle Sw çok kullanışlı, güzel araba, hayırlı olsun, virajlarda yılan gibi kıvrılır focus sw, adbluedan vazgeçmişler mi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Şubat Paylaş 16 Şubat (düzenlendi) 240 nm ile 575 nm/tork versiyonlar varmış. Ford 8F şanzıman, şimdilik yalnızca Ford bünyesinde kullanıyormuş. https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_8F_transmission 16 Şubat tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Bunun tork 300NM olmalı, daha sonra güç 115e tork 250NM ye düşürüldü. Emisyon dan büyük ihtimalle. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts