Sani Gerşon 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Erdem Doğan yazdı: Gaz basma isi miktara göre oldugundan, 10 euro ile 120 euro arasinda fark ediyor. Sen olsan ne yapardin Haziran'a kadar zaten gaz kalmayacak Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Haziran'a kadar zaten gaz kalmayacak Basinc azalinca kacak duruyodur belki? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Erdem Doğan yazdı: Basinc azalinca kacak duruyodur belki? Erdem'cim çok iyi niyetli gördüm seni Sıvı olsa dediğin belki doğru olurdu da, gaz ya hani bu Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Erdem'cim çok iyi niyetli gördüm seni Sıvı olsa dediğin belki doğru olurdu da, gaz ya hani bu Kacak oldugunda gazin hepsi bosaliyor olsa, 10-120 euro arasi bir fiyat vermezlerdi o zaman. Fix olabilirdi degil mi? Birde vakum testi yaptik, asiri bir kacak olsa makine gaz basmazdi. Yine de emin olamadim, birazdan gidip sibop a basacagim bakalim gaz var mi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Erdem Doğan yazdı: Kacak oldugunda gazin hepsi bosaliyor olsa, 10-120 euro arasi bir fiyat vermezlerdi o zaman. Fix olabilirdi degil mi? Birde vakum testi yaptik, asiri bir kacak olsa makine gaz basmazdi. Yine de emin olamadim, birazdan gidip sibop a basacagim bakalim gaz var mi İlla ki oring'lerden hepimizin aracından zamanla kaçıyor. Gramaja göre fiyat vermeleri gayet normal. Ama seninki bayağı kaçıyor anladığım kadarıyla. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 16 Mayıs Yazar Paylaş 16 Mayıs Sani Gerşon yazdı: İlla ki oring'lerden hepimizin aracından zamanla kaçıyor. Gramaja göre fiyat vermeleri gayet normal. Ama seninki bayağı kaçıyor anladığım kadarıyla. Evet bayagi kaciyormus gaz ın g si yok sistemde 😂 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 16 Mayıs Yazar Paylaş 16 Mayıs Bu arada airbag degisiminden sonra direksiyon ile göbek arasinda renk farki olmustu. Bazi bölgelerinde de asinma vardi. Deri tamir seti siparis ettim. Sirasiyla 2000 zimpara, temizlik losyonu, 2-3 kat boya ve mühür olarak uyguladim. İlk günki gibi olmasa da önceki halinden eser yok. 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Erdem Doğan yazdı: Deri tamir seti siparis ettim. Direksiyonu değiştirirsin hatta yetmez, arabayı çöpe atıp yenisini alırsın diye hayal etmiştim. Şimdi anladım, Almanya bizi kıskanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts