Alptuğ Özcan 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Hayırlı olsun Burda 4.500 birime robot süpürge bile yok. Servis orjinal bataryasını değiştirmeye bile 3.000 birim istiyo 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Hüseyin Sönmez yazdı: Birim demeye gerek yok ki. Öyro olsa bile çok ucuz bizim için. Matematik ile arama mesafe koymayı düşünüyorum Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 26 Şubat Yazar Paylaş 26 Şubat (düzenlendi) Cift yildiza gerek yok diyerek orjinal parca ile orjinale döndük Ayna sinyalleri kronik problem su almis ve krom kisimlar kararmisti, denedim ama kurtarilamadi. Orjinal parcalar ile yenilendi. 26 Şubat tarihinde Erdem Doğan tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 26 Şubat Yazar Paylaş 26 Şubat Kapi kilit tusunun yine kronik kaplamasi gitmisti. Komple soketi cikarmak icin dösemeyi cikarmak gerekiyor. Klipsleri kirmamak icin sadece tuslari cikarip, orjinal cikma parcadan saglam tuslari aktardim. 11 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 26 Şubat Yazar Paylaş 26 Şubat Sirada bakim var, siparisler geldi. Ngk bujiler LM 5-40 yag ve Mann filtreler Ate ön-arka disk-balata set ve el freni balatalari 5 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Erdem Doğan yazdı: Yağ bu şekilde vakumlu poşette mi geldi. Hangi siteden aldınız Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 27 Şubat Yazar Paylaş 27 Şubat Alptuğ Özcan yazdı: Yağ bu şekilde vakumlu poşette mi geldi. Hangi siteden aldınız Evet bu sekilde geliyor. Türkiye ye gönderim yoktur, autodoc.de den aliyorum Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 27 Şubat Yazar Paylaş 27 Şubat Tavan citalarinda kronik problem var. Plastik uzerinde vernik mi var yoksa boya mi? Ne yapmak gerekir, zimpara sonrasi boya ve vernik mi yoksa zimpara sonrasi direk vernik oluyor mu? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Erdem Doğan yazdı: Evet bu sekilde geliyor. Türkiye ye gönderim yoktur, autodoc.de den aliyorum Pardon ya yurtdışında olduğunuz gözümden kaçmış Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 Mart Yazar Paylaş 1 Mart Erdem Doğan yazdı: Tavan citalarinda kronik problem var. Plastik uzerinde vernik mi var yoksa boya mi? Ne yapmak gerekir, zimpara sonrasi boya ve vernik mi yoksa zimpara sonrasi direk vernik oluyor mu? Tavan çıtaları için özelden çok fazla fikir geldi (gelmedi), belki birinin işine yarar diye buradan paylaşayım. Önce boyacıya gittim ama sanırım yapmaya üşendi, randımanlı olmaz dedi. Servise sordum tanesi 150 euro. Çıkması pek yok, ne durumda oldukları da fotolarda anlaşılmıyor. Rakamlar da çifti 150-200 civarı. Komşu boyacı olunca bi kendimiz deneyelim dedik. Plastik astar, 9005 boya ve vernik sipariş ettim. 210 numara zımpara ile tüm yüzeyi zımparaladım ve eşit seviyeye getirdim. Siparişler gelince bakacaaaz. 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 Mart Paylaş 1 Mart Önce selülozik tiner ile sentetik tineri %50-50 karıştırıp yağını temizleyip üstüne plastik astarı atın. Astar tam kurumadan boyayı spreylerseniz hiçbir şey olmaz. Tabi hepsinden önce maskelemeyi ihmal etmeyin. 1 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 Mart Yazar Paylaş 1 Mart Mertol Kip yazdı: Önce selülozik tiner ile sentetik tineri %50-50 karıştırıp yağını temizleyip üstüne plastik astarı atın. Astar tam kurumadan boyayı spreylerseniz hiçbir şey olmaz. Tabi hepsinden önce maskelemeyi ihmal etmeyin. Tesekkurler, ne kadar beklemek lazim astardan sonra? Bir de boya ve vernik tek kat mi olacak? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 Mart Paylaş 1 Mart Isıya göre değişir ama elastik bir parçaysa tam kurumasını beklemeyin. Sert plastikse bekleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 Mart Yazar Paylaş 1 Mart Mertol Kip yazdı: Isıya göre değişir ama elastik bir parçaysa tam kurumasını beklemeyin. Sert plastikse bekleyebilirsiniz. Havalar bu ara 10 derecelerde. Parca elastik degil cunku alüminyum üzerine yapilmis. Kurumasini bekleyelim en iyisi. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Yol üzeri temiz cikma parca denk gelince boyamaya gerek kalmadi. 6 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart Bakım işi tamam. Meşhur kovamıza 5.5 litre yağı indirdik 30dk bekledikten sonra, karterde yağ kalmayınca, tapamızı kapattık Araçtan çıkan bujiler, ne zaman takıldığı bilinmiyor. Araçtan çıkan hava filtresi, yaklaşık 6 bin km kadar kullanılmış. Araçtan çıkan polen filtresi, ne zaman takıldığı bilinmiyor. 1 sene, 25 bin km kafamız rahat. Sırada termostat ve frenler var. To be continued.. 6 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 8 Mart Yazar Paylaş 8 Mart Termostat isi tamam Sanirim ilk termostatti Ön frenler tamam Kaliperler boyandi Arka frenleri sökmek icin gerekli olan basit ama etkili alyan anahtari olmayinca sonraya kaldi. Bunu tasarlayan arkadasa burdan selamlar tam olarak tanimi 7 numara 25mm alyan kaliper arkasinda yeterli mesafe olmadigi icin alyan uclu lokma seti girmiyor. Uzatma veya dirsekte olmuyor. L alyan setlerinde ise 6 ve 8 numara var. 7 yok. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mart Paylaş 8 Mart Çıtalar güzel olmuş.. Düğmeler evet maalesef kronik bunlarda. Ne güzel memeleket ya. Yol üstü tavan çıtası bulunuyor.. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 8 Mart Yazar Paylaş 8 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Çıtalar güzel olmuş.. Düğmeler evet maalesef kronik bunlarda. Ne güzel memeleket ya. Yol üstü tavan çıtası bulunuyor.. cöp atmak parali olunca, ikinci el satis bir kültür haline gelmis. Uygulama kullanimi cok yaygin. Ucretsiz dahi bir cok ilan var. Bazen yenisinden pahali da oluyor denk gelince aldim ben de. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Mart Paylaş 8 Mart Erdem Doğan yazdı: tam olarak tanimi 7 numara 25mm alyan kaliper arkasinda yeterli mesafe olmadigi icin alyan uclu lokma seti girmiyor. Uzatma veya dirsekte olmuyor. L alyan setlerinde ise 6 ve 8 numara var. 7 yok. Lokma yerine 7 yıldız anahtarın varsa işe yarar (açık ağız da) olur. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 8 Mart Yazar Paylaş 8 Mart Adnan Çakır yazdı: Lokma yerine 7 yıldız anahtarın varsa işe yarar (açık ağız da) olur. 7 yildiz ne oluyor abi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts