Erdem Doğan 15 Şubat Paylaş 15 Şubat dedim dedim inanmadınız, noldu şimdi? Hanıma 14 şubat hediyesi bulamayınca, araba aldım W204 C200 1.8 Kompressor 184 PS 5G Tronic Avantgarde 23 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Bu renk bu araca çok yakışıyor. Kazası belasız. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Waav. Harika hayırlı olsun yenge hanıma. Doğru söyle ne yaptın da araba almak zorunda kaldın, söyle ki biz yapmayalım 3 10 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Kaç binde bu.. hiç mi kullanmamışlar.. 167 bin, ikinci sahibiden Önder Özcan yazdı: Waav. Harika hayırlı olsun yenge hanıma. Doğru söyle ne yaptın da araba almak zorunda kaldın, söyle ki biz yapmayalım Evlendik, tek basina yeterli bir sebep 😂 4 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Tabi burda 14 Şubat hediye parasıyla orda araba alınabiliyor. Hayırlı olsun 2 5 Yorum bağlantısı
Hamit inan 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Furkan Avcı yazdı: Tabi burda 14 Şubat hediye parasıyla orda araba alınabiliyor. Hayırlı olsun Geçen sene bir arkadaş Amerikaya yerleşti. Dün 7800 dolara 2019 Dodge charger almış 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Hayırlı olsun🧿🧿🧿 Çekiciyle gelmiş mundar bu... 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Ayrıca yoooo hiç kıskanmadım ki gözüme avangart kaçtı 6 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Hayırlı olsun pek güzel, güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Önder Özcan yazdı: Waav. Harika hayırlı olsun yenge hanıma. Doğru söyle ne yaptın da araba almak zorunda kaldın, söyle ki biz yapmayalım Zauna? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Adnan Çakır yazdı: Sami' nin araba mı? 🤔😉 Hayırlı olsun 🧿 Değil abi, Erdem yurtdışında. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Hayırlı olsun, da yönetimden ricam bu konuyu da gizleseler keşke. 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Erdem'cim hayırlı olsun. Market parasına ayırdığın bütçe ile mi aldın, doğru söyle 2 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Sani Gerşon yazdı: Erdem'cim hayırlı olsun. Market parasına ayırdığın bütçe ile mi aldın, doğru söyle Olsun bizi kıskanıyor neticede.. Hayırlı olsun Erdem, kazasız belasız inşallah.. Çok güzel seçim olmuş. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Hayırlı olsun Erdem hocam. Anahtarı görmüştük ama çok şükür yurt dışındaymış. Sınırlarımıs içinde olsa kalpten giderdik. ☺ 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Furkan Avcı yazdı: Tabi burda 14 Şubat hediye parasıyla orda araba alınabiliyor. Hayırlı olsun Bazılarımız yüzüğe daha çok para vermiştir. Gördük. 6 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Bazılarımız yüzüğe daha çok para vermiştir. Gördük. Hanım hala başımın etini yiyor abi.. Yaktı bizi king. Çıtayı Allahu Ekber dağının tepesine çıkarmanın ne yeri ne zamanıydı.. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Gördük. gözlüğün yanında mı nasıl gördün? 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts