Necati Dur 14 Şubat Paylaş 14 Şubat (düzenlendi) Yeni bir ahşap oyma maketim. Bu sefer daha anlaşılır bir şekilde düzenlemeye çalıştım. Bu arada arada yaptığım maketleri aynı konu altında paylaşabilirim. Maketlerimin konusu birleştirilise. Teşekkürler. Saygılar.. 14 Şubat tarihinde Necati Dur tarafından düzenlendi 32 3 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Arkadaş hobiye bak... Benim hobim çekirdek çitlemek Ellerinize emeğinize sağlık. Bir maketin tamamlanması ortalama kaç saat sürüyor acaba? 1 4 Yorum bağlantısı
Necati Dur 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat Murat Sahın yazdı: Arkadaş hobiye bak... Benim hobim çekirdek çitlemek Ellerinize emeğinize sağlık. Bir maketin tamamlanması ortalama kaç saat sürüyor acaba? Teşekkürler. Tam zamanlı çalışmadığım için bu maket 2 ay sürmüştür. ne zaman başladığımı unuttum vallahi Recep Yavuz yazdı: Harika. Ellerinize sağlık... Teşekkürler Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Herkesin harcı değil helal olsun Yalnız sağ ön kapı boyalı gibi 1 2 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Elinize sağlık . Benzinli bu herhalde fındık motorlu? 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat Oğuzkan Erışık yazdı: Herkesin harcı değil helal olsun Yalnız sağ ön kapı boyalı gibi 🤣🙏 Tamer Olcay Çiçek yazdı: Çiçek Abbas kasa Aynen Cavit Çırakoğlu yazdı: Elinize sağlık . Benzinli bu herhalde fındık motorlu? Evet. 🙏 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Elinize sağlık. Harika olmuş. El ile oymadan pek anlamam ama yakın zamanda 4 eksen 4 kafa 100*100 işleme alanına sahip bir cnc bitirmek üzereyim. Bende bu tarz ürünler yapmayı düşünüyorum. 4 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat Hamit inan yazdı: Elinize sağlık. Harika olmuş. El ile oymadan pek anlamam ama yakın zamanda 4 eksen 4 kafa 100*100 işleme alanına sahip bir cnc bitirmek üzereyim. Bende bu tarz ürünler yapmayı düşünüyorum. Bende bu konuda eksiğim. 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Muhammet Ergün yazdı: Elinize sağlık ilk bakışta vay be dedim.😀 🙏Önemli olan izledikten sonrası 🙂 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Çok hoş böyle el sanatlarına hayran kalmamak mümkün değil. Elinize emeğinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Aşırı sabır isteyen ve pek hata affetmeyen bir hobi. Elinize sağlık çok güzel olmuş. Bende Kaşık oyardım eskiden 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Şubat Paylaş 15 Şubat olduuuu pekiiii muhteşem bir şey , imkansız yapamam 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Çağlar Bayur yazdı: olduuuu pekiiii muhteşem bir şey , imkansız yapamam Ya yok ya ne rot ayarı yapıldı ne balansı yapıldı.. (hem el aletlerini, hem mekanı, hem de yeteneği fena şekilde kıskanan üye modu: on ) Türke imkansız de otur seyret.. 1 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Recep Demirci yazdı: Çok hoş böyle el sanatlarına hayran kalmamak mümkün değil. Elinize emeğinize sağlık. Teşekkürler 🙏 Fatih Evcin yazdı: Aşırı sabır isteyen ve pek hata affetmeyen bir hobi. Elinize sağlık çok güzel olmuş. Bende Kaşık oyardım eskiden Sabır istiyor. Birde atölye. Ben yemek masasında yapıyorum. Ve bu da süreyi çok uzatıyor. Daha çok sabır istiyor o zaman 🙂 Çağlar Bayur yazdı: olduuuu pekiiii muhteşem bir şey , imkansız yapamam 🤣🙏 Serkan Toker yazdı: Ya yok ya ne rot ayarı yapıldı ne balansı yapıldı.. (hem el aletlerini, hem mekanı, hem de yeteneği fena şekilde kıskanan üye modu: on ) Türke imkansız de otur seyret.. Birde kapı boyası tutmamış 🙂 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Elinize sağlık. Tahta kurdundan sigorta şişirmesi ağır hasar kaydı var mı 1 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat İlkay Başaran yazdı: Elinize sağlık. Tahta kurdundan sigorta şişirmesi ağır hasar kaydı var mı Hayır. Keyfe keder komple boyasız 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Bu hobiyi yapmak istemek yeterli değil yetenek de lazım. Harika olmuş izlemesi de ayrı bir keyif. 👏🏻 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Eyüp Çetin yazdı: Bu hobiyi yapmak istemek yeterli değil yetenek de lazım. Harika olmuş izlemesi de ayrı bir keyif. 👏🏻 Teşekkür ederim 🙏 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Hamit inan yazdı: Elinize sağlık. Harika olmuş. El ile oymadan pek anlamam ama yakın zamanda 4 eksen 4 kafa 100*100 işleme alanına sahip bir cnc bitirmek üzereyim. Bende bu tarz ürünler yapmayı düşünüyorum. Ön sipariş alıyor musunuz Hamit Bey Necati Dur yazdı: Yeni bir ahşap oyma maketim. Bu sefer daha anlaşılır bir şekilde düzenlemeye çalıştım. Bu arada arada yaptığım maketleri aynı konu altında paylaşabilirim. Maketlerimin konusu birleştirilise. Teşekkürler. Saygılar.. İzlerken bile çok keyif aldım. Elinize sağlık harika bir iş harika bir hobi. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Cem Dilmen yazdı: Ön sipariş alıyor musunuz Hamit Bey Necati Dur yazdı: Nasip olursa zamanı gelince bana hediye sözünüz vardı deyin unutmayın. Sıfırdan herşeyi öğrenip endüstriyel boyutta bir cnc yapıp bu ürünleri çıkaracak hale gelmek ciddi emek istiyor ama sonuna geldim gibi 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts