Hakan Gürsu 5 Kasım Paylaş 5 Kasım Ben yakında İstanbul'a gelicem @Çağlar Bayurabi, kime götüreyim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım Paylaş 6 Kasım Mustafa Tüfekçi yazdı: Komik olan PSA dpf ile euro4 diye satarken Ford dpfsiz euro4 diye sattı 1.6 TDCİ ları. Sonra da kuru tip dpf koyup euro5 oldu o motor dedi. Psa Euro5 e 2011 de enjektör vs değişip de Euro 5 dedi ve orada kafa gitti bizde 4ler 5 ler felan Hakan Gürsu yazdı: Ben yakında İstanbul'a gelicem @Çağlar Bayurabi, kime götüreyim. Osman a bir sor, bakabiliyorsa dpf e yardımcı olur veya yönlnedirebilir Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 6 Kasım Paylaş 6 Kasım Çağlar Bayur yazdı: ve orada kafa gitti bizde 4ler 5 ler felan Osman a bir sor, bakabiliyorsa dpf e yardımcı olur veya yönlnedirebilir Valla ben ona sordum, başka bi yere götür dedi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım Paylaş 6 Kasım olaiblir cihaz gerekir bu işlem için, bir de barış var seyrantepe levent civarı. sorulabilir: 05337278691 selam söyleyin 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 6 Kasım Paylaş 6 Kasım Çağlar Bayur yazdı: olaiblir cihaz gerekir bu işlem için, bir de barış var seyrantepe levent civarı. sorulabilir: 05337278691 selam söyleyin Eyvallah abi, not aldım, İstanbul'a gelince bi konuşayım. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım Paylaş 6 Kasım Hakan Gürsu yazdı: Eyvallah abi, not aldım, İstanbul'a gelince bi konuşayım. Teşekkürler. önceden bir konuşun yoğundur. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Mustafa Tüfekçi yazdı: Komik olan PSA dpf ile euro4 diye satarken Ford dpfsiz euro4 diye sattı 1.6 TDCİ ları. Sonra da kuru tip dpf koyup euro5 oldu o motor dedi. Psa Euro5 e 2011 de enjektör vs değişip de Euro 5 dedi ek bilgi psa için psa euro 4 1.6 tdci larda sadece 110 lukları dpf koydu 90 lıklara koymadı 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Bartın'da bi usta buldum Dpf yi söktürüp temizlettim. Buzdolabı gibi bi cihaza bağladılar 45 dk kadar ilaçlı basınçla temizlediler. Arabanın çekişi değişti. Partikül arızası vermiyor artık. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Hakan Gürsu yazdı: . Buzdolabı gibi bi cihaza bağladılar kapağı kapalı sıcak mıydı içerisi Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 22 Kasım Paylaş 22 Kasım (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: kapağı kapalı sıcak mıydı içerisi Evet abi, PTM diye markası vardı cihazın. Zaten cihazın videolarını izleyip, adamlara ulaştım. 22 Kasım tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Hakan Gürsu yazdı: Evet abi, PTM diye markası vardı cihazın. Zaten cihazın videolarını izleyip, adamlara ulaştım. kaç tl tuttu işlem Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Çağlar Bayur yazdı: kaç tl tuttu işlem Dpf sökme takma da dahil 3500 tl. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts