Servet Aydın 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Çağlar Bayur yazdı: adana kebapı soğanlı mı yenir soğansız mı, sumak neresi serpliri Konu bu değilse işim olmaz 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Servet Aydın yazdı: Olay ne? Fakir işi sana hitap etmiyor. 4 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Hep Sani yüzünden. Neymiş ottocast marka olmalıymış. 2023 yazılımlı olmalıymış. U2-air versiyon olmalıymış. Diye diye 2100 liraya aldırdı bunu bana. Bir kaç gündür kullanıyorum. Çok hızlı bağlanıyor. Kopma sorunu yaşamadım. Standart usb ve type-c girişleri var. Bmw hariç diğer markalar için uyumlu görünüyor. Sonuç olarak yaptığı: Kablolu carplay olan araçları kablosuza çevirmek. Masraf loading... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Sağol kardeşim.. Android versiyonu yavaşmış.. Benimki 10 saniye görünüyor ancak marşa basmadan bağlanmış oluyor. Dün test ettim. 15sn sürdü. 30 bile değilmiş. Benim telefon belki daha hızlı olsa, daha da hızlı bağlanır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat Sani Gerşon yazdı: Dün test ettim. 15sn sürdü. 30 bile değilmiş. Benim telefon belki daha hızlı olsa, daha da hızlı bağlanır. Android dandik.. Buradan bu anlam çıkıyor 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Android dandik.. Buradan bu anlam çıkıyor Dün pikniğe gittik, eşim arabayı açtı, 40 m'den bağlandı diye mesaj geldi. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Ben de alayım bari. Olmuyor kabloyla falan. Ya da emmi çekilişle hediye etsin. Çekirdek yerine bundan. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Şubat Paylaş 13 Şubat H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ben de alayım bari. Olmuyor kabloyla falan. Ya da emmi çekilişle hediye etsin. Çekirdek yerine bundan. Emmi'ye kalırsak 100 yıl bekleriz valla Al hocam, pişman olmazsın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Dün pikniğe gittik, eşim arabayı açtı, 40 m'den bağlandı diye mesaj geldi. Sani'nin androidi dandik H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ben de alayım bari. Olmuyor kabloyla falan. Ya da emmi çekilişle hediye etsin. Çekirdek yerine bundan. 5 sağlık poliçesi yaptırana carplay adaptörü hediye. 1 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Sani'nin androidi dandik Buluştuğumuzda bi deneyelim. Dandik demeyelim de, benim telefon apple gibi bi işlemciye sahip değil. Muhtemelen fark oradan kaynaklanıyor. Mehmet Ozyurek yazdı: 5 sağlık poliçesi yaptırana carplay adaptörü hediye. Bunu ana giriş sayfasına koyalım lütfen. Milattır bu 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat Sani Gerşon yazdı: Buluştuğumuzda bi deneyelim. Dandik demeyelim de, benim telefon apple gibi bi işlemciye sahip değil. Muhtemelen fark oradan kaynaklanıyor. Sani'nin telefobu dandikmiş, itiraf etti @Mahmut Yıldız Sani Gerşon yazdı: Buluştuğumuzda bi deneyelim. Dandik demeyelim de, benim telefon apple gibi bi işlemciye sahip değil. Muhtemelen fark oradan kaynaklanıyor. Bunu ana giriş sayfasına koyalım lütfen. Milattır bu Gerek yok.. inanmıyorsan yaptır dene 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: 5 sağlık poliçesi yaptırana carplay adaptörü hediye. 4'e bağlayalım Emmi. Aile 4 kişi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Sani'nin telefobu dandikmiş, itiraf etti @Mahmut Yıldız Yahu sen adamı ipe götürürsün 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat H.Cenk Bayrakçı yazdı: 4'e bağlayalım Emmi. Aile 4 kişi. Aile 4 kişi ise yapacak bişey yok.. Tamam olur.. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Merak edenler ve ihtiyac duyanlar icin hem android auto hem de apple car play destekleyen U2 X Pro modeli de varmis. https://www.ottocast.com/products/u2-x-pro Ben android, esim ios kullanicisi ve ayni arabayi donusumlu kullandigimiz icin faydali olabilir gibi gozukuyor. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: 5 sağlık poliçesi yaptırana carplay adaptörü hediye. Herkes şahit. Önümüzdeki ay yenilemelerim var 5 ten fazla 1 5 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Şubat Paylaş 13 Şubat (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Aile 4 kişi ise yapacak bişey yok.. Tamam olur.. Bunu iki dask, kasko ve trafiğe bağlasak sonuçta 4 sigorta ürünü, belkide ürünü toptan alırsan daha ekonomik olur. sana yazık olurmu acaba? 13 Şubat tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat Metin Uzunoğlu yazdı: Bunu iki dask, kasko ve trafiğe bağlasak sonuçta 4 sigorta ürünü, belkide ürünü toptan alırsan daha ekonomik olur. sana yazık olurmu acaba? I ıh. Sağlık şart hocam 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: I ıh. Sağlık şart hocam Opsiyonel yapsak, 2 sağlık 2 trafik 1 kasko, ya da 2 sağlık 3 trafik ya da 3 sağlık 1 trafik 1 kasko Bak satışlar patlamazsa, sende bana iskender ısmarlarsın. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mehmet abi yanında 6 kavanoz bal verirsen daha cazibeli olacak gibi. 6 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Sani Gerşon yazdı: Opsiyonel yapsak, 2 sağlık 2 trafik 1 kasko, ya da 2 sağlık 3 trafik ya da 3 sağlık 1 trafik 1 kasko Bak satışlar patlamazsa, sende bana iskender ısmarlarsın. Mehmet Ozyurek yazdı: I ıh. Sağlık şart hocam Sağlık karlı diyor gerisi hikaye.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat Metin Uzunoğlu yazdı: Sağlık karlı diyor gerisi hikaye.... Hayır, hedefin temeli Mehmet Yeter yazdı: Mehmet abi yanında 6 kavanoz bal verirsen daha cazibeli olacak gibi. Bal en kolayı ya Sani Gerşon yazdı: Opsiyonel yapsak, 2 sağlık 2 trafik 1 kasko, ya da 2 sağlık 3 trafik ya da 3 sağlık 1 trafik 1 kasko Bak satışlar patlamazsa, sende bana iskender ısmarlarsın. Ahaha. Bekarlar için özel çözümler bulabiliriz. Ancak sağlık mutlaka olmalı. 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Bekarlar için özel çözümler bulabiliriz Evlendirelim ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Ersen Tapan yazdı: Evlendirelim ? Çözüm bulalım dedi, öldürelim demedi. 7 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Sani Gerşon yazdı: , öldürelim demedi. Hayat sigortası da Kepirtir.. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts