Mehmet Ozyurek 8 Mart Yazar Paylaş 8 Mart 2099 liraya alıp iade ettiğim ottocast 2500 lira olmuş.. Şunu tekrar alacağım.. Yandex çalışıyor artık Amazon link 1606+360 lira Edit: aldım.. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Mart Paylaş 8 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: 2099 liraya alıp iade ettiğim ottocast 2500 lira olmuş.. Şunu tekrar alacağım.. Yandex çalışıyor artık Amazon link 1606+360 lira Edit: aldım.. Bu aldığının iade ettiğinden farkı ne abi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart Paylaş 8 Mart Emin Önal yazdı: Bu aldığının iade ettiğinden farkı ne abi ? amazonu deniyor emmi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mart Yazar Paylaş 8 Mart Emin Önal yazdı: Bu aldığının iade ettiğinden farkı ne abi ? O 2023 idi. bunda 2024 yazıyor. O yerli satıcı idi bu ithal satıcı. Fiyatı dışında başak fark göremedim.. Gelsin bakarız. İade yolu açık Aldığım ürünün normal fiyatı 1890 lira.. Şu an kısa süre indirimde. Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Mart Paylaş 8 Mart Çağlar Bayur yazdı: amazonu deniyor emmi Emmi bozmadıysa kimse bozamaz Amazon'u 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mart Yazar Paylaş 8 Mart Emin Önal yazdı: Emmi bozmadıysa kimse bozamaz Amazon'u Ben seviyorum onları, eminim onlar da beni seviyor. 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: 2099 liraya alıp iade ettiğim ottocast 2500 lira olmuş.. Şunu tekrar alacağım.. Yandex çalışıyor artık Amazon link 1606+360 lira Edit: aldım.. Yandex nasıl çalışıyor? Nasıl yaptın emmi? 2249 TL olmuş emmi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart H.Cenk Bayrakçı yazdı: Yandex nasıl çalışıyor? Nasıl yaptın emmi? 2249 TL olmuş emmi. Hiç bir şey yapmadım Hocam.. Yandex merkezi hollandaya taşındı.. Hollandaya taşınınca araçta çalışması için gereken plus olma şartını kaldırdılar.. Muhtemelen tüm avrupaya açtılar. Artık normal yandex carplay ile araçta çalışıyor.. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Yandex nasıl çalışıyor? Nasıl yaptın emmi? 2249 TL olmuş emmi. Evet. benim aldığımda da böyleydi. geçici bir süre indirim gördüm ve indirim olduğu saatte aldım.. Takip et bence. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Hiç bir şey yapmadım Hocam.. Yandex merkezi hollandaya taşındı.. Hollandaya taşınınca araçta çalışması için gereken plus olma şartını kaldırdılar.. Muhtemelen tüm avrupaya açtılar. Artık normal yandex carplay ile araçta çalışıyor.. İyi haber... Mehmet Ozyurek yazdı: Evet. benim aldığımda da böyleydi. geçici bir süre indirim gördüm ve indirim olduğu saatte aldım.. Takip et bence. Bende de şans yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart H.Cenk Bayrakçı yazdı: İyi haber... Bende de şans yok. Ben de takip edeyim. yakalarız yine.. Benimki bugün geliyor.. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 18 Mart Paylaş 18 Mart Benim clioda kablosuz car play var. 2023 öncesi kabloluydu. Ama kablosuz android oto yok. Gizli özellikçiler açıyor fiyatsa bu adaptöre göre çok uygun, yanında bir sürü özellikte açabilirsiniz tabi. Yok mu sizin araçlarda böyle bi yazılım muhabbeti? Ben de önümüzdeki günlerde randevu alıp gizli özellikleri açtıracağım. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Mart Paylaş 18 Mart Görkem Karakaş yazdı: Benim clioda kablosuz car play var. 2023 öncesi kabloluydu. Ama kablosuz android oto yok. Gizli özellikçiler açıyor fiyatsa bu adaptöre göre çok uygun, yanında bir sürü özellikte açabilirsiniz tabi. Yok mu sizin araçlarda böyle bi yazılım muhabbeti? Ben de önümüzdeki günlerde randevu alıp gizli özellikleri açtıracağım. VW'de vardır, sormak lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart H.Cenk Bayrakçı yazdı: İyi haber... Amazondan yurt dışından aldığım cihaz geldi az önce.. 10 günde geldi.. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Amazondan yurt dışından aldığım cihaz geldi az önce.. 10 günde geldi.. Gözün aydın Abim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Amazondan yurt dışından aldığım cihaz geldi az önce.. 10 günde geldi.. iade ettin mi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Çağlar Bayur yazdı: iade ettin mi Yok yaa.. bunu da gönderirsem ayıp olur artık.. Telefon tutucuyu da iade etmeyeceğim. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Gözün aydın Abim. Sağol hocam.. test ettim. güzel çalışıyor. Bilgine 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 Mart Paylaş 18 Mart Çağlar Bayur yazdı: o bentleyi alacaktın Ah deşme yaramı hala aklımda Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart Paylaş 18 Mart Fatih Keskin yazdı: Ah deşme yaramı hala aklımda yok o renk olmaz yok bu koltuk olmaz diye diye en son neydi o , ceylan derisinden küllük mü yoktu neydi camını kırmıştın sinirden Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Fatih Keskin yazdı: Dedim sana dinlemedin premium paket candır Benim renkten yoktu.. Benim renkten olanının 4x4'ü yoktu.. Dursun bakalım da.. seninkini alırım belki 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Mart Paylaş 19 Mart Görkem Karakaş yazdı: Benim clioda kablosuz car play var. 2023 öncesi kabloluydu. Ama kablosuz android oto yok. Gizli özellikçiler açıyor fiyatsa bu adaptöre göre çok uygun, yanında bir sürü özellikte açabilirsiniz tabi. Yok mu sizin araçlarda böyle bi yazılım muhabbeti? Ben de önümüzdeki günlerde randevu alıp gizli özellikleri açtıracağım. Kablosuz android auto yapılabiliyor artık Bende önümüzdeki günlerde birkaç donanımsal işlere gireceğim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Görkem Karakaş yazdı: Benim clioda kablosuz car play var. 2023 öncesi kabloluydu. Ama kablosuz android oto yok. Gizli özellikçiler açıyor fiyatsa bu adaptöre göre çok uygun, yanında bir sürü özellikte açabilirsiniz tabi. Yok mu sizin araçlarda böyle bi yazılım muhabbeti? Ben de önümüzdeki günlerde randevu alıp gizli özellikleri açtıracağım. O tür şeyler VW'ye özgüdür ya. Nissanda olacağını sanmaz.. Hiç konuşulmaz.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Mart Paylaş 19 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: O tür şeyler VW'ye özgüdür ya. Nissanda olacağını sanmaz.. Hiç konuşulmaz.. Abi artık birçok markada mevcut. Adamın biri Clio ya şerit takip vs koydu en son. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 Mart Paylaş 19 Mart Metin Akbal yazdı: Kablosuz android auto yapılabiliyor artık Bende önümüzdeki günlerde birkaç donanımsal işlere gireceğim. Ford mondeo için oluyor mu bilginiz varmı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts