İlkay Başaran 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Hüseyin Sönmez yazdı: Bizim evde de makineye sığan her şey yıkanır durumda. Çamaşır makinasının yıkandığını görünce takibi bırakmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Naki Galip 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Murat Sürmeli yazdı: Dyson tavsiye eden olmaması ilginç. Philips torbalı kablolu emektar artık yeter diyor, 15 yılı geçti sanırım. Robot süpürge de kıyı köşe almıyor, bir de nazlı, ha diyince girişmiyor işe. Dolayısıyla bir şarjlı alayım diyorum hepalısından. Evde bir tane şarjlı var ama pek kullanılmıyor, hantal, eski teknoloji. Şimdi Dyson alıp pişman olur muyum, yada Dyson almayıp pişman olur muyum diye 2 soru var kafamda. Güncel kullanan var mı Dyson ? Bu arada Philips xc8049 da incelemelerde güzel ama pratik değil gibi geldi kullanımı. Ne dersiniz? @İsa Acar Hocam ben 2.5-3 yıldır kullandim Philips xc8049 modelini. Kirilmadik yeri kalmadı. Özellikle teleskopik borusu çok çabuk kırılıyor ve garantiyede girmiyor. Aslında şarj süresi ve çekim gücü açısından gayet iyi ama plastik aksamlar çabuk kiriliyor. Benimkinin her yeri bantlı şuan, bildiğin mumyaladim süpürgeyi. İstersen müşteri şikayetleri yorumlarıni bı oku oyke karar ver. Ben şimdi dyson V15 aldım, şuan için memnunun. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Bu tarz süpürgeler sert zeminde, zemine yapışmamış tozu çeker. Süpürdükten sonra deterjanlı bezle silince esas kiri temizlersiniz. O yüzden bu tarz süpürgelere ev temizliğinde çok bel bağlamamak lazım. ben bosch seri 8 almıştım. İyi fena değil. Diğer bosch şarjlı el aletlerinin bataryaları da uyumlu. evden çok arabayı temizlemek için aldım. Memnunum. Özellikle süpürge temizliği dyson’a göre daha kolay Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 27 Ekim Paylaş 27 Ekim (düzenlendi) 8 aydır dyson v15 kullanıyoruz. Makine bir kez sıfırıyla değiştirildi fabrikasyon hatadan dolayı. Temizlik konusunda uygun zemine uygun başlıklar oldukça etkili. Şarj süresi gayet ideal. Dezavantaj olarak plastik malzemesi kalitesiz gibi ama dayanıklı. Temizlik bir diğer handikapı. Hazne ve iç temizlik biraz uğraştırıyor. 10 üzerinden 7 olarak değerlendirebilirim. Önerme konusuna gelirsek 30 bin civarı güncel fiyatı var diye hatırlıyorum ama bu paraya alternatif marka düşünülebilir. 27 Ekim tarihinde Çağatay Kılınç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Bosch. İçindeki fırça çıkabiliyor. halıda çok iyi çekiyor ama sert zeminde sanki daha iyi olabilir. Tekerleklerinden ötürü zemine yapışamıyor. Tekerleklerinin konumu değişmiyor. Sökmek de zor. İçini açmam lazım. Elimde kalabilir. Ne tavsiye edersiniz? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bosch. İçindeki fırça çıkabiliyor. halıda çok iyi çekiyor ama sert zeminde sanki daha iyi olabilir. Tekerleklerinden ötürü zemine yapışamıyor. Tekerleklerinin konumu değişmiyor. Sökmek de zor. İçini açmam lazım. Elimde kalabilir. Ne tavsiye edersiniz? Tek başlık mı var? Bu başlık halı için, parke için farklı başlık olmalı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Mahmut Yıldız yazdı: Tek başlık mı var? Bu başlık halı için, parke için farklı başlık olmalı. yok Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: yok Tekerlerden dolayı düz zemine uzak kalıyor, fırçayı söksen daha iyi çeker mi acaba? Fırça olmayınca çekiş artar. Fırçanın amacı halıda tüy, iplik çekmeyi artırmakla birlikte halıyı döverek tozları yukarı kaldırıp süpürge ile çekmek. Ben düz zeminde fırçayı sökerek dene derim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Mahmut Yıldız yazdı: Tekerlerden dolayı düz zemine uzak kalıyor, fırçayı söksen daha iyi çeker mi acaba? Fırça olmayınca çekiş artar. Fırçanın amacı halıda tüy, iplik çekmeyi artırmakla birlikte halıyı döverek tozları yukarı kaldırıp süpürge ile çekmek. Ben düz zeminde fırçayı sökerek dene derim. zaten tekerden dolayı boşluk var. Emiş basıncı oluşamıyor. Fırca en azından yere azıcık değiyor da süpürüyor. Denerim yine de. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Sert zemin için başlık varmış. Alalım bakalım. 2100 lira ışıklı. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sert zemin için başlık varmış. Alalım bakalım. 2100 lira ışıklı. Ben amazondan greenote gsc60 almıştım, kutudan bir sürü aksesuar çıktı. Süpürgede başlık sayısı çok önemli. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Mahmut Yıldız yazdı: Ben amazondan greenote gsc60 almıştım, kutudan bir sürü aksesuar çıktı. Süpürgede başlık sayısı çok önemli. Şarjı ne kadar gidiyor abi? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Köksal Yılmaz yazdı: Şarjı ne kadar gidiyor abi? Bilmem, ben kullanmıyorum ki.😀 Eşim yazan sürelere yakın diyordu. Yarın bakayım. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Kasım Paylaş 5 Kasım Mahmut Yıldız yazdı: Bilmem, ben kullanmıyorum ki.😀 Eşim yazan sürelere yakın diyordu. Yarın bakayım. Hadi doğru söyle dalga geçmeyeceğiz Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Kasım Paylaş 5 Kasım İlkay Başaran yazdı: Hadi doğru söyle dalga geçmeyeceğiz 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Bosch seri 8’e parke başlığı aldım. Sonuç; mükemmel temizliyor. tek şarjla turbo modunda net 80m2 parkeyi süpürüyor. Askısında yavaş şarj ediyor. Kutudan hızlı şarj modülü çıktı. Fanlı. Soğutarak hızlı şarjı da var. evde zaten bosch şarjlı vidalama var. Onun bataryası da oluyor. Hazneyi temizlemesi de çok kolay. Filtre temizliği için açık alan lazım. Filtrenin içinde dönen aparat yapmışlar. Döndürdükçe kağıt filtreyi titretiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts