Servet Aydın 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Köksal Yılmaz yazdı: Garantisi sen misin abi 50gr fındıkla beni satın alamazsın 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Servet Aydın yazdı: 50gr fındıkla beni satın alamazsın O değil de eski dyson noldu? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Köksal Yılmaz yazdı: O değil de eski dyson noldu? Eski defterde kaldı Tamer Topaç yazdı: Bunda bi avuç diyor. Yani 250gr filan Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Servet Aydın yazdı: Bunda bi avuç diyor. Yani 250gr filan Devir o kadar kötü demek ki Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Köksal Yılmaz yazdı: Kalado Akülü Elektrikli Süpürge, 26000Pa/40Min Şarjlı Süpürgeler, Çıkarılabilir Pil, LED Ekran, Evcil Hayvan Tüyleri için 6'sı 1 Arada Hafif Dikey Elektrikli Süpürgeler Halı Araba Zemini(Anti-Tangle) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam kolado güzelmiş aslında Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Fatih Evcin yazdı: kolado güzelmiş aslında Bunu aldım 5 gün önce o zaman 4050 tl idi, 6000 tl olmuş benden sonra. Ultenic U10 Pro Kablosuz Dikey Süpürge, 30000Pa, Beyaz : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Köksal Yılmaz yazdı: Bunu aldım 5 gün önce o zaman 4050 tl idi, 6000 tl olmuş benden sonra. Ultenic U10 Pro Kablosuz Dikey Süpürge, 30000Pa, Beyaz : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam Servis ve parça durumu nasıl? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Tamer Topaç yazdı: Servis ve parça durumu nasıl? Alırken yedek filtrelerinden de aldım. Servise hiç bakmadım, amazona güvenip aldım. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Tamer Topaç yazdı: Devir o kadar kötü demek ki 640 rpm evet. 3 silindir titrer. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Doğan Arşiray yazdı: 640 rpm evet. 3 silindir titrer. Dakikada dimi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Tamer Topaç yazdı: Dakikada dimi rpM, dakika zaten. minute. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Doğan Arşiray yazdı: rpM, dakika zaten. minute. Herkesin, her şeyi bilmemesi gerekiyor . Süpürge almam gerekiyor, Şarjlı olacak, Altında makara (Turbo vs) olacak uppp uzun tüylü ve kıpkısa tüylü ekstra iki dostum var. Şarjı iyi gidecek Uzun ömürlü olacak Servis/parça sıkıntısı da olmayacak F/P iyi olacak Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Tamer Topaç yazdı: Herkesin, her şeyi bilmemesi gerekiyor . Süpürge almam gerekiyor, Şarjlı olacak, Altında makara (Turbo vs) olacak uppp uzun tüylü ve kıpkısa tüylü ekstra iki dostum var. Şarjı iyi gidecek Uzun ömürlü olacak Servis/parça sıkıntısı da olmayacak F/P iyi olacak arçelik yada grundig al, parçası ucuz. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Tamer Topaç yazdı: Herkesin, her şeyi bilmemesi gerekiyor . Süpürge almam gerekiyor, Şarjlı olacak, Altında makara (Turbo vs) olacak uppp uzun tüylü ve kıpkısa tüylü ekstra iki dostum var. Şarjı iyi gidecek Uzun ömürlü olacak Servis/parça sıkıntısı da olmayacak F/P iyi olacak Dayak? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Servet Aydın yazdı: Dayak? Cennetten çıkma derken boşa dememişler. Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 20 Şubat Paylaş 20 Şubat https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/elektrikli-supurgeler/sarjli-dikey-supurgeler/unlimited/BCS711XXL Bu ürünü sipariş ettim, hanım kuzeninde görüp test etmiş, yeterli bulmuş, yarın kargosu gelmiş olur... Yorum bağlantısı
Emin Önal 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Ramazan Turan yazdı: https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/elektrikli-supurgeler/sarjli-dikey-supurgeler/unlimited/BCS711XXL Bu ürünü sipariş ettim, hanım kuzeninde görüp test etmiş, yeterli bulmuş, yarın kargosu gelmiş olur... Islak yok galiba hocam ? Yorum bağlantısı
İsa Acar 21 Şubat Paylaş 21 Şubat 12 Haziran tarihinde Philips XC8049/01 almıştık, memnunuz. Ancak söküp takma işlemi sırasında düğmenin kırıldığından bahsediliyordu, bizim de başımıza geldi. Kırık düğme kullanmaya engel teşkil etmediği için, henüz servise başvurmadım. Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Emin Önal yazdı: Islak yok galiba hocam ? Islak yok, ıslak istemiyorduk, fiyat olarak da emsallerine göre iyi diye düşündük... Ürün bugün geldi, deneme fırsatımız oldu, çekim gücünü beğendim, biz normal modda çalıştırdık, çekişi gayete yeterli, turbo modu vardı onda daha da güçlü çekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Dyson tavsiye eden olmaması ilginç. Philips torbalı kablolu emektar artık yeter diyor, 15 yılı geçti sanırım. Robot süpürge de kıyı köşe almıyor, bir de nazlı, ha diyince girişmiyor işe. Dolayısıyla bir şarjlı alayım diyorum hepalısından. Evde bir tane şarjlı var ama pek kullanılmıyor, hantal, eski teknoloji. Şimdi Dyson alıp pişman olur muyum, yada Dyson almayıp pişman olur muyum diye 2 soru var kafamda. Güncel kullanan var mı Dyson ? Bu arada Philips xc8049 da incelemelerde güzel ama pratik değil gibi geldi kullanımı. Ne dersiniz? @İsa Acar Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Annemlerde dyson v15 var. Bizde de grundig 5030 var. İnanmayan çıkacak plastik kalitesi olarak grundig daha iyi. Şarj sürelerinde neredeyse fark yok. İkisi de gayet iyi temizliyor. Grundig daha sessiz çalışıyor maksda. Bakalım en önce hangisi bozulacak yazarım. İkiside hergün çalışıyor. Şarj süresi derken bataryanın bitme süresinden bahsetmek istedim. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Ekim Paylaş 27 Ekim İlkay Başaran yazdı: Annemlerde dyson v15 var. Bizde de grundig 5030 var. İnanmayan çıkacak plastik kalitesi olarak grundig daha iyi. Şarj sürelerinde neredeyse fark yok. İkisi de gayet iyi temizliyor. Grundig daha sessiz çalışıyor maksda. Bakalım en önce hangisi bozulacak yazarım. İkiside hergün çalışıyor. Şarj süresi derken bataryanın bitme süresinden bahsetmek istedim. Filtreler yıkanabiliyorsa tamam. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Evren Erakçora yazdı: Filtreler yıkanabiliyorsa tamam. Onu bilmiyorum da benim hatun yıkar zaten hertürlü Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Ekim Paylaş 27 Ekim İlkay Başaran yazdı: Onu bilmiyorum da benim hatun yıkar zaten hertürlü Bizim evde de makineye sığan her şey yıkanır durumda. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts