Sani Gerşon 26 Mart Paylaş 26 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Size cumartesi gecesi tam olarak ne anlattılar Hangi gece? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Sani Gerşon yazdı: Hangi gece? Sani Gerşon yazdı: evini actigi için cok ama cok teşekkürler. Sohbet zaten tartismasiz, O gece Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Sani Gerşon yazdı: Hangi ev? ben aslında yoğum 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 26 Mart Paylaş 26 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: maybağğ’da konsoluna dokunmuş gibi oluyor insan. Salça olmayacağım. Tutamıyorum ama kendimi 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Oğuzkan Erışık yazdı: Salça olmayacağım. Tutamıyorum ama kendimi sahura kadar sal Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 27 Mart Paylaş 27 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: sahura kadar sal hayırlı sahurlar 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Bu iş ne oldu? Bize de bi kesme tahtası hasıl oldu lakin 3kg'lık olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ekim Yazar Paylaş 7 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Polietilenden vazgeçtim. İroko ve meşe ağacından 30x41x4 boyutlarında, 3,2kg ağırlığında bunu aldım. Ürünün dokunma hissiyatı o kadar güzelki, maybağğ’da konsoluna dokunmuş gibi oluyor insan. Zırhı vurup nasıl kıyacağım tahtaya bilmşyorum @Sani Gerşon çok memnunum iyi ki almışım. Keşke 8 kg olanı alsay.. şaka şaka Günlük mutfak için fazla büyük ve kalın. Daha incesi alınabilir. Ama bu tahtada kaç kere zırhla et çektim. Hala ilk günkü gibi. 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Sani Gerşon çok memnunum iyi ki almışım. Keşke 8 kg olanı alsay.. şaka şaka Günlük mutfak için fazla büyük ve kalın. Daha incesi alınabilir. Ama bu tahtada kaç kere zırhla et çektim. Hala ilk günkü gibi. Online mı temin ettik? Öyle ise nereden? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ekim Yazar Paylaş 7 Ekim Sani Gerşon yazdı: Online mı temin ettik? Öyle ise nereden? eflatun wood’dan online temin etmiştim. Öncesinde ürünler hakkında telefonda konuştuk. Yeterli güveni verince sipariş geçtim. Hemen geldi. Şimdiki fiyatlar enflasyona göre sanki daha uygun eğer standart bıçak darbeleriyle kullanılacaksa bence kare dizayn aşırı dayanıklı tahtaya gerek yok aslında. Düz ağaçlar da iş görüyor. Günlük kullanımda bambudan yapılma düz tahta kullanıyoruz 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Günlük kullanımda bambudan yapılma düz tahta kullanıyoruz Bulaşık makinesinde yıkanabiliyor mu? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim Sani Gerşon yazdı: Bulaşık makinesinde yıkanabiliyor mu? bulaşık makinesi çok sıcak. Zarar verir. Zaten tahtanın kullanma kılavuzunda makineye atmayın yazıyor Suyla temizledikten sonra da dikey şekilde, altına takoz koyarak kurutmalı. Yoksa dipte su birikir orası çok şişer 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tansu Fatih bu ara zırhlara takmış durumda ne önerirsin fazla profesyonel olmasına gerek yok. yaş 13 hem et hem de sebzede kullanacak beyefendi zırh olmadan olmaz deyip duruyor. tabi zırh alınca birde bu tahtadan almam gerekecek galiba Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Fiyatları doğru mu gördüm ben ya? O neymiş öyle 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Tansu Fatih bu ara zırhlara takmış durumda ne önerirsin fazla profesyonel olmasına gerek yok. yaş 13 hem et hem de sebzede kullanacak beyefendi zırh olmadan olmaz deyip duruyor. tabi zırh alınca birde bu tahtadan almam gerekecek galiba Hep instagram işleri. Et videoları izlerken kendinden geçen bir takım insanlarız abi normal düz tahta olmuyor. Zırh ciddi parçalıyor. Kütük denemedim ama zırh konusunda ortak nokta şu; yekpare ahşap, bıçak darbesinde lifinden kopuyor. Ama aynı kütükten küpler yapıp asimetrik birleştirince lifler kopmuyor. Ya da çok daha az kopuyor. ya da kiraz, dişbudak gibi birkaç ağacın kütüğü alınabilir. Eski kasaplarda vardır. Ama ne hikmetse zamanla erir. İşte o eriyen kısmı lezzetli olur her türlü ağaç parçası, polietilen yemekten iyidir ama 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ekim Paylaş 8 Ekim lokantaya gidlir, kebap sipraişi verilir, gelene kadar sıcak pide ile tereyağı gömülür, kebap gelir yenir bitti, ardından tabii ayranla künefe 5 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Sani Gerşon çok memnunum iyi ki almışım. Keşke 8 kg olanı alsay.. şaka şaka Günlük mutfak için fazla büyük ve kalın. Daha incesi alınabilir. Ama bu tahtada kaç kere zırhla et çektim. Hala ilk günkü gibi. Adana'yı nerede pişiriyorsun? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Çağlar Bayur yazdı: lokantaya gidlir, kebap sipraişi verilir, gelene kadar sıcak pide ile tereyağı gömülür, kebap gelir yenir bitti, ardından tabii ayranla künefe Davet mi bu? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ekim Yazar Paylaş 9 Ekim Mahmut Yıldız yazdı: Adana'yı nerede pişiriyorsun? mangalda 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Sani Gerşon yazdı: Davet mi bu? çağırırsan olur Tansu Kalafatoğlu yazdı: mangalda bizim apartmanda yasak 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Çağlar Bayur yazdı: çağırırsan olur Ağzı sulandır sulandır, sonra çağırmamı bekle... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Sani Gerşon yazdı: Ağzı sulandır sulandır, sonra çağırmamı bekle... gençlik bitmiş yahu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts