Tansu Kalafatoğlu 11 Şubat 2024 Paylaş 11 Şubat 2024 Arkadaşlar adana kebap için eti zırhla çekiyorum. Tahta dandik çıktı. Aldığım yerden tekrar yenisi ile değiştirdim. Kullanmadan yağladım. Beklettim. Ama sonuç aynı oldu. Eti zırhla çekince tahta parçalanıyor. Tahta kıymıkları ete karışıyor. Buna yapılacak bir modifiye var mı yoksa çöp mü? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Şubat 2024 Paylaş 11 Şubat 2024 bambu tahtalar var olabilir mi? Plastik kullanmayın ama. Bir de cam olanlar var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat 2024 Paylaş 11 Şubat 2024 tatmadan yorum yapılamaz.. kuyruk yağını nereden buluyorsun 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Şubat 2024 Yazar Paylaş 11 Şubat 2024 Çağlar Bayur yazdı: tatmadan yorum yapılamaz.. kuyruk yağını nereden buluyorsun Genişlet şişte tutuyor. Çatalı vurunca bulgur gibi dağılıyor. Lezzeti parmak ısırtır. Çok denemeden sonra buldum tarifi. 1kg dana kaburgaya 250gr kuzu kuyruk yağı koyuyorum. ama konu tahta Mehmet Göktürk yazdı: bambu tahtalar var olabilir mi? Plastik kullanmayın ama. Bir de cam olanlar var. Genişlet cam garip geldi. Bambu denemedim. Bu tahtaya yapılacak, üstüne kaplanacak güçlendirecek bir şey yok mudur? Koca kalın tahta hocam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat 2024 Paylaş 11 Şubat 2024 tahtadan bana ne, ben kullanıcıyım hocam adanada cam tahta mı vardı 100 sene önce? olmaz öyle lezzeti bozulur Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1kg dana kaburgaya Genişlet sonra dört lötreee töketimle haypır yaptım da bilmem ne..... neyse.. soğan salatası da yapıyor musun yanına? 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Şubat 2024 Yazar Paylaş 11 Şubat 2024 Çağlar Bayur yazdı: tahtadan bana ne, ben kullanıcıyım hocam adanada cam tahta mı vardı 100 sene önce? olmaz öyle lezzeti bozulur sonra dört lötreee töketimle haypır yaptım da bilmem ne..... neyse.. soğan salatası da yapıyor musun yanına? Genişlet taze naneli soğan salatası, ezme, sumaklı soğan, nar ekşisi ve kimyonlu köz soğan olmazsa olmaz. Tahta kıymıklarını da yedik. Lezzet mi kattı nedir anlamadım 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat 2024 Paylaş 11 Şubat 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tahta kıymıklarını da yedik. Lezzet mi kattı nedir anlamadım Genişlet yıllardır sur olarak saklanırdı ifşa oldu iyi mi afiyet olsun, nar ekşisi nereden geliyor İstanbul da yok gerçeği 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Şubat 2024 Yazar Paylaş 11 Şubat 2024 Çağlar Bayur yazdı: yıllardır sur olarak saklanırdı ifşa oldu iyi mi afiyet olsun, nar ekşisi nereden geliyor İstanbul da yok gerçeği Genişlet marketten. Adana’da yediğim turbu istanbulda bulamıyorum mesela bu tahta, zırh vurunca kıymık atmıyor mu? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat 2024 Paylaş 11 Şubat 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: marketten Genişlet hangi market bu yöresel et pazarı mı şişili bjk sarıyer de yok öyle market Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Şubat 2024 Yazar Paylaş 11 Şubat 2024 Çağlar Bayur yazdı: hangi market bu yöresel et pazarı mı şişili bjk sarıyer de yok öyle market Genişlet Balı da marketten alıyoruz. Kovanımız yokki. Avrupa’ya giden ballarda bile katkı bulmuşlar. Narda neler yapmazlar. %100 nar yazıyor üstüne. Göknur galiba Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 11 Şubat 2024 Paylaş 11 Şubat 2024 Mehmet Yeter yazdı: Genişlet Bunu ekleyecektim ben de 😊 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Şubat 2024 Paylaş 11 Şubat 2024 Zaman zaman ben de et kesiyorum. Kıymığı bazen kaçıyor bende de. Şükür daha zararını görmedim. En azından bildiğim kadarıyla ortalıkta hiç kıymık yok. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Şubat 2024 Paylaş 11 Şubat 2024 (düzenlendi) Bir keresteciye gidip mersmımı anlatınca dış Budak ağacından bir tahta ve kütük kesmişti. Syrıca mutfak eşyası satan yerden 5 cm kalınlığında et için pvc benzeri bir malzeme aldım problem yok. Ayrıca ikeanın tahtası da fena değil. 11 Şubat 2024 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 11 Şubat 2024 Paylaş 11 Şubat 2024 tahta bakteri üremesi için elverişli, kullanmamak lazım diyodu bir gıda mühendisi arkadaşım. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Şubat 2024 Paylaş 11 Şubat 2024 Kasapların tezgahında görürsünüz kalın kırmızı plastik içi dolgulu en iyisi o mis gibi kanserojen :d Çağlar Bayur yazdı: tatmadan yorum yapılamaz.. kuyruk yağını nereden buluyorsun Genişlet dana etinden vazgeçmedinizmi yahu daha 1 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 11 Şubat 2024 Paylaş 11 Şubat 2024 Bende tahtanın bakteri için uygun olmadığını ve plastiğin daha doğru olduğunu biliyorum. Plastik neden kullanmıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Şubat 2024 Paylaş 11 Şubat 2024 Çağlar Bayur yazdı: kuyruk yağını nereden buluyorsun Genişlet Fatih'te her şey var. Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1kg dana kaburgaya Genişlet Danadan kebap olmaz, gerçi şanzımansız araba da olmaz ama neyse. Tansu Kalafatoğlu yazdı: mesela bu tahta, zırh vurunca kıymık atmıyor mu? Genişlet Bunlar daha dayanıklı ama endüstride şu kullanılıyor artık, tahtanın cezası var hatta bildiğim kadarıyla. Et için kırmızı, balık için mavi, vs. 6 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 11 Şubat 2024 Paylaş 11 Şubat 2024 Selim Bilgin yazdı: Fatih'te her şey var. Danadan kebap olmaz, gerçi şanzımansız araba da olmaz ama neyse. Bunlar daha dayanıklı ama endüstride şu kullanılıyor artık, tahtanın cezası var hatta bildiğim kadarıyla. Et için kırmızı, balık için mavi, vs. Genişlet Bende bunu yazacaktım. Polietilen olacak. Yeni yeni cam olanlar da hijyenik olarak tercih ediliyor ama bıçaklar çabuk köreliyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Şubat 2024 Yazar Paylaş 11 Şubat 2024 Polietileni araştıracağım. @Selim Bilgin sen bakma erkek kuzu falan demelerine. İkisini de denedim. Erkek dana kaburga daha iyi oluyor. Ki istanbulda en iyi kebapçılar da böyle yapıyor. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Şubat 2024 Paylaş 11 Şubat 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Selim Bilgin sen bakma erkek kuzu falan demelerine. İkisini de denedim. Erkek dana kaburga daha iyi oluyor. Ki istanbulda en iyi kebapçılar da böyle yapıyor. Genişlet İstanbul'da iyi kebapçı yok diyerek yeni bir tartışma başlatayım mı? 2 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Şubat 2024 Yazar Paylaş 11 Şubat 2024 Hamit inan yazdı: Mermer kullan Genişlet Normal doğrama olsa olur da zırhlama ile bıçak ucu çok hızlı körelir bence. Kullanan kebapçı var mı ki 1 Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 12 Şubat 2024 Paylaş 12 Şubat 2024 Endüstriyel mutfaklar için yapılan plastik levhalar işinizi görür,işlevine göre renkleri vardır.Türkay plastik bu konuda iyidir.Topkapı tim 2 iş merkezinde bulunabilir. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Şubat 2024 Yazar Paylaş 12 Şubat 2024 Osman Ozturk yazdı: Endüstriyel mutfaklar için yapılan plastik levhalar işinizi görür,işlevine göre renkleri vardır.Türkay plastik bu konuda iyidir.Topkapı tim 2 iş merkezinde bulunabilir. Genişlet ben de tim iş merkezinden bakmayı düşünüyordum. Bana yakın. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts