Mehmet Cihat 10 Şubat Paylaş 10 Şubat 45 bin kmdir kullanan bir e torq kullanıcısı olarak tavsiye ederim. bayiden lpgli alırsanız çok daha sorunsuz olur ama 3+3 de kışın lpgye geçmez bilginize. 2 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Geçmişi bilinen bir Civicte karar kıldım. Nasip olursa pazartesi Mersinden alıp geleceğim 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Hayırlı olsun. Civic alırken içi dışı her yeri pırıl pırıl olmalı orijinal olmalı. Çünkü Civic binicisi bu konularda titizdir. Mesela eğer döşemede bir problem varsa o aracın geçmişinde sağlam bir travma vardır çünkü o döşeme kolay kolay bozulmaz normalde.. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 12 Şubat Paylaş 12 Şubat CİVİC doğru tercih donanım ve kalite konusunda civic yeterli gelecektir.Güzel ekspertiz yaptırın bence Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Megane 4 1.6 atmosferik de bulabilirsiniz bu rakam aralığında. Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat Dün civic aldım, yardımı olan herkese teşekkürler.. İlkay Başaran yazdı: Megane 4 1.6 atmosferik de bulabilirsiniz bu rakam aralığında. Otomatik var mıydı megane 4 atmosferikte 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mücahit Erdem yazdı: Dün civic aldım, yardımı olan herkese teşekkürler.. Otomatik var mıydı megane 4 atmosferikte Yok malesef. Otomatik şartını atlamışım ben sanırım. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mücahit Erdem yazdı: Dün civic aldım, yardımı olan herkese teşekkürler.. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Konusunu bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Konusunu bekliyoruz. Sağolun, konusunu açacağım inşallah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts