Onur Demirci 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Herkese merhaba,2017 hb focus aracimda 2 yildir goodyear efficientgrip performance kullaniyorum 45bin km yaptim ancak yagmurda ve rampalarda araba inanilmaz patinaj cekmeye basladi hatta bugun rampada yagmurlu havada neredeyse yolda kalir gibi pati cekti tirmanmadi benim acimdan hayal kirikligi oldu..Falken Zx310 cok onerdiler.Kullanan arkadaşlar ne derler onereceginiz bir model varmi? Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Şimdiye kadar değişik markalarda lastik kullandım, her koşulda her zaman eskimiş de olsa bence en iyisi Continental 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Onur Demirci yazdı: .Falken Zx310 cok onerdiler.K onu öneren mesela ne dedi? 60 bin km gittim hala yağmurda yol tutuyor mu dedi? 1 Yorum bağlantısı
Onur Demirci 9 Şubat Yazar Paylaş 9 Şubat Çağlar Bayur yazdı: onu öneren mesela ne dedi? 60 bin km gittim hala yağmurda yol tutuyor mu dedi? Bunu aldim 69db cok sessiz 50bin yaptim kuru-islak zeminde cok memnunum kayma vs yapmiyor dedi abi ama tabi insan denemeden bilenden yorum alamadan karar veremiyor. Yorum bağlantısı
Olcay Diker 9 Şubat Paylaş 9 Şubat (düzenlendi) aracımdaki michelin energy saverlar 2020 üretim 52 xxx km ye geldi , yıl olarak sona geldiler ufaktan, kuru zemin puanı c ıslak a çatlak yok halen, dişler 5 mm civarı, uzun yol ağırlıklı yapıldı km ıslakta hala iyi tutuyor, kuruda hafif kaymalar başladı, kalkışta ufak patiler falan , tehlikeli boyutta değil ama, sizin boyutlar farklı, eşdeğer modeli primacy 4 olmalı, fikir olması açısından, deneyebilirsiniz bence.. 9 Şubat tarihinde Olcay Diker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Onur Demirci yazdı: Bunu aldim 69db cok sessiz 50bin yaptim kuru-islak zeminde cok memnunum kayma vs yapmiyor dedi abi ama tabi insan denemeden bilenden yorum alamadan karar veremiyor. O lastiğin maksimum performansı 1 sene. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demirci 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Olcay Diker yazdı: aracımdaki michelin energy saverlar 2020 üretim 52 xxx km ye geldi , yıl olarak sona geldiler ufaktan, kuru zemin puanı c ıslak a çatlak yok halen, dişler 5 mm civarı, uzun yol ağırlıklı yapıldı km ıslakta hala iyi tutuyor, kuruda hafif kaymalar başladı, kalkışta ufak patiler falan , tehlikeli boyutta değil ama, sizin boyutlar farklı, eşdeğer modeli primacy 4 olmalı, fikir olması açısından, deneyebilirsiniz bence.. Verdiniz bilgiler icin tesekkur ederim.sanirim Hankook alicam Metin Akbal yazdı: O lastiğin maksimum performansı 1 sene. Hankook prime ventus 4 icin ne dersiniz? Bunuda cok ovduler Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Onur Demirci yazdı: Verdiniz bilgiler icin tesekkur ederim.sanirim Hankook alicam Hankook prime ventus 4 icin ne dersiniz? Bunuda cok ovduler Lastik güzel ama balans problemi çok duydum o lastikte. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Onur Demirci yazdı: Verdiniz bilgiler icin tesekkur ederim.sanirim Hankook alicam Hankook prime ventus 4 icin ne dersiniz? Bunuda cok ovduler Fiestada 195 50 15 vardı iyiydi tavsiye ederim, yine alırım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Onur Demirci yazdı: Bunu aldim 69db cok sessiz 50bin yaptim kuru-islak zeminde cok memnunum kayma vs yapmiyor dedi abi ama tabi insan denemeden bilenden yorum alamadan karar veremiyor. https://www.tyrereviews.com/Article/2023-ADAC-Summer-Tyre-Test.htm testlerde 40000 km ömür biçilmiş, yani bu km lere gelip te hala süper ıslakta yol tutan lastik henüz üretilmedi, meslea conti premium contact6 serisi her iki kriter göz önüne alınırsa iyi, ömrü 49bin km ve ıslak frende testte ilk sırada ama ıslak virajda ortanın altı mesela. bu arada ömür derken 49 bin km de hala ilk günkü freni sunmaz 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Onur Demirci yazdı: Verdiniz bilgiler icin tesekkur ederim.sanirim Hankook alicam Hankook prime ventus 4 icin ne dersiniz? Bunuda cok ovduler. Zamanında iki aracıma da aldım, aladığıma alacağıma pişman oldum, fiestada 2 yılda yol yutmaz, abs sık girer oldu, Galaxyde ise balans tuturamadık lastiğe, 10.000 olmadan taban bozdu.Lastikçinin deyimiyle hoşaf oldu. Bin tl fazla verin kendini kanıtlamış marka alın 1 Yorum bağlantısı
Onur Demirci 12 Şubat Yazar Paylaş 12 Şubat Mustafa Yanar yazdı: Zamanında iki aracıma da aldım, aladığıma alacağıma pişman oldum, fiestada 2 yılda yol yutmaz, abs sık girer oldu, Galaxyde ise balans tuturamadık lastiğe, 10.000 olmadan taban bozdu.Lastikçinin deyimiyle hoşaf oldu. Bin tl fazla verin kendini kanıtlamış marka alın bridgestone turanza T005 'e ne dersiniz hic kullanma firsatiniz oldumu Çağlar Bayur yazdı: https://www.tyrereviews.com/Article/2023-ADAC-Summer-Tyre-Test.htm testlerde 40000 km ömür biçilmiş, yani bu km lere gelip te hala süper ıslakta yol tutan lastik henüz üretilmedi, meslea conti premium contact6 serisi her iki kriter göz önüne alınırsa iyi, ömrü 49bin km ve ıslak frende testte ilk sırada ama ıslak virajda ortanın altı mesela. bu arada ömür derken 49 bin km de hala ilk günkü freni sunmaz Caglar abi bilgilendirme icin tesekkurler cok kararsiz kaldim onceligim tabiki sessizlik ve uzun omurlu olmasi Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 12 Şubat Paylaş 12 Şubat (düzenlendi) Onur Demirci yazdı: bridgestone turanza T005 'e ne dersiniz hic kullanma firsatiniz oldumu Caglar abi bilgilendirme icin tesekkurler cok kararsiz kaldim onceligim tabiki sessizlik ve uzun omurlu olmasi Bridgestone sıfır almadım hiç, söylendiği gibi biraz sert hamurlu, bindiğim arabalarda vardı, mesela honda civic 2020 de vardı, biraz kullanma fırsatım oldu, şikayet edecek bir şey görmedim.Zaten ilk 3 conti, michelin, bridgestone olarak değerlendirilir Mesela en son sattığım aracı aldığımda arka aksta eski tarihli vardı bir hayli ses yapıyordu, 12 Şubat tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Berke Kaya 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Bu ebatta birçok alanda test birincisi bridgestone t005. Konuyu canlı tutalım, aldığınızda izlenimlerinizi paylaşırsanız bize de ışık tutar 1 Yorum bağlantısı
Onur Demirci 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat Berke Kaya yazdı: Bu ebatta birçok alanda test birincisi bridgestone t005. Konuyu canlı tutalım, aldığınızda izlenimlerinizi paylaşırsanız bize de ışık tutar Yarin nasilse taktiriyorum izlenimlerimi size aktaracagim 1 Yorum bağlantısı
Onur Demirci 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat Onur Demirci yazdı: Yarin nasipse taktiriyorum izlenimlerimi size aktaracagim Yorum bağlantısı
Murat Gedik 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Yeni aldığım SuperB'nin lastik ebatları da aynı. Aldığımda 2019 tarihli kış lastiği vardı. Yazın ben de yazlık lastik alacağım. Bu yüzden takipteyim. Düşüncelerini yazanlara teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Onur Demirci 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat Herkese merhaba lastikleri aldim 215/55/R17 94V 68db 2024 olanini taktirdim. 50km kadar yaptim.Suana kadar Goodyear egp lara göre bir tık daha sessiz yol tutusu gayet guzel ve bana gore sert degil orta hamurlu diyebilirim.Turanza 001 serisine gorebayagi gelistirilmis bir lastik ve bildigim kadariyla ödüllü bir model.Ilerleyen surede hamuru ve yapisi nasil olur bilemiyorum daha yagmurlu havada deneme firsatim olmadi lakin ilk 50-60km izlenimim gayet olumlu 2 Yorum bağlantısı
Berke Kaya 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Onur Demirci yazdı: Herkese merhaba lastikleri aldim 215/55/R17 94V 68db 2024 olanini taktirdim. 50km kadar yaptim.Suana kadar Goodyear egp lara göre bir tık daha sessiz yol tutusu gayet guzel ve bana gore sert degil orta hamurlu diyebilirim.Turanza 001 serisine gorebayagi gelistirilmis bir lastik ve bildigim kadariyla ödüllü bir model.Ilerleyen surede hamuru ve yapisi nasil olur bilemiyorum daha yagmurlu havada deneme firsatim olmadi lakin ilk 50-60km izlenimim gayet olumlu Hayırlı olsun, fiyat bilgiside alabilirmiyiz? Netten mi aldınız bayiden mi? 1 Yorum bağlantısı
Onur Demirci 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat Berke Kaya yazdı: Hayırlı olsun, fiyat bilgiside alabilirmiyiz? Netten mi aldınız bayiden mi? Tesekkur ederim.İzmirde ikamet ediyorum ana bayiden bir tanidik vasitasiyla tanesine 3.850 TL olarak anlaştık.Oto pratik şubesinde yapıldı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts