Doğan Arşiray 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Ali Gök yazdı: Ben niye sorim banane🤣 traktor dese neyse 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Mütayitle görüşmem gerektiği için bugün arabaya bakamadım.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat Paylaş 11 Şubat ev iyidir araba kolay her zaman alınır, güzel tercih Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Araba alamayanlar için fikir Bunlardan tahtakede satılıyor ya.. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Bunlardan tahtakede satılıyor ya.. Kontrol etmeden alır mıyız 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Bunlardan tahtakede satılıyor ya.. Bende orcinali var, sen paradan haber ver 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Önder Özcan yazdı: Bende orcinali var, sen paradan haber ver Sen şimdi kiloyla satmaya kalkarsın.. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 14 Şubat Paylaş 14 Şubat İlk postu okuyunca yok daha neler demistim ama sanirim hanima 14 Subat hediyesi araba aldim 🤔 1 1 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Erdem Doğan yazdı: İlk postu okuyunca yok daha neler demistim ama sanirim hanima 14 Subat hediyesi araba aldim 🤔 Altından ucuza gelmiştir. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Erdem Doğan yazdı: İlk postu okuyunca yok daha neler demistim ama sanirim hanima 14 Subat hediyesi araba aldim 🤔 Sadece anahtar değil mi? Ne olur olduğunu söyleyin 2 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Doğan Arşiray yazdı: seneye ne olacak peki? hiç düşündünüzmü. Araba hediyesinden sonra artık 5-10 sene birşey alınmaz/alınmamalı. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Çiğdem Bilen yazdı: Araba alındımı diye bakmaya geldim Kombi kartı arızalanmıştı, malesef araba procesi yattı. Bütçe 5000 tl delindi. 5 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Önder Özcan yazdı: Kombi kartı arızalanmıştı, malesef araba procesi yattı. Bütçe 5000 tl delindi. Çok geçerli bir sebep ikna olan hanımefendiyi kutlarım 👏 inşallah sürprizdir haberi yoktur 7 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Macit Aliyev yazdı: Araba hediyesinden sonra artık 5-10 sene birşey alınmaz/alınmamalı. tabi öyle san Çiğdem Bilen yazdı: Çok geçerli bir sebep ikna olan hanımefendiyi kutlarım 👏 inşallah sürprizdir haberi yoktur akşam kanepede yatacak birisi. haberi yok. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Doğan Arşiray yazdı: tabi öyle san akşam kanepede yatacak birisi. haberi yok. -cak'lı gelecek zaman yanlış. -yor'lu geniş zaman olacaktı. Çok geniş . 1 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Önder Özcan yazdı: -cak'lı gelecek zaman yanlış. -yor'lu geniş zaman olacaktı. Çok geniş . İyelik eki lazımsa kumpanya var. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Bana bunlarla gelin diyecem de nerdeee...Hep bizden hep bizden... 2 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Bazıları mekan kapamış yetmemiş avize taşı kadan yüzük almış. İnsanlık nereye gidiyor belli değil 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Servet Aydın yazdı: Bazıları mekan kapamış yetmemiş avize taşı kadan yüzük almış. İnsanlık nereye gidiyor belli değil abi böyle haberleri geç veriyorsun. önceden söyleseydin kapatılan mekana bizlerde gidip çökseydik hep beraber mini buluşma gibi olurdu. 1 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Servet Aydın yazdı: Bazıları mekan kapamış yetmemiş avize taşı kadan yüzük almış. İnsanlık nereye gidiyor belli değil Abi kültablası kadar taşlı yüzük mü alınır Allah aşkına, hanım başımın etini yiyor 2 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts