Önder Özcan 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Sıkıntı yok.. Kafası yerine geldi Biz getiremedik bir kombi anakartı mı yerine getirdi bu kafayı? 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Furkan Avcı yazdı: Araba almıyo, bahane arıyo bence vazgeçmek için, ondan konu açmış, 8.000 TL ben göndereyim 500.000 TL lik hediyeden vazgeçme diyesim var Güldüm, sesli güldüm 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Şubat Yazar Paylaş 8 Şubat O kadar çok olumsuz mesaj geldiki, kendime Nike hercul ile vurulmuş B17 gibi hissettim.. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Önder Özcan yazdı: Biz getiremedik bir kombi anakartı mı yerine getirdi bu kafayı? Kart tamirciniz ayağınıza geldi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Kesinlikle katılıyorum. Bizde 3 tane var. 3. de istedikleri en pahalı olanı alıp nihayete erdim. kasko fiyatlarindan belli zaten 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Şubat Yazar Paylaş 8 Şubat Servet Aydın yazdı: Kart tamirciniz ayağınıza geldi Abi kartı tamir ettirdim, kombi oldu şu an çalışıyor. Basınç ise 1,5 barda sabit.. Her ay 12000 tl kredi ödüyorum. ama şu grafiği görünecede araba alayımmı almayımmı düşüncelere dalıyorum.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Ali Darbaz yazdı: ama şu grafiği görünecede ne var o grafikte, renkli pek şık çizgiler felan haricinde? nasıl bir bilgi edinilebiliyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Çağlar Bayur yazdı: ne var o grafikte, renkli pek şık çizgiler felan haricinde? nasıl bir bilgi edinilebiliyor Papa göjünü (Kapa gözünü) 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Doğan Arşiray yazdı: kasko fiyatlarindan belli zaten Mesajının bi altındaki grafiğe bi baksana sen Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Şubat Paylaş 9 Şubat işte şimdi beni fiyatlara zam yapmak konusunda ikna ettiniz. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Şubat Paylaş 9 Şubat eskiden enflasyon vardı faiz düşüktü kredi çekiyorduk vs şimdi hem enflasyon yüksek hem faiz daha eğlenceli oldu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Şubat Yazar Paylaş 9 Şubat Yarın hanımla beraber şu arabaya bakmaya gideceğim.. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-dacia-otokoc-2.el-kucukyali-2022-dacia-sandero-stepway-1.0t-cvt-1153735653/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilan_detay&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Ali Darbaz yazdı: Yarın hanımla beraber şu arabaya bakmaya gideceğim.. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-dacia-otokoc-2.el-kucukyali-2022-dacia-sandero-stepway-1.0t-cvt-1153735653/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilan_detay&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269 İlk defa mantıklı bir araba : Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Ali Gök yazdı: eskiden enflasyon vardı faiz düşüktü kredi çekiyorduk vs şimdi hem enflasyon yüksek hem faiz daha eğlenceli oldu bayilere aynının sıfırı için fiyat sordunuz mu? Tek bayi yerine birden çok bayiye 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: bayilere aynının sıfırı için fiyat sordunuz mu? Tek bayi yerine birden çok bayiye Bakmaya gidicem demiş almaya gitmiyor. 7 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Ersen Tapan yazdı: Bakmaya gidicem demiş almaya gitmiyor. yaa bunu hep kaçırıyorum. Pardon 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Şubat Paylaş 9 Şubat 5 sayfa okudum,noldu şimdi anlayan biri açıklasın lutfen 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Fikri Keleş yazdı: 5 sayfa okudum,noldu şimdi anlayan biri açıklasın lutfen Masraf çıktı iptal oldu. Daha büyük rakama geçtik. Malibu yapmıyor bunu denedim 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Fikri Keleş yazdı: 5 sayfa okudum,noldu şimdi anlayan biri açıklasın lutfen Bakmaya gidiyor. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Evren Erakçora yazdı: Bakmaya gidiyor. Hayırlisi diyelim Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Şubat Paylaş 9 Şubat İlkay Başaran yazdı: Masraf çıktı iptal oldu. Daha büyük rakama geçtik. Malibu yapmıyor bunu denedim Hayır, kombinin yanan ana kartından çıkan altınları bozunca limiti yükseltmişiz. (Ali hocam hakkını helal et ya, malzeme verdin bize de geyik muhabbeti lazımmış) 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Şubat Yazar Paylaş 9 Şubat Furkan Avcı yazdı: Hayır, kombinin yanan ana kartından çıkan altınları bozunca limiti yükseltmişiz. (Ali hocam hakkını helal et ya, malzeme verdin bize de geyik muhabbeti lazımmış) Ben zaten Click Bait olsun diye başlığı öyle koydum. Zaten seçimden önce bir araba almaya çalışıyorum. Hanım bahane ederek meclisten arabayı gecirdim. Şimdi otomatik ucuz araba kovalıyorum. 3 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat Paylaş 9 Şubat işte öngörü işte renkli grafiğin derin anlamını çaktırmadan keşfeden bir ytarımıcı 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: bayilere aynının sıfırı için fiyat sordunuz mu? Tek bayi yerine birden çok bayiye Ben niye sorim banane🤣 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts