Ramazan Alptekin 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Selamün aleyküm. 1.8t alıp doldurmak mantıklı mı ustalarım. AGU motor. Sorunu sıkıntısı varmıdır ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Temiz 1.8T mi kaldı diyeceğim de belki kıyıda köşede kalmıştır 😊 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Metin Akbal yazdı: Temiz 1.8T mi kaldı diyeceğim de belki kıyıda köşede kalmıştır 😊 Kıyıda köşede bile kalmış olma ihtimali çok düşük. Önce toplayıp sonra doldurmak gerekir. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Murat Sahın yazdı: Kıyıda köşede bile kalmış olma ihtimali çok düşük. Önce toplayıp sonra doldurmak gerekir. Ben olsam bir tane kasası düzgün Golf bulup sonra Toledo Octavia dan falan çıkma motor bakardım tabi Golf öncelik ise. Yoksa direk Octavia 1.8T bakarım 😊 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Bu saatten sonra motoru açıp içini toplamadan 1.8T yüklenmez. En genci 20 yaşında. Ben yükleyecek olsam 2.0 TFSi yüklerdim, önü çok daha açık ve daha güncel. Tabi onu da önce açmak lazım. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Metin Akbal yazdı: Ben olsam bir tane kasası düzgün Golf bulup sonra Toledo Octavia dan falan çıkma motor bakardım tabi Golf öncelik ise. Yoksa direk Octavia 1.8T bakarım 😊 Swap diyorsun yani 1.8T motorun olduğu octavialar çok eskidi, yani tipi de çok eski artık. Selim Bilgin yazdı: Bu saatten sonra motoru açıp içini toplamadan 1.8T yüklenmez. En genci 20 yaşında. Ben yükleyecek olsam 2.0 TFSi yüklerdim, önü çok daha açık ve daha güncel. Tabi onu da önce açmak lazım. Aslında vaktinde 1.8T'de işlemler kolaydı. Ama çok eskidiler, çok kurcalandılar falan. Artık açılmadan olmaz. 2.0TFSİ yüklemek için yeniyken de açmak gerekiyordu sanki. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Murat Sahın yazdı: Aslında vaktinde 1.8T'de işlemler kolaydı. Ama çok eskidiler, çok kurcalandılar falan. Artık açılmadan olmaz. 2.0TFSİ yüklemek için yeniyken de açmak gerekiyordu sanki. Aynen, şimdi açmazsan sonradan açarsın daha pahalıya gelir. Son çıkanlar hariç tabi, artık toparladılar. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Murat Sahın yazdı: Swap diyorsun yani 1.8T motorun olduğu octavialar çok eskidi, yani tipi de çok eski artık. Golf te eskidi ki Ama hala güncel tasarımlara taş çıkartır orası ayrı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Metin Akbal yazdı: Golf te eskidi ki Ama hala güncel tasarımlara taş çıkartır orası ayrı. Tasarım olarak herhangi bir golf versiyonu ile bahsettiğimiz octavia'yı kıyaslamak 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Motor içine girmeden gözü kapalı yapmayacağınızı düşünerek söylüyorum 1.8T güzel motordur, isteğinize cevap verir. Güzel sonuçlar alınır. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts