Özgün Önder 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Harun Kocaçalışkan yazdı: Siz şanzıman beynini kontrol ettiniz mi? ben onu nasıl yapabilirim acaba? Emin Önal yazdı: Aracınızı satmayı düşündüğünüzü söylemişsiniz konunun başında. Ne yapacağınızı şaşırdığınız, bilmediğiniz, içinden çıkamadığınız durumda aklınızda olsun; alıcıyı bilgilendirerek, masrafını satış bedelinden düşerek satabilecek birini bulabilirsiniz bu yolu da düşünün. evet satıp model yükseltmeyi düşünüyorum sorunu söyleyerek de olsa yaptırmadan satmak içime sinmiyor.. Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Mart Paylaş 13 Mart Özgün Önder yazdı: ben onu nasıl yapabilirim acaba? evet satıp model yükseltmeyi düşünüyorum sorunu söyleyerek de olsa yaptırmadan satmak içime sinmiyor.. Alıcıya göre değişir. Böyle bir arızanın nerede nasıl yapıldığını bilmeden almak yerine, alıp kendi bildiği yerde, kendi kontrolünde yaptırmak isteyen alıcı çıkabilir. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 13 Mart Paylaş 13 Mart Özgün Önder yazdı: ben onu nasıl yapabilirim acaba? evet satıp model yükseltmeyi düşünüyorum sorunu söyleyerek de olsa yaptırmadan satmak içime sinmiyor.. Şu konuyu okuyun; 1 Yorum bağlantısı
Özgün Önder 15 Mart Yazar Paylaş 15 Mart bir tanıdık vasıtasıyla yarın maslak'taki Marmara Şanzıman adlı yere gideceğim, telefonda görüştüğüm Fatih usta adlı kişi baya bilgili konuştu. Yarın teste sokacak aracı. Bakalım ne çıkacak. Bu arada Marmara Şanzıman'ın google yorumlarına göz attım, genelde gayet olumlu yorum almışlar. 1 Yorum bağlantısı
Özgün Önder 1 Nisan Yazar Paylaş 1 Nisan aracı cumartesi günü Marmara Oto Şanzıman'a bıraktım, fiyat vb gelişmeler günler içinde bana bildirilecek, ben de buraya yazacağım. Herkese yardımları için teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Özgün Önder 5 Nisan Yazar Paylaş 5 Nisan (düzenlendi) Az önce Marmara Şanzıman Fatih usta bana aşağıdaki resimleri gönderdi, şanzımanı toplamaya başlıyorum dedi, şanzıman balataları contaları vb değiştirdik dedi, arka taraf dağıtmış (ne demek bilmiyorum) dedi, topladıktan sonra beyinde bir şey var mı belli olacak, beyinde bir şey yoksa maliyet düşük olacak dedi. Fotoğraflardan bir şey anlar mısınız bilemiyorum ama yine de ekledim Bir de sorum olacak, beyinde problem olsa cihaza bağladıklarında belli olmaz mıydı acaba? 5 Nisan tarihinde Özgün Önder tarafından düzenlendi Soru eklenmiştir. Yorum bağlantısı
Özgün Önder 16 Nisan Yazar Paylaş 16 Nisan Şanzımanın beyni değişmedi, beyin selenoidlerinin değiştiğini söylediler, aracı geçen cumartesi aldım, sürekli de kullanmaya çalıştım, şanzıman sorunsuz hale gelmiş, arabanın sesi azalmış, vites geçişleri çok iyi, sanki performansında da artış var gibi hissediyorum (psikolojik olabilir). Ankara İstanbul arası gidip geldim, yolda ortalama yakıt tüketimi 4.2 lt olarak gerçekleşti. 6 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Konvertör kitlemeden benim araba da gitmiyor gibi geliyor bazen bana, şanzıman revize olsa düzelecek muhtemelen, mamafih uğraşmaya zaman yok. Gitmiyor derken kendine göre yani. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Selim Bilgin yazdı: Konvertör kitlemeden benim araba da gitmiyor gibi geliyor bazen bana, şanzıman revize olsa düzelecek muhtemelen, mamafih uğraşmaya zaman yok. Gitmiyor derken kendine göre yani. gitmiyormuş. piston düşmesin Yorum bağlantısı
Özgün Önder 17 Nisan Yazar Paylaş 17 Nisan Herkese teşekkürler, şanzıman için tamire vermeden önce başgösteren bir sorun için yeni konuda tekrar yardımlarınızı isteyeceğim Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: gitmiyormuş Kapışalım mı? :P 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: gitmiyormuş. piston düşmesin Selim Bilgin yazdı: Kapışalım mı? :P Ali Cihangiroğlu' nu çağırayım mı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Selim Bilgin yazdı: Kapışalım mı? :P A noktasından B noktasına ben de gidiyorum sonuçta Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Selim Bilgin yazdı: Konvertör kitlemeden benim araba da gitmiyor gibi geliyor bazen bana, şanzıman revize olsa düzelecek muhtemelen, Bi dur ya.. Yeter artık Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Bi dur ya.. Yeter artık Duruyorum, kaç aydır bir şey yapmadım bak. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Selim Bilgin yazdı: Duruyorum, kaç aydır bir şey yapmadım bak. bakma sen ona, türbin revizyon candır 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts