Ebrar Tüfek 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Benim corsa için android multimedya baktım, apple car playli vs olanlar 5 6 bin lira civarı, düz double modeller değil de orjinal görünümlü olanlara baktım, diğerleri görüntüyü çok bozuyor torpido gri renkli, orjinal teybine bluetooth yapmam lazım, şu ufak çin malı bt modüllerinden veya çakmaklığa takılan şeylerden istemiyorum, ses kalitesi rezalet oluyor. Zaten orjinal hoparlörler güzel bi mid takımı gibi ses vermiyorken olan kaliteyi de bozmamak lazım. İnternette hep corsa d videoları var benim teyp için bişey bulamadım, yapan eden bilen varsa yorumları bekliyorum Teyp bu car 2004 diye geçiyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat Paylaş 4 Şubat içeride teyp kristali pinleri bulunup teybin içine bt kit montajı yapılacak yani , 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Çağlar Bayur yazdı: içeride teyp kristali pinleri bulunup teybin içine bt kit montajı yapılacak yani , entegrelerden birisinin üzerinde bulunmalı. ben nissan pathfinder de ve opel astra G de yapmıştım. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Şubat Yazar Paylaş 4 Şubat Çağlar abinin mesajını okuduktan sonra aklıma bir tek @Servet Aydın geldi, abi sen bişeyler yapabilirmisin burdaki elektronikçiler teybi görünce olmaz diyor. Çağlar Bayur yazdı: içeride teyp kristali pinleri bulunup teybin içine bt kit montajı yapılacak yani , Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Benim de yapacağım işlem değil lakin kafası basan birisi yapabilir Yorum bağlantısı
Ersen şahin 5 Şubat Paylaş 5 Şubat En basit çözüm al tak telefonu dinle ses kalitesinde bozmuyo Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Araç ayarı yoksa teybe tablet koymaktan başka şansın yok gibi. Ya da direk ekranlı birşey çerçeve falan uyduracaksin bir şekilde. Yorum bağlantısı
Emre Demir 5 Şubat Paylaş 5 Şubat aux çıkışı yapılacak o çıkışa da bt modul takılacak Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Şubat Paylaş 5 Şubat teybin içi açılacak ilgili ses entegresinin teyp girişi bulunacak, oraya lehim yapılacak. o entegrenin ne olduğunu araştırmak gerekli. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Ebrar Tüfek yazdı: teybi görünce olmaz diyor. her teybe olur, mantığı basit, teybin kristalinde 3 kablo çıkyor sağ/sol/şase, onlar takip edilip o böüme lehim yapılacak sonra kaset çalma fonksiyonu nasıl oluyor ise ona sahta bir düzenek ile içinde kaset varmış sanacak, tüm kasetli teyplerdeki manrık aynı Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 5 Şubat Paylaş 5 Şubat (düzenlendi) https://www.amazon.com.tr/Kasetinden-Adaptörüne-Bluetooth-Edilebilir-Adaptörleri/dp/B0CGVYLVP8/ref=sr_1_8?keywords=kaset+adaptörü&qid=1707154022&sr=8-8 Örnek ürün kablosuz olanlarından Bluetooth,teyp içerisinden 5 v besleme ile şarj sorunu olmadan kullanılır. 5 Şubat tarihinde Sermet Gündoğdu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Sermet Gündoğdu yazdı: ,teyp içerisinden 5 v besleme ile şarj sorunu olmadan kullanılır. o kısımda ses sorunları yaşandı bunların 12V olanı çıktı sonra 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Ebrar Tüfek yazdı: Çağlar abinin mesajını okuduktan sonra aklıma bir tek @Servet Aydın geldi, abi sen bişeyler yapabilirmisin burdaki elektronikçiler teybi görünce olmaz diyor. Eski konularda vardı benim. Fiestaya kristal girişinden aux yapmıştım ama cok zaman geçti. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 5 Şubat Yazar Paylaş 5 Şubat Hamit inan yazdı: Eski konularda vardı benim. Fiestaya kristal girişinden aux yapmıştım ama cok zaman geçti. En kıymetli abim yav, ne zaman görüşüyoruz 2 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Şifresi varsa söküp kargolarsan bakarız, yüksek ihtimalle yaparız. Yorum bağlantısı
Hamit inan 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Ebrar Tüfek yazdı: En kıymetli abim yav, ne zaman görüşüyoruz Haberlesip bir aksam hallederiz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Çağlar Bayur yazdı: her teybe olur, mantığı basit, teybin kristalinde 3 kablo çıkyor sağ/sol/şase, onlar takip edilip o böüme lehim yapılacak sonra kaset çalma fonksiyonu nasıl oluyor ise ona sahta bir düzenek ile içinde kaset varmış sanacak, tüm kasetli teyplerdeki manrık aynı Kristal genliği bir kaç mikrovolt. Bluetooht ise volt. Genliği epeyce düşürmek gerek dip gürültü ve distorsiyon olmasın diye. Ve içeride kaset çalışması lazım ki kaset hattı aktif hale gelsin 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Servet Aydın yazdı: Kristal genliği bir kaç mikrovolt. Bluetooht ise volt. Genliği epeyce düşürmek gerek dip gürültü ve distorsiyon olmasın diye. Ve içeride kaset çalışması lazım ki kaset hattı aktif hale gelsin yada o pimin bastığı switch kısadevre edilecek. ben öyle yapmıştım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Servet Aydın yazdı: Sürekli kasette görür kendini radyoya geçmez seymenfm kırmızı çizgmiz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Çağlar Bayur yazdı: seymenfm kırmızı çizgmiz Neden iç anadolu'ya gidince bu tip radyo reklamları yayınlanıyor merak konusu 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 6 Şubat Yazar Paylaş 6 Şubat Furkan Bakırel yazdı: Şifresi varsa söküp kargolarsan bakarız, yüksek ihtimalle yaparız. Hamit abi ile ameliyata alacağız, çok teşekkür ederim Çağlar Bayur yazdı: seymenfm kırmızı çizgmiz metro fm sabah işe giderken iyi oluyor 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 7 Şubat Yazar Paylaş 7 Şubat @Hamit inan abimden allah razı olsun, bugün malzeme listesini verdi, gittim aldım, abim dükkana geldi güzelce yaptı sağolsun. Öğlende başladık akşama kadar sohbet muhabbet eşliğinde güzel aktivite oldu. Ses kalitesi radyodan çok daha iyi, artık konser salonu kıvamında müzik dinliyoruz. Arabayı daha da bi sevdim şimdi. 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts