Aytac Sakal 9 Haziran Yazar Paylaş 9 Haziran F1 yıllar geçtikçe araçların ve teknolojinin gelişmesi ile Pilotaj etkisi dahada azalıyor. F1 heyecan istiyorsak Yağmur yağacak.Pandemi döneminin en iyi yarışı Türkiye Gp siydi nedeni Yağmur ve Asfalttı. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 10 Haziran Paylaş 10 Haziran yarış başında Haas pilotarının wet lastiklerle öndekileri yokmuş gibi geçmeleri de çok güzeldi... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Ahmet Çankaya yazdı: yarış başında Haas pilotarının wet lastiklerle öndekileri yokmuş gibi geçmeleri de çok güzeldi... Tüm kazandıklarını pitte bıraktılar maalesef. Üzücü oldu. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Magnusen di galiba pite geldiğinde tekerlekler yoktu henüz.. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Ahmet Çankaya yazdı: Magnusen di galiba pite geldiğinde tekerlekler yoktu henüz.. yağmur lastiği riskinin avantajlarnı pitte bıraktı yazık oldu 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Önder Özcan yazdı: Gene Verstappen kazandı Artık sıkmaya başladığı için son 3 yarıştır doğru dürüst izlemiyorum. Bu sezondan da umudu kestiğim için ne yarış hafta sonları kendi antrenmanımı yapıyorum ne de yarışları izliyorum. Saolsun Ferrari yine arefeyi gösterip bayramı zehir etti bize. Ulan bari Newey'i alaydınız, sanki çok iyi araç tasarlıyormuş gibi bir de "Newey'e ihtiyacımız yok" diye açıklama yapıyorlar. Daha ne kadar kazma olabilirler diye düşündükçe beni daha da şaşrıtıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Mclaren'ların yaptığı güncelleme ile diğer takımlardan farkı olduğu artık apaçık ortada. Mercedes'ler Ferrari, McLaren ve Redbull'larla kapışabilir hale geldiler. Bence sıkıcılık, kapışabilecek takımların olamamasından geliyor. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran (düzenlendi) Bu dönemler hep oluyor 2000 li Yıllar Ferrari sonrası Red Bull ardından Mercedes şimdi tekrar Red Bull Eski dönemleri insan özlüyor daha az Teknoloji daha çok Pilotaj.Ben artık Wec Hyper Car izliyorum çok daha heyecanlı 24 Haziran tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Yakında motogp heyecanlanacak inşallah. Bir aksilik olmazsa. Aslında temsilcilerimiz diye bir konu başlığı atmak lazım en azından her branştaki yurt dışı temsilcilerimizden haberimiz olur. Mesela Toprak şu anda sbk da zirveyi kaptı bmwyi şampiyon yaparak bmwye güzel bir hediye verecek. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran Paylaş 24 Haziran bir gazlı içecek firmasının arabasıın ferrolardan mersolardan iyi olması bana iyi gelmiyor nedense 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Çağlar Bayur yazdı: bir gazlı içecek firmasının arabasıın ferrolardan mersolardan iyi olması bana iyi gelmiyor nedense Kanatlandırıyor. 1 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Çağlar Bayur yazdı: bir gazlı içecek firmasının arabasıın ferrolardan mersolardan iyi olması bana iyi gelmiyor nedense Firma takımın sahibi sadece. Öncesinde Honda'ydı bu takım ki, hala Honda motoru kullanıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran Mehmet Yeter yazdı: Yakında motogp heyecanlanacak inşallah. Bir aksilik olmazsa. Aslında temsilcilerimiz diye bir konu başlığı atmak lazım en azından her branştaki yurt dışı temsilcilerimizden haberimiz olur. Mesela Toprak şu anda sbk da zirveyi kaptı bmwyi şampiyon yaparak bmwye güzel bir hediye verecek. Ben bir kaç defa yazdım Salih Yoluç Toprak Razgatlıoğlu Can Öncü ile ilgili. Toprak BMW geçince ne yaptın demiştim içimden ama şimdi bakıyorum iyi yapmış. Yamaha Top Speed Ducatinin oldukça gerisinde kalıyordu.Açığı Virajlarda Frenaj yeteneği ile kapatmaya çalışıyordu.Tabi bu sezonun gidişatında Ducatiye yüklenen extra ağırlığın etkisi çok büyük (Sanırım 30 kg ama emin değilim) 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Aytac Sakal yazdı: Ben bir kaç defa yazdım Salih Yoluç Toprak Razgatlıoğlu Can Öncü ile ilgili. Toprak BMW geçince ne yaptın demiştim içimden ama şimdi bakıyorum iyi yapmış. Yamaha Top Speed Ducatinin oldukça gerisinde kalıyordu.Açığı Virajlarda Frenaj yeteneği ile kapatmaya çalışıyordu.Tabi bu sezonun gidişatında Ducatiye yüklenen extra ağırlığın etkisi çok büyük (Sanırım 30 kg ama emin değilim) O ağırlık sanırım sadece Bautista'nın motoruna eklendi. Zira adam 60 kg... Motorla birlikte minimum ağırlığın da altında. Bu nedenle ekstra avantajı vardı bu seneye kadar. Şimdi o avantajını kaybedince böyle gerilerde kalmaya başladı. 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran Öner Kurukuz yazdı: O ağırlık sanırım sadece Bautista'nın motoruna eklendi. Zira adam 60 kg... Motorla birlikte minimum ağırlığın da altında. Bu nedenle ekstra avantajı vardı bu seneye kadar. Şimdi o avantajını kaybedince böyle gerilerde kalmaya başladı. Evet sadece Bautistada var.Birde Ducatiyi önceden beri kontrol etmek zordur Moto Gp de bunu çok gördük.Alvaro Motosiklete gerçekten çok iyi adapte oldu. Bu arada Toprak Moto Gp yi denemeli bana göre iyi bir takımda çok iyi işler çıkartacaktır çok yetenekli. Yolu açık olsun İnşallah... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Salih Yoluç ve Can Öncü veya Deniz Öncü de yetişiyor. İnşallah onlarda başarılı olur. Bu arada temsilcilerimiz Ayhan Can Güven Emir Aşarı da Almanya da önemli işlere imza atıyor. Ayhan porsche test pilotu. Emir ise 7 24 yarışlarında güzel sonuçlar elde etti. Bütün sporcularımızın yolları bahtları açık olsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Sani Gerşon yazdı: Firma takımın sahibi sadece. Öncesinde Honda'ydı bu takım ki, hala Honda motoru kullanıyorlar. bilemem ben logoya bakarım, herkes bakar, bakılmasa audi silinirdi piyasadan Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 28 Haziran Yazar Paylaş 28 Haziran Mehmet Yeter yazdı: Yakında motogp heyecanlanacak inşallah. Bir aksilik olmazsa. Aslında temsilcilerimiz diye bir konu başlığı atmak lazım en azından her branştaki yurt dışı temsilcilerimizden haberimiz olur. Mesela Toprak şu anda sbk da zirveyi kaptı bmwyi şampiyon yaparak bmwye güzel bir hediye verecek. İlk Bayan Avrupa Şampiyonumuz Seda KAÇAN olmuş kendi adıma çok mutlu oldum. https://tr.motorsport.com/turkish-sports/news/avrupa-sampiyonu-ilk-kadin-pilot-seda-kacan-oldu/10627662/ 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Haziran Paylaş 30 Haziran McLaren'ların artık Redbull kadar iyi bir araç olduğunu gördük. Mercedesler de güzel yükselmeye devam ediyor. Lando güzel ataklar yapıyor ama agresif ve yanlış noktalarda bence. Max ise savunması zaten her zaman agresif olmuştur. Son turlardaki kapışma her ikisine de podyum kaybettirirken biri direkt yarış dışı kaldı. Bence unutulmayan anlardan biri, Max'ın patlak lastikle bile savunma yapabilmesiydi. Güzel, bol geçişli bir yarış oldu. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 30 Haziran Yazar Paylaş 30 Haziran Bence temasta Max suçlu Frenlemede yön değiştirip Landonun yarış çizgisini kapatıyor. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 7 Temmuz Yazar Paylaş 7 Temmuz (düzenlendi) Silverstone dayız Lando ve Piastri önce Max'ı sonra Mercedesleri geçti Mc Laren gittikçe hızlanıyor ilerisi için iyiye işaret. 7 Temmuz tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Güzel yarıştı. Pit stratejisinin yine faydasını gördük bu yarışta. Russel için üzücü oldu. Hamilton 56 yarış sonra birinciliği tattı. Perez ve Leclerc için gerçekten üzücü. Ne yaşıyorlar bilmiyorum ama hayra alamet değil. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz hintli rishi gitt, gelen ayrı garip, haftasına isviçrey,i yendiler, hamiltonu birinci ettiler, ne tesadüfler zinciri 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts