Erkan Çağlar 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Herkese merhaba arkadaşlar. Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam yöneticilerden özür dilerim. Aşağıda resmini paylaştığım ucu açık bırakılmış parça nedir?, ne işe yarar? ve açık olması normal mi? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Araç 2012 1.6 TDCİ MK4 mondeo. Parça hava filtresinin altında motora yakın tarafta yer alıyor. Şimdiden teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Konu doğru yerde.. Ancak parçanın ne işe yaradığını ben bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat Paylaş 4 Şubat ucu vakum hortumu girişine benziyor ama bilemedim nedir Serkan bilir bunu bilse 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Bence de vakum hortumu girisine benziyor. Bosta duran hortum var mi? Hemen yanindaki sanirim yag filtresi. Degisirken usta sökmüs ama sonra takmayi unutmus olabilir 1 Yorum bağlantısı
Erkan Çağlar 5 Şubat Yazar Paylaş 5 Şubat Üşenmeyip yorum yazan herkese teşekkür ederim. Başka bir kaynaktan öğrendim ne olduğunu. Debriyaj bilyası hava alma aparatı imiş. Debriyaj bilyası değiştiğinde içerdeki havayı almak için kullanılıyormuş. Yani dediğiniz gibi, bir nevi vakum girişi. Tekrar teşekkürler. 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts