Emin Önal 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Alpay Sumer yazdı: Detay alalım faydası olur millete belki.. Rölantide çok hafif titreme hissediyorsun. olay bu kadar, detaylık bir şey yok start-stop kapalı kullandığımda bende hissetmiştim. Sordum, servis silindir kapama teknolojisi olan motorlarda normal diyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tamer Topaç yazdı: Santa' ya, 0-30 koysam mı ? Değişken sübap var, değüşük camshaft var, alengirli turbo var, planörlü şanzıman da var 0-16 koysan Emin Önal yazdı: Rölantide çok hafif titreme hissediyorsun. olay bu kadar, detaylık bir şey yok start-stop kapalı kullandığımda bende hissetmiştim. Sordum, servis silindir kapama teknolojisi olan motorlarda normal diyor. Serviste cevap veren kişi müşteri danışmanı mıydı yoksa usta mı? Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: 0-16 koysan Serviste cevap veren kişi müşteri danışmanı mıydı yoksa usta mı? Servisteki ustayı nerde göreyim. Ben anahtarı bırakıp çıkıyorum Ben bu yorumu zaten gitmeden, ustadan duyanları da okumuştum. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: sabah trafikte bunu izledim. Vay bee insanların tedirgin yaşaması çok zor dedim Yoo hiç tedirgin değiliz, arabamızda şanzıman olduğu konusunda herkesle hemfikiriz en azından. 😄 Bu arada trafikte video mu izleniyormuş? 2 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Emin Önal yazdı: Rölantide çok hafif titreme hissediyorsun. olay bu kadar, detaylık bir şey yok start-stop kapalı kullandığımda bende hissetmiştim. Sordum, servis silindir kapama teknolojisi olan motorlarda normal diyor. bende 1.0 da hissetttim.. bayagı sallıyordu.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Alpay Sumer yazdı: bende 1.0 da hissetttim.. bayagı sallıyordu.. O 3 silindir ondan sallanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Emin Önal yazdı: Servisteki ustayı nerde göreyim. Ben anahtarı bırakıp çıkıyorum Ben bu yorumu zaten gitmeden, ustadan duyanları da okumuştum. abi servis danışmanı mı, sokaktaki vatandaş da golf hakkında daha çok biliyordur? Bence sokaktaki vatandaş Selim Bilgin yazdı: Yoo hiç tedirgin değiliz, arabamızda şanzıman olduğu konusunda herkesle hemfikiriz en azından. 😄 Bu arada trafikte video mu izleniyormuş? sabahki kaza. İstoç’tan vatan caddesi’ne kadar 8km’yi 50 dakikada geldim. Napayım, aracımda titreşim yok. Oyalanacak şeyler lazım Motorcu ya en sağdan gelip sol geçmek istedi. Ya da soldan gelip sağdan yol ayrımından ayrılmak istedi. Çok fenalar. Kaç kere tehlike atlattım. Hatta 3 ay önce tost olduğum yer burası Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Ekim Paylaş 23 Ekim (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: bende 1.0 da hissetttim.. bayagı sallıyordu.. Bayağı sallıyorsa başka sıkıntı vardır. Benim bahsettiğim belli belirsiz hafif bir titreşim. Mert Yeldan yazdı: O 3 silindir ondan sallanıyor. Benimki de 3 silindir daa. Tansu Kalafatoğlu yazdı: abi servis danışmanı mı, sokaktaki vatandaş da golf hakkında daha çok biliyordur? Bence sokaktaki vatandaş Vatandaşa göre değişir. Ağzı olan konuşuyor Benim duyumum kullanıcı yorumu idi tabiki. 23 Ekim tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Emin Önal yazdı: Benimki de 3 silindir daa. 3'ün 5'in lafını yapmasak 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts