Mehmet Yeter 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ama biz halkız neden böyle arabımız yok. Rengi de harika. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Hayırlı olsun güle güle kullanın maşallah çok güzel araç. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Allah kaza bela vermesin lahmacun yeme zamanı gelmiş. 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin... Halk arabası diyince.. ne biliyim... ? bende toros sw felan sandıydım 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Hayırlı olsun , çok güzel seçim olmuş maşallah. Allah kaza bela göstermesin , ne zaman ıslatıyoruz asıl soru bu?:) 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Bu ne kadara geldi size özel değilse. Maşallah renk çok güzel Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Şubat Yazar Paylaş 5 Şubat Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun Tam R rengi ComfoRtline 😄 R da olur nasipse. Alptuğ Özcan yazdı: Bu ne kadara geldi size özel değilse. Maşallah renk çok güzel Allah kaza bela vermesin Amin Allah razı olsun. Bakımı ile 1050 gibi bir şey oldu. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Şubat Yazar Paylaş 5 Şubat (düzenlendi) Fatih Keskin yazdı: Allah kaza bela vermesin lahmacun yeme zamanı gelmiş. Gelmiyorsun ki. Cem Işık yazdı: Hayırlı olsun , çok güzel seçim olmuş maşallah. Allah kaza bela göstermesin , ne zaman ıslatıyoruz asıl soru bu?:) Başkanı biraz sıkıştır beraber gelin abi. Emin Önal yazdı: fullaynı çok mu farklı fiyatlarda hayklayn Haytlayn 150-200 oynayacak gibiydi. Normalde bende full olsun takıntısı var da bunda mantık öncelikli düşündüm. Donanımı gayet iyi bu arada, bi tek led zenon vs yok o biraz sıkıntı. Geri görüşü filan halledeceğim zaten. 5 Şubat tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Selim Bilgin yazdı: Bakımı ile 1050 gibi bir şey oldu. İyiymiş rakamı da 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Selim Bilgin yazdı: Gelmiyorsun ki. davet kokusu aldım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts