Selim Bilgin 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Audi'yi değiştiremeyince Golf'ü değiştireyim dedim, birincil kullanıcısı yüksek bir şey istedi ,B-SUV almak istemedim, C-SUV'ların da beğendiklerimiz fiyatları yüksek kaldı. Golf 8 baktım ama 1.5 olsun dolu olsun filan derken yine fiyat uçuyor, akşam bu arkadaşın ilanını gördüm, sabah gittim, öğlen okunmadan alıp gelmiştim. Aldığımda bakıma 900 km yazıyordu, sabaha Avek'ten randevu alıp bakımını da yaptırdım. Benden önce silecek lastiği için bile servise gitmiş, ben de bozmadım, yaş indirimini de bulunca 4 disk, balata, ön arka silecekler, kauçuk paspas, bagaj havuzu vs. yaptık bir şeyler. Şimdilik biraz bineriz ama Golf 7'ler retrofite en uygun araba olduğu için rahat durabileceğimi sanmıyorum. Yakın zamanda geri görüş kamerası ve katlanır ayna ile başlayacağım. 2020 model 1.5 TSi Comfortline DSG 75.000 km'de. 44 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Renk efsane maşallah kazası belasız. Buna bi Durban yakışır 😊 O Audi jantları da yakışırdı buna. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Yakında mıncıklamalar başlar. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullanın, diğeri kaça gitti acaba. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Hayırlı oldun güle güle kullanın inşallah plakaya özeldi galiba. Eski sahibi 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Şubat Yazar Paylaş 3 Şubat Çağlar Bayur yazdı: renge bak güzel cilaların olsun Daha uygun ya da düşük km beyaz vardı ama renk cezbetti beni de. Tabi bonusu olarak kaputta bir kaç taş izi mevcut. Rütuş ve cila sonrası PPF işine gireceğim muhtemelen. Metin Akbal yazdı: Renk efsane maşallah kazası belasız. Buna bi Durban yakışır 😊 O Audi jantları da yakışırdı buna. Audi jantları 18'di hanım kullanacağı için 18 fazla olur buna, ama yaz başı 17 düşünüyorum ben de. Gözüme çok köfte geliyor bu lastikler, zaten lastikler her şekilde değişecek, üzerinde gelen ilk lastik. 2020 üretim. Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullanın, diğeri kaça gitti acaba. Diğeri çok uzaklaşmadı aslında, aile içinde kaldı, tüm bakımlarını yaptırıp teslim edeceğim bu hafta. Ama piyasası 650 gibi. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı oldun güle güle kullanın inşallah plakaya özeldi galiba. Eski sahibi Amin inşallah. Bence sıradan plaka, okuması zor, zaten bu üç harf üç rakama hiç alışamadım ben ama özel plaka da zahmetli. Mert Yeldan yazdı: Hayırlı olsun motor efsane, uçuyor resmen Motoru hakikaten beğendim. Ailede bir kaç tane var ama 1.5'i uzun süreli kullanmamıştım. Hem gidiyor hem de çok sessiz sakin bir karakteri var. Tahminim uzun yolda bayağı da az yakar. En azından Audi'den kesin az yakar. 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Şubat Paylaş 3 Şubat 🧿 Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kazasız cezasız. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Hayırlı olsun Selim. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Hayırlı olsun bu arabada arkada ledler ile difüzörü çok estetik buluyorum öndeki krom çizginin farların içinden devamı da çok hoş, leonu starsam tekrar golfe geçebilirim. Bence 7.5 lar golfün en konforlu kasası 8 den o ışığı alamadım henüz Tarkan ın şarkıları gibi gerçi sonradan sonradan bir beğeni oluyor:) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts