Fatih Evcin 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Uzun zamandır istediğim ama cesaret edemediğim bir konuydu eve kedi almak, sonunda nasip oldu. Aslında temizliği tüyü falan değil de sorumluluğundan biraz çekiniyordum ama hiç de umduğum gibi olmadı hatta beklediğimden çok iyi şu anlık 8 aralık doğumlu bir kedi sahiplendim geçen hafta . Eve getirdim oğlumla eşim ısınamazsa geri verecektim öyle anlaştık. Eve girdiği gibi işlem tamamlandı , şu anda herkes gayet memnun. Önerilerinizi beklerim 31 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Güle güle büyüyün maşallah. Pekte sevimliymiş. Çocukluğumda evimizde kedi hiç eksik olmazdı ancak birden tüyüne karşı allerjim gelişti ve şu an elim hariç nereye dokunsa sürtünse kızarıyorum tıkanıyor nefes alamaz duruma geliyorum. Tavsiye konusuna gelirsek öncelikle aşıları yapılmalı. Kedinizin kendisine ait bir yeri yatağı ve oyuncağı olmalı. Suyu temiz olsun. Yiyecek olarak ölçülü besleyin yoksa obez olabilir. Yemek masanıza alıştırmayın ve o masanın size ait oldugunu ögretin. Yoksa surekli mutfakta tezgah üzerinde gezer arsizlik yapar. Kedinizin ağzini burnunu öpmeyin çunku kendilerini yalayarak temizlerler bunu unutmayın. Kedilerin herbirinin karekteri farklıdır. Kimisi çok sevilmekten hoşlanırken kimisi sevilmekten hiç hoşlanmaz. Onu büyütürken onunla mutlaka oyun oynayın sevdiginizi hissettirin. Elimde doğan ve büyüttüğüm hiç bir kedim beni ısırmadı ve cirmalamadı. Ama büyümüşken evime aldığım kedilerim hep sorunlu olmuşturlar. Tekrar hayırlı olsun diyorum. 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Güle güle, beraber yaşlanın Mutlaka çip yaptırın, pasaportunu çıkartın. 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Banyoya bir adet kurutucu, supurgeye bir adet turbo başlık 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Fatih Evcin yazdı: Önerilerinizi beklerim kedinin size bahşedeceğiı yaşam sahasında hayat devamke iyi yapmışsın tebrikler , candır 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Emre Şimşek yazdı: Ben de istiyorum ya Dişi 1.5 yaşında kısır. Hayrını gör 6 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Servet Aydın yazdı: Dişi Erkek milletiyle ugrasılmaz zaten 😄 7 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Şubat Paylaş 2 Şubat güzel sevimli kerata Buda bizim kızımız dünya uslusu maşallah büyüyünce kuşu yeme ihtimali var ama Önerilere gelince ilk günlerde kabından mamasını suyunu eksik etmeyin gece kalkar kalkar mama yer , en önemlisi bu yaşlarda karma aşı önce onu yaptırın sonrasında ise kedinin ve sizin için parazit damlası yaptırın hem iç hem dış parazit için kullanılan beyernin damlası var tavsiye ederim ben kullanıyorum memnunum , mama ya gelince çabuk kg alması aşılara dayanabilmesi için bir kaç gün yaş mamay la kuru mamayı karıştırıp verin ama sürekli de vermeyin yaş mama ya alışırsa kuru mama yemez sonra 3 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 2 Şubat Paylaş 2 Şubat (düzenlendi) Maşallah 8 aylıktı bizim ki tüy dökmeye başladı bide kapkara olunca her yer siyah siyah kıl tüy oldu. Gerçi hanım kendi büyütünce kılı tüyü pisliğini hiç dert etmedi ama ben kıyamadım en son robot süpürge aldım bi tane. Kedimiz robot ile çok mutlu vurup duruyor 2 Şubat tarihinde Erdem Dertsiz tarafından düzenlendi yıllık değil aylık olcaktı :) 3 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Allah analı babalı büyütsün 😁. bizim çocuklar da çok istiyordu ancak hem benim alerjim hem de temizliğinin zor olacağını düşündüğümden rex türü tavşan aldım. Kabloları kemirmesi dışında sorunumuz yok bakalım. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Ev yaşamı sosyal hayat artık kediye göre olmalı. Hiç büyümeyen bir evlat aldın. Oyun vakti uyku vakti çok önemli. Şimdiki şirinlik 4 ay sonra gidecek. Dana kadar da olsa oyun oynamayı ihmal etmeyin. En büyük yanlış büyüdüğü vakit ilgiyi azaltmak hayvandan. 5 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Şubat Paylaş 2 Şubat (düzenlendi) Fatih Evcin yazdı: sorumluluğundan biraz çekiniyordum ama hiç de umduğum gibi olmadı hatta beklediğimden çok iyi şu anlık Mamasını suyunu vereceksin, birde kumunu temizle tamam. Pek sorumluluğu yok kedinin. Kendi kendine takılıyor, yaşıyor işte. Koltuk tül perde halı ziyanlarını saymazsanız Bunlarda benimkiler. Hera ve Zeus 2 Şubat tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 6 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Şubat Paylaş 2 Şubat (düzenlendi) Güle güle büyütün. Herşey yazılmış. Tatlı, çikolata vb. şeyler yedirmeyin. Bizimki British short hair, genetik olarak böbrek yetmezliği var. Onun için yediklerine dikkat ediyoruz. Tırmalama tahtası ya da direği alabilirsiniz. Büyüyünce böyle oluyorlar. Çerez Bey 2 Şubat tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Şubat Yazar Paylaş 2 Şubat şu anda aldıklarım ; Tırmalama tahtası , çelik mama ve su kabı . Royal canin bebe maması , XL wc , karbonlu kedi kumu , büyük boy tırmalama tahtası . yarın veterinere gidiyoruz aşılanmaya . Bu arada tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hepimizin canları sağ olsun , sağlıklı olsun.. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Fatih Evcin yazdı: şu anda aldıklarım kediye de sordun mu ? patron artık o 3 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Servet Aydın yazdı: Ev yaşamı sosyal hayat artık kediye göre olmalı. Hiç büyümeyen bir evlat aldın. Oyun vakti uyku vakti çok önemli. Şimdiki şirinlik 4 ay sonra gidecek. Dana kadar da olsa oyun oynamayı ihmal etmeyin. En büyük yanlış büyüdüğü vakit ilgiyi azaltmak hayvandan. Abi valla karavan istiyorum ona nasıl uyduracağız halen çözemedim. Daha önce deneyimleyen varsa paylaşırsa süper olur. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Servet Aydın yazdı: Dişi 1.5 yaşında kısır. Hayrını gör Yemek yapıyor mu bu? Çünkü bu gelince ihtiyaç olacak 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Aylık yediği mama parası ile vaktinde ev almıştım 1 1 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Servet Aydın yazdı: Aylık yediği mama parası ile vaktinde ev almıştım Kum parasıylada yazlık alınıyor. 1 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Ersen Tapan yazdı: Kum parasıylada yazlık alınıyor. İlkay’a versek şato yapar Erdem Dertsiz yazdı: Abi valla karavan istiyorum ona nasıl uyduracağız halen çözemedim. Daha önce deneyimleyen varsa paylaşırsa süper olur. Ev kedisi dışarıda gezintiye alışık drğilse olmaz. Unut 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Tırmalama tahtası bir kere aldım, dandik çıktı. Ben de 5*5 kalası diktim suntalemin göbeğine, sardım etrafına ince urganı, bi de ucu püsküllü toplu ip sallandırdım aşağıya, miss Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Bende de bir tane dişi boz kedilerden var, salon koltukları yeni diye salona sokmuyorum ama salon kapısının açılma sesini ezberlemiş. Virajları savrularak dönüp salona giriyor. Sonra yeni koltuklara tırmalama tahtası muamelesi yaparken enseliyorum. Molalarda balkona çağırıyorum ama gelmiyor galiba niyetimi biliyor. Malum ev 10. katta.. Güle güle büyütün, her ne kadar sevemesem de insan alışıyor bir süre sonra.. 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Serkan Toker yazdı: Virajları savrularak dönüp salona giriyor. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts