Mehmet Kazancıoğlu 31 Ocak Paylaş 31 Ocak geçen hafta yoğun uğraşlar sonunda daha önce almış olduğum evime taşınmak nasip oldu yerleşiyoruz, eksikler var ama yavaş yavaş hal olacak şeyler. eve internet bağlatmam gerekiyor ve ben bu konuda nasıl bir yol alacağımı bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim. evdeki internet ihtiyacına gelecek olursak; * Fatihin dershanedeki bazı dersleri online olarak yapıp işlemek zorunda * Nette video takibi ve test çözümleri gerçekleştiriyor * Fatih bilgisayardan online oyunlar oynuyor, * Xbox oyun konsolumuz var * Tv den dizi ve filmler için gerekli * Birde ev içerisinde telefon kullanımı var Bu ihtiyaçları karşılayacak bizi üzmeyecek ne öneride buluna bilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Binada kablonet varsa, kablonetten şaşmayın. Yoksa zaten geri kalan tüm alt yapı TürkTelekom. Direk kendilerinden hizmet alırsın abi. 1 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Bir de bölgede diğer internet sağlayıcıların portunun da olması gerekiyor. Benim son taşındığım evde boşta Türk telekom portu bile yoktu mesela. 2-3 ay bekledik. Superonline filan bakamadık bile. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Ocak Paylaş 31 Ocak bu arayıp duranlardan bıktım dolandırıcı aramalardan. ne yapmalıyım nisanda yenileme geliyor diye ekim ayından beri yeni tarifeye geçirmek için arıyorlar. hangi fiyat normal? Ya bişeyin bi fiyatı olmaz mı? Bu kadar mı muamma ve üç kağıtçı bu firmalar artık.. türk telekom çakal olmuş. 5 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: geçen hafta yoğun uğraşlar sonunda daha önce almış olduğum evime taşınmak nasip oldu yerleşiyoruz, eksikler var ama yavaş yavaş hal olacak şeyler. eve internet bağlatmam gerekiyor ve ben bu konuda nasıl bir yol alacağımı bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim. evdeki internet ihtiyacına gelecek olursak; * Fatihin dershanedeki bazı dersleri online olarak yapıp işlemek zorunda * Nette video takibi ve test çözümleri gerçekleştiriyor * Fatih bilgisayardan online oyunlar oynuyor, * Xbox oyun konsolumuz var * Tv den dizi ve filmler için gerekli * Birde ev içerisinde telefon kullanımı var Bu ihtiyaçları karşılayacak bizi üzmeyecek ne öneride buluna bilirsiniz. Öncelikle hayırlı olsun eviniz. Hocam komşularınıza sorun bence. İnternet sağlayıcıların altyapıları heryerde aynı değil. Hangisi sorunsuzsa onu alın derim. Turknetin kendi fiber altyapısı varsa gigabitfiber tadından yenmez 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak Sani Gerşon yazdı: Binada kablonet varsa, kablonetten şaşmayın. Yoksa zaten geri kalan tüm alt yapı TürkTelekom. Direk kendilerinden hizmet alırsın abi. kablo net olacağını düşünmüyorum ama sorup öğreneyim. Baha Kanberoğlu yazdı: Bir de bölgede diğer internet sağlayıcıların portunun da olması gerekiyor. Benim son taşındığım evde boşta Türk telekom portu bile yoktu mesela. 2-3 ay bekledik. Superonline filan bakamadık bile. şu anda çıkan kiracım neti kapatmadı henüz yani onu kapatıp ben alacağım içib port problemi olmayacaktır diye düşünüyorum. Erdoğan Temur yazdı: Öncelikle hayırlı olsun eviniz. Hocam komşularınıza sorun bence. İnternet sağlayıcıların altyapıları heryerde aynı değil. Hangisi sorunsuzsa onu alın derim. Turknetin kendi fiber altyapısı varsa gigabitfiber tadından yenmez hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. bir araştırayım binadaki kullanıcılar ile görüşeyim Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: türk telekom çakal olmuş. Yeni sahipleri çakal bankacı oldukları için çok normal. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Ocak Paylaş 31 Ocak en sahtekarları d smart . bu konuda ellerine su döken çıkmaz 3 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Vodafone fiber kullanıyorum. Uzun süredir müşteri olduğum için 100mbps 238tl ye yeniletmistim cok olmadı. 4 5 yıldır kullanıyorum müşteri memnuniyeti 10 numara devamlı müşterilere özel indirimleri ayrıca güzel. Superonline dan arayıp dururlar benim şu an ki fiyatı duyunca bizim 25mbps Vodafonenun 100m bpd hizdan daha hızlı dedikleri bile oldu😁😂😂 Vodafone varsa öneririm 👍 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Bu kadar mı muamma ve üç kağıtçı bu firmalar artık bakkala girdim gizlice 1 adet sakız aldım çıktım, akşamına da başıma birşey gelmedi, ikinci gün 2 sakız alırdım.....otuzunncu gün de bakkalın anektarı isterdim artık , herr gün her gün yorucu yani... Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 31 Ocak Paylaş 31 Ocak yıllardır Türknet kullanıyorum memnunum,müşteri hizmetleri iyi çalışıyor Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: bu arayıp duranlardan bıktım dolandırıcı aramalardan. ne yapmalıyım nisanda yenileme geliyor diye ekim ayından beri yeni tarifeye geçirmek için arıyorlar. hangi fiyat normal? Ya bişeyin bi fiyatı olmaz mı? Bu kadar mı muamma ve üç kağıtçı bu firmalar artık.. türk telekom çakal olmuş. Hocam arayanların çoğu firmaların bayileri , hepsi ayrı telden çalıyor Türk Telekom altyapısı falan deyip başka internet sağlayıcıya geçiriveriyorlar,hatta taahhütü bitmeyenleri bitti deyip ceza ödemelerine sebep oluyorlar.Ana bayiye gidip yüz yüze konuşmak daha iyi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Sermet Gündoğdu yazdı: Hocam arayanların çoğu firmaların bayileri , hepsi ayrı telden çalıyor Türk Telekom altyapısı falan deyip başka internet sağlayıcıya geçiriveriyorlar,hatta taahhütü bitmeyenleri bitti deyip ceza ödemelerine sebep oluyorlar.Ana bayiye gidip yüz yüze konuşmak daha iyi. Yoruldum ben ya güvenimi kaybettim. Bayilere de güvenmiyorum. Bana 350 diyorlar arkamdan arayana 250 diyorlar öyle bi tutturabildiğine yapı var. "güven" yerde sürünüyor. Oysa para değil mesele. Bilsem fiyat belli öderim hep yenilerim. Hep biz sebep olduk bilişimciler. Churn analizi, iptal tahmini veri madenciliği otomatik teklif hazırlama derken güya powerpoint sunumunda kar yükseliyor ama ne pahasına... 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Ya bişeyin bi fiyatı olmaz mı? Bu kadar mı muamma ve üç kağıtçı bu firmalar artık.. türk telekom çakal olmuş. Benim 4 yıldır türk telekomum yok. Ama her ay taahhüdün bitiyor diye arıyorlar. Başka servis sağlayıcıya geçsen de bunlardan kurtulamayacaksın hocam. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bu ihtiyaçları karşılayacak bizi üzmeyecek ne öneride buluna bilirsiniz. Ne alırsan al en az 100 hız ve kotasız sınırsız al. Bir de sözlü hiç bir beyanlarına taahhütlerine itibar etme. Konuştuklarını söylediklerini not al. Sözleşme imzalarken konuşulanları sözleşmede mutlaka gör. Hediye Sınırsız tv veriyoruz derler, 3 ay sonra belgeseller kapanır, 6 ay sonra tv kapanır. 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Mehmet Kazancıoğlu yazdı: geçen hafta yoğun uğraşlar sonunda daha önce almış olduğum evime taşınmak nasip oldu yerleşiyoruz, eksikler var ama yavaş yavaş hal olacak şeyler. eve internet bağlatmam gerekiyor ve ben bu konuda nasıl bir yol alacağımı bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim. evdeki internet ihtiyacına gelecek olursak; * Fatihin dershanedeki bazı dersleri online olarak yapıp işlemek zorunda * Nette video takibi ve test çözümleri gerçekleştiriyor * Fatih bilgisayardan online oyunlar oynuyor, * Xbox oyun konsolumuz var * Tv den dizi ve filmler için gerekli * Birde ev içerisinde telefon kullanımı var Bu ihtiyaçları karşılayacak bizi üzmeyecek ne öneride buluna bilirsiniz. Kablonet varsa onu öneririm. Eski kiracının portunu alamama ihtimaliniz yüksek, İlk sözleşmede lazım olur diye yüksek hız almayın 25 mbps gibi düşük hızlardan başlayın gerekirse artırırsınız. 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Mümkünse iki yıl taahhütlü alın, diğer türlü her ay fiyat artıyor. Ben 199 a Türk Telekom aldığımda Türknet 139 du. Şu an 300 ün üstünde sanırım fiyat. Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Engin Deniz yazdı: Mümkünse iki yıl taahhütlü alın, diğer türlü her ay fiyat artıyor. Ben 199 a Türk Telekom aldığımda Türknet 139 du. Şu an 300 ün üstünde sanırım fiyat. TürkNet 399 lira yaptı en son ki zamdan sonra Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Superonline kullanıyorum, yeni dönemde 100 mbps için 430 lira istiyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Sani Gerşon yazdı: Binada kablonet varsa, kablonetten şaşmayın. Yoksa zaten geri kalan tüm alt yapı TürkTelekom. Direk kendilerinden hizmet alırsın abi. turk telekom 3mbit download, 0,5mbit upload verirken hiçbir şeyi değiştirmeden turknet’e geçtim. 70mbit download, 14mbit upload hızı alıyorum. Altyapı aynı olsa bile asla turk telekom pişmanlıktır. fiber yok bizde. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Şubat Paylaş 1 Şubat 1.5 sene taahütüm var, limitsiz telekom, şuan istediklerinin yarı fiyatına, bittiğinde duruma baklacağım, çakallık devam ediyorsa turknete bakarım, hepsi saçmalarsa bilmem artık.... tepem atarsa teknik hazır ama... Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Şubat Paylaş 1 Şubat turknette taahüt yok . daha ucuzdu önceden bide muhattap olacak insan yok o sebeple sevdim bi sorun çıkınca uygulamadan yazıyorsunuz 2 dk sonra biri arıyor abi düzelttim bidaha dene diyor sistemleri şahane 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Şubat Yazar Paylaş 1 Şubat Selçuk Keleş yazdı: Kablonet varsa onu öneririm. Eski kiracının portunu alamama ihtimaliniz yüksek, İlk sözleşmede lazım olur diye yüksek hız almayın 25 mbps gibi düşük hızlardan başlayın gerekirse artırırsınız. 25 mbps oyunlar için yeterli olurmu daha önce kaç kullandığımızı bilmiyorum ama yavaş olduğundan şikayetçi idi Fatih bina girişine şöyle bir ilan asmışlar ne kadar doğrudur bilmiyorum Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 1 Şubat Paylaş 1 Şubat (düzenlendi) Daha yeni 240 tl oldu. 12 Mayıs 2022 den beri sorunsuz kullaniyorum. Memnunum. 59 tl ye başladığımda diğer firmalar 79 tl idi. Herkes "ne zam gelecek bilmiyoruz" derken burası "110 tl olacak" deyince tamam dedim, burası iyi. 1 sene 110 tl ye kullandım. 169 tl ve 240 tl oldu. Hala fiyat olarak bir çok firmadan ucuz. 100 mbps kullanıyorum. 1 Şubat tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi Harf hataları. Yorum bağlantısı
Recommended Posts