Oğuzhan Küçük 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Yıkama sonrası kaput içi bu halde. Suyun tazyikinde ekstra bi durum yok. Standart benzinlik yıkaması. Servise göstereceğim. Önden bi fikir alaym dedim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak Paylaş 31 Ocak cam önündeki ızgarada fitil vardır fotoda gözüküyor yerl,i yerinde gibi ama oradan girer bu su , fitil yerinden çıkmış bir tarafı oynamış olabilir Yorum bağlantısı
Oğuzhan Küçük 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak Sadece ordan değil gibi. Logonun olduğu yerden kaput ucundan da alıyor sanırım 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Fotolarla servise bırakın yapsınlar. Ya fitil yerinden çıkmış ya da, kaputta ayarsızlık var. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Kaputun önünde fitil olması lazım. U şeklinde kıvrılır hatta. O fitil ya yok ya düzgün oturmuyor ya da kaputta, ön panelde ayarsızlık var Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Ocak Paylaş 31 Ocak bencede fitillerde sorun var yada çok dibinden su tutulmuş, yoksa girmez bu kadar... Yorum bağlantısı
Süleyman Can 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Eğer basit bir fitil yerinden oynadıysa sorun değil ama kaput ayar falan isterse 2023 model arabada artık olmaması gereken bir şey. Ali Cihangiroğlu yazdı: bencede fitillerde sorun var yada çok dibinden su tutulmuş, yoksa girmez bu kadar... Bazen erindiğim için kir çıksın diye dibine kadar yaklaşıp yıkıyorum kaput altı kup kuru. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Küçük 25 Şubat Yazar Paylaş 25 Şubat Yorumlar için teşekkür ediyorum. Bence de 2023 araçta olmaması gerekir. Henüz 2500 km de. Servis ile görüştüm videoları fotoğrafları gösterdim. Kendileri de yıkama istasyonlarında basınçlı su sonrası durumu gördüler. Usta denecek şahsın bana söylediği laf “normal”. Bu sorunun nesi normal olabilir diyorum, hikaye anlatıyor. Kabul etmemek için türlü laflar boş hikayeler. Ya sorun ortada diyorum sen de görüyorsun. Yok normal olur bunlarda. E arabam su alıyor ben nasıl yıkayacağım bu aracı? Çözüm nedir ? Cevap yok. Yetkilisi varmış onla da bi görüşeceğim. O da normal gibi gevelerse direk hukuk süreci. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Büyük bir problem bence. Ben şahsen kaput altında damla su geçmemesine özen gösteriyorum. Hatta bazı noktaları bilerek tozlu bırakıyorum ki doğal yalıtım görevi görsün ve neme karşı bir koruyucu katmanı olsun, örneğin eski sensör soketlerinin dipleri gibi. Umarım çözersiniz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Oğuzhan Küçük yazdı: Yorumlar için teşekkür ediyorum. Bence de 2023 araçta olmaması gerekir. Henüz 2500 km de. Servis ile görüştüm videoları fotoğrafları gösterdim. Kendileri de yıkama istasyonlarında basınçlı su sonrası durumu gördüler. Usta denecek şahsın bana söylediği laf “normal”. Bu sorunun nesi normal olabilir diyorum, hikaye anlatıyor. Kabul etmemek için türlü laflar boş hikayeler. Ya sorun ortada diyorum sen de görüyorsun. Yok normal olur bunlarda. E arabam su alıyor ben nasıl yıkayacağım bu aracı? Çözüm nedir ? Cevap yok. Yetkilisi varmış onla da bi görüşeceğim. O da normal gibi gevelerse direk hukuk süreci. önce suyun grdiği yeri bulmalı, bir kurdele benzeri şerit kumaş alın, ön ızgara ve cam önün olarak her iki yerde kaputu üstüne kapatıp kumaşı çekin hangi bölgede tam oturmuyor ise orada sıkışmadan çekince gelecektir, yeri tespit ettikten sonra sebebi bulunur Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Şubat Paylaş 25 Şubat (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: Büyük bir problem bence. Ben şahsen kaput altında damla su geçmemesine özen gösteriyorum. Hatta bazı noktaları bilerek tozlu bırakıyorum ki doğal yalıtım görevi görsün ve neme karşı bir koruyucu katmanı olsun, örneğin eski sensör soketlerinin dipleri gibi. Umarım çözersiniz. o işler için şunu kullan, motoru yıkasanda banamısın demez, soketleri çıkarmadığın bir yeri sökmediğin sürece film yırtılmaz, kullandığım üründür tavsiye ederim, motoru komple streç filme sarmışsın gibi düşün.... https://eshop.wurth.com.tr/tam-katalog/Motor-koruma-cilas/31313006090301.cyid/3131.cgid/tr/TR/TRY/ 25 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Bu kadar çok araç yıkamayın hatta hiç yıkamayın. periyodik bakımda yıkıyorlar yetiyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: o işler için şunu kullan, motoru yıkasanda banamısın demez, soketleri çıkarmadığın bir yeri sökmediğin sürece film yırtılmaz, kullandığım üründür tavsiye ederim, motoru komple streç filme sarmışsın gibi düşün.... https://eshop.wurth.com.tr/tam-katalog/Motor-koruma-cilas/31313006090301.cyid/3131.cgid/tr/TR/TRY/ 5 yıl rafta kalmıştı bundan, kimse satın almadı yedek parçada Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Bu kadar çok araç yıkamayın hatta hiç yıkamayın. periyodik bakımda yıkıyorlar yetiyor. Ne yazık ki hocam periyodik bakımlar özel serviste ve bulunduğumuz yerde sağ olsunlar martılar es geçmiyor. İlla denk getiriyor. Bu yüzden ayda bir petrollerde dışını yıkıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Mehmet Yeter yazdı: Ne yazık ki hocam periyodik bakımlar özel serviste ve bulunduğumuz yerde sağ olsunlar martılar es geçmiyor. İlla denk getiriyor. Bu yüzden ayda bir petrollerde dışını yıkıyorum. niye özelde? martı pisliğini şişe suyuyla alabilirsin. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: niye özelde? martı pisliğini şişe suyuyla alabilirsin. Hocam her gün olmasa bile sıklıkla oluyor. Bir süre sonra silmek zor geliyor. Evden dışarı çıkayım sileyim durumuda oluşmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Oğuzhan Küçük yazdı: Yorumlar için teşekkür ediyorum. Bence de 2023 araçta olmaması gerekir. Henüz 2500 km de. Servis ile görüştüm videoları fotoğrafları gösterdim. Kendileri de yıkama istasyonlarında basınçlı su sonrası durumu gördüler. Usta denecek şahsın bana söylediği laf “normal”. Bu sorunun nesi normal olabilir diyorum, hikaye anlatıyor. Kabul etmemek için türlü laflar boş hikayeler. Ya sorun ortada diyorum sen de görüyorsun. Yok normal olur bunlarda. E arabam su alıyor ben nasıl yıkayacağım bu aracı? Çözüm nedir ? Cevap yok. Yetkilisi varmış onla da bi görüşeceğim. O da normal gibi gevelerse direk hukuk süreci. normal diyen ustaya başka araçlar ile test yaptırın bayide olan, o araçlarda da aynı sorun varmı bakın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts