Tansu Kalafatoğlu 31 Ocak Paylaş 31 Ocak %25 indirimli ödeme süresi 30 güne çıkarıldı 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 31 Ocak Paylaş 31 Ocak 15 gündü diye hatırlıyorum. Cezalar kol boyutuna gelince, kolaylık sağlayalım dediler herhalde. 3 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 31 Ocak Paylaş 31 Ocak İyi bari taze 6439 TL yemiştim ama sisteme daha düşmemişti. 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Emin Önal yazdı: 15 gündü diye hatırlıyorum. Cezalar kol boyutuna gelince, kolaylık sağlayalım dediler herhalde. bu sene 15 adet ceza yedim 3 4 ay evvel farkettim 1 ay olduğunu bende hep 15 gün sınır diye 15. gün yatırıyordum şimdi 30 günde yatıryorum mtv + radar cezalarım sabit gider oldu pikapta 1 2 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Tebliğ tarihinden itibaren 15 gün idi sisteme düştüğünden itibaren değil. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Ali Gök yazdı: bu sene 15 adet ceza yedim tarlada hatalı park mı ettin nedir nasıl yani 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak Ali Gök yazdı: Zaten öyleydi bugünün resmi gazetesinde yayınlandı. Daha önceden olması mümkün değil gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Ali Gök yazdı: bu sene 15 adet ceza yedim 3 4 ay evvel farkettim 1 ay olduğunu bende hep 15 gün sınır diye 15. gün yatırıyordum şimdi 30 günde yatıryorum mtv + radar cezalarım sabit gider oldu pikapta Nasıl başarıyorsun Tansu Kalafatoğlu yazdı: %25 indirimli ödeme süresi 30 güne çıkarıldı Mantıklı bir karar Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 31 Ocak Paylaş 31 Ocak 15 gün diye ben de erken ödüyordum. Hanım son 2 senedir 3 kez radar cezası yedi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Nasıl başarıyorsun Mantıklı bir karar çok kolay otobanda 90 la radara düşüyorum Tansu Kalafatoğlu yazdı: bugünün resmi gazetesinde yayınlandı. Daha önceden olması mümkün değil gibi. ya yalanmı söylüyoruz daha 3 4 gün önce indirimli ödedim 25. gününde Tansu Kalafatoğlu yazdı: bugünün resmi gazetesinde yayınlandı. Daha önceden olması mümkün değil gibi. hadi iddalıysan ortaya bi idda koy bende kanıtliyim yok diyorsan kabul et 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: %25 indirimli ödeme süresi 30 güne çıkarıldı Kredi kartına taksit ve 3 ay erteleme de verirlerse tam olur Bu arada şimdi düşündüm, yıllardır ceza yememişim. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Ali Gök yazdı: otobanda 90 la radara düşüyorum 96 ile girene 150060 tl gelmiş diolar Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Çağlar Bayur yazdı: 96 ile girene 150060 tl gelmiş diolar Kime, pardon nereye girmiş? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Çağlar Bayur yazdı: 96 ile girene 150060 tl gelmiş diolar Evet ben de gördüm bu haber.. Ancak mantık yürütemedim.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Selim Bilgin yazdı: Kime, pardon nereye girmiş? Traktörlere, tanklara değil. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 31 Ocak Paylaş 31 Ocak (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Kredi kartına taksit ve 3 ay erteleme de verirlerse tam olur Bu arada şimdi düşündüm, yıllardır ceza yememişim. Taksit ve kredi kartı var zaten Sağ olsun devletimiz gerekli kolaylığı sağlıyor . 31 Ocak tarihinde Fırat Önal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak Ali Gök yazdı: çok kolay otobanda 90 la radara düşüyorum ya yalanmı söylüyoruz daha 3 4 gün önce indirimli ödedim 25. gününde hadi iddalıysan ortaya bi idda koy bende kanıtliyim yok diyorsan kabul et Tarlada mısın neredesin, arayıp durmuşlar, tebliğ edememişler sana Yorum bağlantısı
Metin Akbal 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Metin Akbal yazdı: Tebliğ tarihinden itibaren 15 gün idi sisteme düştüğünden itibaren değil. Tekrardan ekleyeyim gözden kaçmış 😊 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Fırat Önal yazdı: Taksit ve kredi kartı var zaten Sağ olsun devletimiz gerekli kolaylığı sağlıyor . Hep peşin ödeme indiriminden hem taksitten hem ötelemeden aynı anda faydalanabiliyor muyuz? Misalen şu an yiyeceğim cezayı önümüzdeki seneye ötelersem ciklet parası olur 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Selim Bilgin yazdı: İyi bari taze 6439 TL yemiştim ama sisteme daha düşmemişti. Ne cezası bu? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Öner Kurukuz yazdı: Ne cezası bu? Hız sınırını çok aşmak. 1 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Selim Bilgin yazdı: Hız sınırını çok aşmak. Ne kadar mesela??? Yani ben de yemeyeyim diye soruyorum . Rakam epey fazlaymış. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Öner Kurukuz yazdı: Ne kadar mesela??? Yani ben de yemeyeyim diye soruyorum . Rakam epey fazlaymış. Hız sınırını %50 den fazla aşmak. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts