Ali Cihangiroğlu 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Hamit inan yazdı: Geçen tesadüf öğrendim hammerite denen boyayı. Çekiş desenliyi kadife rulo ile pata küte vurdum çıkan sonuç efsane Lityumlu mavi olsa ? Lityum ideal Hammer boya acaip hakikaten, senelerdir bilirim kullanırım.... 1 Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Servet Aydın yazdı: Yok daha neler. 516 krom değilki pas yapmasın metal parça 316 dır o,516 icat olmadı daha. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Osman Ozturk yazdı: 316 dır o,516 icat olmadı daha. 316 henüz piyasaya cikmadi, prototip o. Piyasada olan 216. Bkz 1 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Osman Ozturk yazdı: 316 dır o,516 icat olmadı daha. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ocak Paylaş 31 Ocak İlkay Başaran yazdı: 10 blok çevredeki tüm 516 vakalarını 2 saate masamda istiyorum. Evet 2 saatte! Gittiği kuru temizlemeciyi, yumurtayı nasıl sevdiğini, köpeğini nerede gezdirdiğini, en son gittiği beyzbol maçının tarihine kadar her şeyi bilmek istiyorum hem de hemen... 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Serkan Toker yazdı: Gittiği kuru temizlemeciyi, yumurtayı nasıl sevdiğini, köpeğini nerede gezdirdiğini, en son gittiği beyzbol maçının tarihine kadar her şeyi bilmek istiyorum hem de hemen... domuz pastırmalı yumurta alerji yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Coşku Mert yazdı: derhal aldığınız bayii ile görüşüp aracı komple iadesini isteyin, öncesinde detaylı videosunu çekip sosyal medyada paylaşın Ben olsam arabayı bayinin önünde yakardım. Hatta bayinin içinde yakardım. Bayiyi de yakardım. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Serkan Toker yazdı: Gittiği kuru temizlemeciyi, yumurtayı nasıl sevdiğini, köpeğini nerede gezdirdiğini, en son gittiği beyzbol maçının tarihine kadar her şeyi bilmek istiyorum hem de hemen... Öğleden sonra yokum. Oğlumun beyzbol maçı var. Gazoz ve patlamış mısır veriyorlar. Tanrı aşkına... 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: Ben olsam arabayı bayinin önünde yakardım. Hatta bayinin içinde yakardım. Bayiyi de yakardım. bu ateş üfleyerek sönmez Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Coşku Mert yazdı: bu ateş üfleyerek sönmez Mesajını alıntı yaptığınız şahsa sözcükler üzerinden saldırı yaptığınız gözlerden kaçmadı. Toplum bunu unut.... konu neydi la? 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 31 Ocak Paylaş 31 Ocak İlkay Başaran yazdı: Öğleden sonra yokum. Oğlumun beyzbol maçı var. Gazoz ve patlamış mısır veriyorlar. Tanrı aşkına... Hadi ama dostum, lanet olasıca beyzbol da nereden çıktı? Akşam barbeküde korkarım senle bir konuşma yapmalıyız. 4 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Servet Aydın yazdı: konu neydi la? portakkallı ördek , alevli Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Ocak Paylaş 31 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hadi ama dostum, lanet olasıca beyzbol da nereden çıktı? Akşam barbeküde korkarım senle bir konuşma yapmalıyız. Hayır, bu işi kurallarına göre götürmeliyiz. Federaller anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirebilir. Demın nerede? Hemen o kahrolası pisliği bulun bana. Böyle kahrolasıca lanet olası pislik bir işin altından yalnızca onun gibi lanet olası bir pislik kalkabilir. Derhal onu burada görmek istiyorum. 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Servet Aydın yazdı: Mesajını alıntı yaptığınız şahsa sözcükler üzerinden saldırı yaptığınız gözlerden kaçmadı. Toplum bunu unut.... konu neydi la? valla tesadüf abi 😀 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Ocak Paylaş 31 Ocak İlkay Başaran yazdı: Hayır, bu işi kurallarına göre götürmeliyiz. Federaller anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirebilir. Demın nerede? Hemen o kahrolası pisliği bulun bana. Böyle kahrolasıca lanet olası pislik bir işin altından yalnızca onun gibi lanet olası bir pislik kalkabilir. Derhal onu burada görmek istiyorum. Al bunu gör 2 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 31 Ocak Paylaş 31 Ocak İlkay Başaran yazdı: Hayır, bu işi kurallarına göre götürmeliyiz. Federaller anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirebilir. Demın nerede? Hemen o kahrolası pisliği bulun bana. Böyle kahrolasıca lanet olası pislik bir işin altından yalnızca onun gibi lanet olası bir pislik kalkabilir. Derhal onu burada görmek istiyorum. Tamam Jason. Adamım. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 31 Ocak Paylaş 31 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Tamam Jason. Adamım. Nayır nolamaz. Sen onun arabasının benzin parasını bile karşılayamayacak kadar fakir bir sokak serserisisin. Jason'un peşini bırakman için kaç milyon istiyorsun çabuk söyle. Pardon bu Türk filmi oldu. 😬 1 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Coşku Mert yazdı: bu ateş üfleyerek sönmez Hüseyin Sönmez 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 31 Ocak Paylaş 31 Ocak İlkay Başaran yazdı: Demın nerede? Benden bahsetmiyorsun dimi 5 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Ocak Paylaş 31 Ocak 2 takım EBC kullandım (2. serilerde karbon miktarı arttırılmıştı) Pas pek olmazdı. Tabi o zamanlar döviz kuruyla pek ilgilenilmezdi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak Paylaş 31 Ocak yakında burası yuving ailesine de bağlar, yeni nesil bilmezler Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Çağlar Bayur yazdı: yakında burası yuving ailesine de bağlar, yeni nesil bilmezler Ceyar gelir şimdi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Çağlar Bayur yazdı: portakkallı ördek , alevli Alev portakal kondansatör havya….. hah hatırladım sabah oldu mu? Emin Önal yazdı: Benden bahsetmiyorsun dimi The Emin dersek cansız oluyon ki ama 🍆 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Eyüp Çetin yazdı: Sen onun arabasının benzin parasını bile karşılayamayacak kadar fakir bir sokak serserisisin. Jason'un peşini bırakman için kaç milyon istiyorsun çabuk söyle. Jason'un arabası mazotlu. Ateşli clio, gergin alet . 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts