Tamer Olcay Çiçek 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin fordu aratmaz bence 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Daha önce aracı kullananlar varsa şöyle bir sorum olacak. Arabada kontağı açılıp çalıştırdığım zaman elektrikli çocuk kilidi çalışmıyor uyarısı alıyorum. Bu nedir bir arıza mı var yoksa bir açıp kapatabildiğimiz bir yer var mı ben ayarları kurcaladım ama bulamadım? Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Murat Gedik yazdı: Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Daha önce aracı kullananlar varsa şöyle bir sorum olacak. Arabada kontağı açılıp çalıştırdığım zaman elektrikli çocuk kilidi çalışmıyor uyarısı alıyorum. Bu nedir bir arıza mı var yoksa bir açıp kapatabildiğimiz bir yer var mı ben ayarları kurcaladım ama bulamadım? Ben bu uyarıyı hiç almadım. Arıza kaydı düşmüştür, kontrol ettirirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Murat Gedik yazdı: Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Daha önce aracı kullananlar varsa şöyle bir sorum olacak. Arabada kontağı açılıp çalıştırdığım zaman elektrikli çocuk kilidi çalışmıyor uyarısı alıyorum. Bu nedir bir arıza mı var yoksa bir açıp kapatabildiğimiz bir yer var mı ben ayarları kurcaladım ama bulamadım? bizimki uyarı veriyordu en son geçen ay bakıma girdi, arıza kaydını silmişler şimdi uyarmıyor bazen oluyormuş böyle. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 2 Şubat Yazar Paylaş 2 Şubat Adem Kazıl yazdı: bizimki uyarı veriyordu en son geçen ay bakıma girdi, arıza kaydını silmişler şimdi uyarmıyor bazen oluyormuş böyle. Çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 5 Nisan Yazar Paylaş 5 Nisan Aracı aldığımda üzerinde kışlık Michelin kışlık lastikler vardı. Yazlık lastiklere ihtiyacım vardı. Dün sadece bir sorayım diye gittim Premium lastikler ateş pahası olmuş. Alamadım. Önce Dunlop gösterdiler yeni 2024 üretimi 3750 TL dediler tanesine. Sonra biraz dolaşayım dedim. Zaten Conti, Bridgeston ve Michelin hiç bir yerde yok Nevşehir'de. Sadece Petlas ve Millstone buldum Milstone 2500 TL Petlas ise 3200 TL dediler tanesine. Ben de gittim Dunlop aldım sp sport lm705 tanesi 3750 TL toplamda 15 Bin TL tuttu . İnşallah iyidir. Ölçü 215-55-17 Yorum bağlantısı
Recommended Posts