Eyüp Çetin 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Hayırlı olsun. En güzel tarafı çok geniş olması. Allah kaza bela vermesin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Güle güle kullanın. Şanzımanın tam elden geçmesi gereken kilometre. Daha önce serviste kavrama yada basınç tüpü değişimi yapılmış mı? Yapılmamışsa siz arıza çıkarmadan yaptırın, sonra mekatronik arıza yaparsa masraf artıyor. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Aynısını 3 yıl kullandım. Hatta baktım benim araç mı diye:) Şimdiye kadar kullandığım bagajından en memnun kaldığım araçtı. Arkada makam perdeleri, 3 açılı geri görüş kamerası , şemsiyesi, depo kapağındaki buz kazıyıcısı ile detaylı çalışılmış araba. Koltuk döşemeleri güzeldi. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Sakıncası yoksa ne ne kadara mal oldu araç? Benim de bir mk4 Mondeo kullanıcısı olarak radarımda olan bir araç otomatik seçeneğinden dolayı ve Mondeo'nun bizi ferahlığa alıştırmasından dolayı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Hayırlı olsun kazasız belasız. Boeing kadar sanırım boyutları 😁 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Hayırlı olsun güle güle binin. 1 metrelik mobilyalı akvaryumu arka koltuğu yatırıp çok rahat taşımıştık bu arabayla. Sebebi neydi ki? Yorum bağlantısı
Murat Gedik 30 Ocak Yazar Paylaş 30 Ocak (düzenlendi) Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah herkese gönlüne göre versin. Adem Kazıl yazdı: hayırlı olsun güle güle kullanın, bizim ofisde bunun 2018 i var dehşet bi iç hacim sağlar 3+1 villa, araba baya büyük Bodrum gibi sokakları caddeleri dar yerlerde park etmesi sıkıntılı kıçı dışarda kalır burnu dışarda kalır, focusun direksiyon hissiyatinden sonra bu araç normal moddayken direksiyon hissiz gelebilir yol bilgisayarından ayarlarsanız direksiyon sertleşir bana ilk garip gelmişti sonradan modu değiştirerek kullanmaya alıştım, bazen ön amartisörler darbeyi sönümleyemeyip küt diye vurması var ilk aldık amörtisör arasında takoz falanmı ununttular deyip takoz aradık nolmal bi durummuş. Teşekkür ederim Focus'tan sonra bana da yumuşak geldi. Ama normal modda kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım arabanın genel kullanımına uygun bence. Tabii ki amortisörleri de focus'tan daha konforlu. Erdem Doğan yazdı: Güle güle kullanın. Şanzımanın tam elden geçmesi gereken kilometre. Daha önce serviste kavrama yada basınç tüpü değişimi yapılmış mı? Yapılmamışsa siz arıza çıkarmadan yaptırın, sonra mekatronik arıza yaparsa masraf artıyor. Tavsiye için çok teşekkür ederim. En yakın zamanda bir yetkili servise uğramayı düşünüyorum. Daha önce öyle bir işlemi var mı bilmiyorum ama bakımlarını zamanında yaptırmaya Özen göstermişler. 30 Ocak tarihinde Murat Gedik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Gedik 30 Ocak Yazar Paylaş 30 Ocak Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız. Boeing kadar sanırım boyutları 😁 Ben 1.91 boyunda 105 kilo bir adamım 🙂 o yüzden bindiğim arabanın içi geniş olacak. Süper be bana bile büyük geliyor ben rahat rahat oturuyorum arkamdaki insanlar da çok rahat oturabiliyor süperb de. Focus'ta biraz ben de sıkışıyordum ve arkamda oturanlar da biraz sıkışıyordu. Emrah Korkmazz yazdı: Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Sakıncası yoksa ne ne kadara mal oldu araç? Benim de bir mk4 Mondeo kullanıcısı olarak radarımda olan bir araç otomatik seçeneğinden dolayı ve Mondeo'nun bizi ferahlığa alıştırmasından dolayı. 1 milyon 180 bin TL'ye mal oldu. Ben mondeo'ya da baktım ama yeni otomatik olanlar hep benzinli dizel yoktu o yüzden vazgeçmiştim. 3 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 30 Ocak Yazar Paylaş 30 Ocak Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. Skoda'nın en büyük sedan superb pazarıymışız. Tekrardan, kazasız belasız inşallah Teşekkür ederim Sani bey. Ben de Arabayı aldıktan sonra o kadar çok süperb gördüm ki algıda seçicilik olduğunu zannetmiştim demek ki çok fazlaymış. Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Superb alışkanlık yapar, ben 2 yıl kullandım, ev için sattım, Passat alacağım diye yola çıktım ama yine superb almıştım. Güle güle kullanın, Triger bakımını öğrenin, devirdaim ile birlikte değişecek. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Murat Gedik yazdı: Ben 1.91 boyunda 105 kilo bir adamım 🙂 o yüzden bindiğim arabanın içi geniş olacak. Süper be bana bile büyük geliyor ben rahat rahat oturuyorum arkamdaki insanlar da çok rahat oturabiliyor süperb de. Focus'ta biraz ben de sıkışıyordum ve arkamda oturanlar da biraz sıkışıyordu. 1 milyon 180 bin TL'ye mal oldu. Ben mondeo'ya da baktım ama yeni otomatik olanlar hep benzinli dizel yoktu o yüzden vazgeçmiştim. Mondeo zaten 1.6 dizel otomatik seçeneği olmamasından hep arka planda kaldı,dizel otomatik olacaksa illa 2.0 alacaksın diye diretti hep Ford. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. Skoda'nın en büyük sedan superb pazarıymışız. Tekrardan, kazasız belasız inşallah Sw tercih ediyorlar genelde. 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 31 Ocak Paylaş 31 Ocak hayirli olsun. Simdiki aracimi almadan önce bir superb ye bakmistim. İnanilmaz genis bir arac. Bagaji hele beni benden almisti sonra iç islerinin mudahalesi ile suv alindi 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak Ramazan Turan yazdı: Superb alışkanlık yapar, ben 2 yıl kullandım, ev için sattım, Passat alacağım diye yola çıktım ama yine superb almıştım. Güle güle kullanın, Triger bakımını öğrenin, devirdaim ile birlikte değişecek. Teşekkür ederim. 120 binde triger değişmiş. Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Hayırlı olsun. Kazasız, belasız binmek nasip olur inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Hayırlı olsun 2 hafta ikame araç olarak kullanmıştım İst için çok büyük ve iri gelmişti. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Hayırlı olsun .Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Hayırlı olsun, arka oturma alanı benim arabadan geniş, gerçekten çok ferah bir otomobil. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts