Murat Gedik 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Focus ile 7 yıldan fazla süren beraberliğimiz sonunda bitti. Arabamı çok seviyordum vazgeçmem kolay olmadı. Araca kayınbabam talip olunca tamam dedim. En son ayrılırken de arabama iyi bak tekrar alacağım senden onu dedim . Arabayı Ankara'dan Doğuş Otomotiv'den aldım. 125 Bin Km'de. Style donanım paketine sahip. 1.6 TDI 120 PS Syle Paket. Diğer araç küçük gelmeye başlamıştı. Bu araç çok geniş geldi. İlk uzun yolculuğumuzu Ankara-Nevşehir arasında yaptık. DSG'ye alışmaya çalışıyorum. Şimdilik herkes mutlu . Araç İstanbul'da filo arabası olarak kullanılmış. Büyük ihtimal bir yönetici için kiralanmıştır dediler. Bakımları ve arızaları yetkili serviste yapılmış. İkinci sahibi sayılırım. İçi dışı motoru çok temiz duruyor. Kaputunda lokal bir yer boyanmış ama galiba renk tutsun diye komple boyamışlar. Biraz şüphelendim ama panel, tampon, farlar ve şasi de orijinal olunca pek önemsemedim. Bunun dışında sol arka çamurluk da boyalı. Büyük ihtimal sürtme kaynaklıdır. Araçları alır almaz Mehmet abi sigorta kasko her şeyi halletti çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Bunlar da emektar ile son fotoğrafları. Halef ise selef arka arkaya. 35 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Arka yasam alanında masa atıp okey oynanabilir bir arac 😄 Hayirli olsun 🧿 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 30 Ocak Yazar Paylaş 30 Ocak Alpay Sumer yazdı: Arka yasam alanında masa atıp okey oynanabilir bir arac 😄 Çok teşekkür ederim. Aynen öyle . Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Hem rengi hem donanımı hem kendisi güzel, maşallah 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Maşallah çok sevindim eskisini aratmayacak bir model seçimi olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 30 Ocak Paylaş 30 Ocak hayırlı olsun güle güle kullanın, bizim ofisde bunun 2018 i var dehşet bi iç hacim sağlar 3+1 villa, araba baya büyük Bodrum gibi sokakları caddeleri dar yerlerde park etmesi sıkıntılı kıçı dışarda kalır burnu dışarda kalır, focusun direksiyon hissiyatinden sonra bu araç normal moddayken direksiyon hissiz gelebilir yol bilgisayarından ayarlarsanız direksiyon sertleşir bana ilk garip gelmişti sonradan modu değiştirerek kullanmaya alıştım, bazen ön amartisörler darbeyi sönümleyemeyip küt diye vurması var ilk aldık amörtisör arasında takoz falanmı ununttular deyip takoz aradık nolmal bi durummuş. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Hayırlı olsun hocam. Focustan sonra benimde geçmek istediğim bir araç. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Hayırlı olsun güle güle binin. 1 metrelik mobilyalı akvaryumu arka koltuğu yatırıp çok rahat taşımıştık bu arabayla. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Hayırlı olsun. Skoda'nın en büyük sedan superb pazarıymışız. Tekrardan, kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Kazasız belasız güzel günlerde kullanın hocam, çok güzel tercih olmuş. Ben de kodiaq kullanıcısıyım malum, bu genişliğe alışınca, diğer araçlar kutu gibi geliyor 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Maşallah genişliği konforu gerçektende süper bş araba güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Maaşallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Çok sevdiğim araçlardandır 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts