Tansu Kalafatoğlu 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Sani Gerşon yazdı: Para değilmiş valla, 450$ ebay'de https://www.ebay.com/itm/333536189624 12 senelik yaris. 130 binde. Pil arızası. Servis 60 bin fiyat istemiş. fakat bilinçsizlikten dolayı bozuluyor piller. Soğutma fanı filtresi 130 bin km boyunca temizlenmemiş. Pil çok fazla ısınmış. Benim arkadaşta da aynı yaris var. Fan filtresini 6 ayda bir üflettiyor. 2 senede bir değişiyor. 100 lira filtre. Hala ilk günkü sarfiyatla sürüyor. Km daha fazla hem. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Sani Gerşon yazdı: 3 adet seri bağlayınca ortalama 4v tan 12v etmiyor muyuz? eder, lakin el feneri için olabilir , bir de nacizane akım konusu var 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Çağlar Bayur yazdı: eder, lakin el feneri için olabilir , bir de nacizane akım konusu var Tek 1 18650, 30A'ya kadar sorunsuz akım verebiliyorlar. Elektrik motoru kaç A çekiyor bilmiyorum ama. Konunun uzmanı elbet gelir @Servet Aydın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Sani Gerşon yazdı: Tek 1 18650, 30A'ya kadar ilanlara baktım sahtedir ama 2,5 3 A yazıyor üstlerinde o da 3.7volt için 30 u nasıl vercek? dumansız tabii 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Tahoe, land ve civic için kullandığımız 18650 C30 idi. 3 Tane seri 18650 ile 1.2-1,4 gibi araçların marşına basılacak akımı alabilirsin. Tabi ki tek mermi ancak anlık tepe akımı deli dehşet. Çita gibi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat Paylaş 2 Şubat (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: 18650 C30 idi. kaç tl bu pil Servet Aydın yazdı: Tabi ki tek mermi mild hibritte yani tek sefer akımı kullanıp sonra 1 saat şarj mı bekleniyor? 3 pil kullanmış ise 2 Şubat tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Yiğit Özdemir 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Sani Gerşon yazdı: 48v akü var mı bunlarda? Bildiğim kadarıyla araç aküsü ile yürütüyorlardı ama, yanlış olabilirim tabii ki. Swift, 12V hafif hibrit sisteme sahipken, Vitara ve S-Cross, 48V hafif hibrit sistemle donatılmıştır. Ben Vitara ve S-Cross daki sistem ile karıştırmışım 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Yiğit Özdemir yazdı: Swift, 12V hafif hibrit sisteme sahipken, Vitara ve S-Cross, 48V hafif hibrit sistemle donatılmıştır. Ben Vitara ve S-Cross daki sistem ile karıştırmışım 7nm destek atar mı acep 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Sani Gerşon yazdı: Valla hesap bunu gösteriyor. @Servet Aydın daha iyi bilgi verir illa ki. 3 adet seri bağlayınca ortalama 4v tan 12v etmiyor muyuz? 4p3s vardır muhtemel öyle bişi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Çağlar Bayur yazdı: kaç tl bu pil mild hibritte yani tek sefer akımı kullanıp sonra 1 saat şarj mı bekleniyor? 3 pil kullanmış ise Yıllar önce 180 tl idi bir kaç bin tane alınca. şarjı da bir o kadar kısa. Mild o kadar harcamaz. İlk devinim için bir kaç sn kafi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat Paylaş 2 Şubat marş videosu hazırlayalım bakalım yutup shorts a 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat Bugün merakıma yenik düşerek 2022 model, 21bin km de gl tekno paket aldım, yarından sonra teslim edecekler sanırım, suvmarket ten aldığım için ilanda henüz resimleri yoktu. kredi oranları iyidi, 150bin TL, 15ayda 2.75 kredi. Kullandıkça konu hakkında bı değerlendirme yaparım ilerde, herkese çok tşkler 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Çağatay Özsoy yazdı: Bugün merakıma yenik düşerek 2022 model, 21bin km de gl tekno paket aldım, yarından sonra teslim edecekler sanırım, suvmarket ten aldığım için ilanda henüz resimleri yoktu. kredi oranları iyidi, 150bin TL, 15ayda 2.75 kredi. Kullandıkça konu hakkında bı değerlendirme yaparım ilerde, herkese çok tşkler parasından fazla fayda sunan bir seçenek olmuş bence güzel seçim 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Çağatay Özsoy yazdı: Bugün merakıma yenik düşerek 2022 model, 21bin km de gl tekno paket aldım, yarından sonra teslim edecekler sanırım, suvmarket ten aldığım için ilanda henüz resimleri yoktu. kredi oranları iyidi, 150bin TL, 15ayda 2.75 kredi. Kullandıkça konu hakkında bı değerlendirme yaparım ilerde, herkese çok tşkler Hayırlı olsun. Merakla yorumlarınızı bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Multimedya ekranı ve yağmur sensörü hariç mutlu olursunuz. Hayırlısı olsun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Fatih Keskin yazdı: Multimedya ekranı ve yağmur sensörü hariç mutlu olursunuz. Hayırlısı olsun yağmurun hızına göre de sileceği ayarlayamayana ehliyet verilmesin ne diyeyim 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Çağlar Bayur yazdı: yağmurun hızına göre de sileceği ayarlayamayana ehliyet verilmesin ne diyeyim O zaman otomatik vites ehliyetede karşısın. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Metin Uzunoğlu yazdı: O zaman otomatik vites ehliyetede karşısın. ehliyet denen manuel , araba denen dsgli olur gerisi teferruat 2 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Çağlar Bayur yazdı: yağmurun hızına göre de sileceği ayarlayamayana ehliyet verilmesin ne diyeyim o özellik varsa doğru çalışacak yoksa renault 12 ler le gezdiğimiz günleri unutmadık 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Fatih Keskin yazdı: renault 12 fasılalı silecek devresi taktı üyemiz yutub ta var , göstergesi en renkli arabadır pek severim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts