Çiğdem Bilen 29 Ocak Paylaş 29 Ocak (düzenlendi) 2023 model Peugeot 2008 1.2 Puretech Allure eat8 130hp makyajlı kasa selenyum gri. Opsiyon olarak açılır cam tavan ve kablosuz şarj ekliydi. Yanında 2 tane katlanır kamp sandalyesi ve Stanley termos hediye ettiler. Corsamızı satıp bu aracı alalı yaklaşık 2 ay kadar oldu henüz 1000 kmye gelmedi. Denk geldi eskisinden memnunduk falan derken elimizde 2si dizel 3 tane 2008 oldu. Eski kasa 2008e göre daha yüksek daha geniş diz mesafesi daha fazla, 1.2 Puretech 100hp corsaya göre de şehir içinde yaklaşık 1lt fazla yakıyor (7.5-8 litre) diyebilirim. Önlü arkalı gittiğimiz yolculuğu (Kocaeli -Bursa) 1.6eHdi manuel olan araç 4.5 lt ortalama ile bitirirken 1.2 Puretech 5.5lt gösterdi. Eski kasadaki düğmeye basınca açılıp kapanan cam tavan perdesi bunda elle çekiliyor ve torpido gözünde soğutma yok. Perde önemli değil de soğutmalı torpido çok işe yarıyordu olsaydı iyiydi 29 Ocak tarihinde Çiğdem Bilen tarafından düzenlendi 31 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Hayırlı olsun bayılıyorum bu arabaların tasarımlarına ii günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Hayırlı olsun hocam. Soğutmalı torpido yapılır aslında eli yatkın biri tarafından 1 1 Yorum bağlantısı
Recep Yavuz 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin. Benim de Peugeot' un en beğendiğim tasarımı bu diyebilirim. Rengi de çok güzel. Tekrar güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Hayırlı olsun Çiğdem hanım 🧿 Maşallah iyi günlerde kullanın kazasız cezasız Grinin 50 tonu; bu senenin Gri modasına uymuşsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Hayırlı olsun. Kazasız belasız, mutlu, huzurlu, sağlıklı günlerde binin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.. Çok büyüdü bu 2008'ler. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Hayırlı olsun. Ağız tadıyla binmeyi nasip etsin Allah. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 2008, her renginin ayrı güzel olduğu bir model. Ben de çok seviyorum. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Tekrar hayırlı olsun hocam. Sıfırdan vazgeçinceye kadar araç arayışında epey yükseldiğim bir modeldi. 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 30 Ocak Yazar Paylaş 30 Ocak Herkese teşekkürler 🙏 Hepimiz daha güzellerine sahip olalım mutlu huzurlu kazasız belasız sürelim inşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts