Çağlar Bayur 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Sani Gerşon yazdı: soru dolanbaçlı geliyorsa hiç yanıtlamıyorum soru açık, kaput altına fabrikadan sonra anektar değidi mi, hava filtresi hariç , tüv bile bloğa bakmıyor Sani Gerşon yazdı: Cebimizden 1 lira çıkmadı, para puldıur teknik adamım bakmam ona da Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Çağlar Bayur yazdı: soru açık, kaput altına fabrikadan sonra anektar değidi mi, hava filtresi hariç , tüv bile bloğa bakmıyor Değdi? Peki tam olarak bunu sormaktaki amaç nedir, onu anlamadım ben. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Sani Gerşon yazdı: Değdi? Peki tam olarak bunu sormaktaki amaç nedir, onu anlamadım ben. istatistik; bilgi paylaştıkça değerlidir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Çağlar Bayur yazdı: istatistik; bilgi paylaştıkça değerlidir E senin ya da forumun bilmediği bi şey değildi ki? Ben burada da yazdım. Bilgiyi paylaştık işte Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Sani Gerşon yazdı: E senin ya da forumun bilmediği bi şey değildi ki? Ben burada da yazdım. Bilgiyi paylaştık işte lpg candır, yayalım 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Haziran Yazar Paylaş 5 Haziran İstanbul içi ama tam içi, ort hız 17km/s yakıt 9,5 lt/100km ben alışamıyorum bu arabanın şanzımanına. Gaza basınca 0,75sn geç algılıyor. Önce bi algılıyor sonra atak yapıyor. Vites küçültmesi çok geç. Sanki tek kavrama gibi. Halbuki cvt yav hibritte vitessizliğe çok alışmışım 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 5 Haziran Paylaş 5 Haziran hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın görmemişim konuyu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Haziran Yazar Paylaş 5 Haziran Bahadır Taşpolat yazdı: hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın görmemişim konuyu teşekkür ederiz sağ olun Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: İstanbul içi ama tam içi, ort hız 17km/s yakıt 9,5 lt/100km ben alışamıyorum bu arabanın şanzımanına. Gaza basınca 0,75sn geç algılıyor. Önce bi algılıyor sonra atak yapıyor. Vites küçültmesi çok geç. Sanki tek kavrama gibi. Halbuki cvt yav hibritte vitessizliğe çok alışmışım Sürüş moduyla alakalı olabilir belki. Ben kasis geçişinde o olayı yaşıyorum. Eco modda da araç gitmiyor gibi oluyor. Değerler bana çok iyi geldi bayan kullanımına göre. Bu 1.0 TCE X-Tronic yakıt anlamında memnun etmiyor genel kullanıcıları normalde. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: İstanbul içi ama tam içi, ort hız 17km/s yakıt 9,5 lt/100km ben alışamıyorum bu arabanın şanzımanına. Gaza basınca 0,75sn geç algılıyor. Önce bi algılıyor sonra atak yapıyor. Vites küçültmesi çok geç. Sanki tek kavrama gibi. Halbuki cvt yav hibritte vitessizliğe çok alışmışım Bence sen çekmeköy e taşın. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran Ali Darbaz yazdı: Bence sen çekmeköy e taşın. Yol uzayınca tüketim düşüyor mu Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yol uzayınca tüketim düşüyor mu Keyif artar 😂 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: İstanbul içi ama tam içi, ort hız 17km/s yakıt 9,5 lt/100km ben alışamıyorum bu arabanın şanzımanına. Gaza basınca 0,75sn geç algılıyor. Önce bi algılıyor sonra atak yapıyor. Vites küçültmesi çok geç. Sanki tek kavrama gibi. Halbuki cvt yav hibritte vitessizliğe çok alışmışım 1.0 Tce için çok göründü yakıt gözüme. Dizel alsan sürekli partikül sorunu yaşardın. En iyisi sen hibrit al, yaris hibrit tam olur Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Murat Sahın yazdı: 1.0 Tce için çok göründü yakıt gözüme. Dizel alsan sürekli partikül sorunu yaşardın. En iyisi sen hibrit al, yaris hibrit tam olur Ortalama hız 17 km demiş daha nolsun yahu 😬 Tüketimi artıran TCE değil CVT. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yol uzayınca tüketim düşüyor mu Yol uzamansından değil, Çekmeköy sancaktepe tayin iste. Burda yaşa. Ne uğraşıyon oranın sıkışıklığıyla. ben Avrupa bölgesinde her çalıştığımda nalet ediyorum. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Metin Akbal yazdı: Ortalama hız 17 km demiş daha nolsun yahu 😬 Tüketimi artıran TCE değil CVT. Robotizeden iyidir, boşver 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran Murat Sahın yazdı: 1.0 Tce için çok göründü yakıt gözüme. Dizel alsan sürekli partikül sorunu yaşardın. En iyisi sen hibrit al, yaris hibrit tam olur İstanbul yakıt = Ankara x 2 bunu yaşamayan anlayamıyor hibritle ankara’da en fazla 3,5 yakardım @Ali Darbaz avrupa bölgesi biraz oturdu. Yoğun ama belli standartı var. Ne zaman ibb trafiğe baksam anadolu yakası trafiği %10 daha fazla gözüküyor mesela şimdi anlık trafik Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Ali Darbaz avrupa bölgesi biraz oturdu. Yoğun ama belli standartı var. Ne zaman ibb trafiğe baksam anadolu yakası trafiği %10 daha fazla gözüküyor Ben sana istanbul Anadolu yakasınamı taşın dedim, Gel Çekmeköye dedim. Şile yolunda fuel efficiency kasarsın. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 6 Haziran Paylaş 6 Haziran bölüm aracımız aynısı biz memnunuz ortalama 8 8.5 yakıyor tepki gecikmesi olayına katılmıyorum dsg değil zaten kullanımı olumsuz etkileyen bir durum yaratmıyor bence Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran Ali Darbaz yazdı: Ben sana istanbul Anadolu yakasınamı taşın dedim, Gel Çekmeköye dedim. Şile yolunda fuel efficiency kasarsın. mesela bu tailant lpg’li olsa 12lt lpg yakacaktı. Yani km’de 2,3 lira Hibrit aynı yolda 1,85 lira yakıyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: mesela bu tailant lpg’li olsa 12lt lpg yakacaktı. Yani km’de 2,3 lira Hibrit aynı yolda 1,85 lira yakıyor. Mesela benim araba 1400 lira MTV yakıyor 😁 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran Metin Akbal yazdı: Mesela benim araba 1400 lira MTV yakıyor 😁 emme manifoldundan mı depodan mı veriyorsun 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: emme manifoldundan mı depodan mı veriyorsun Dudaktan kalbe 😂 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Metin Akbal yazdı: Mesela benim araba 1400 lira MTV yakıyor 😁 Çok bel altı vuruyorsun ama 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Önder Özcan yazdı: Çok bel altı vuruyorsun ama Abi şanzımanın bittiği yerde MTV başlar 😬 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts