Çağlar Bayur 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: aracın sağ tarafı ağır diye boruyu sola almış olabilirler psa fabrikalarından dilediğinde ofisin hazır yeğen yarın gel başla sgk dolgun maaş yemek+araba 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Emre Şimşek yazdı: Yani maliyettendir. Aracın susturucusu da varmış. Egzozu arka kapının altından vererek neyin maliyetini kıstılar şimdi, 30 cm borunun mu? Tansu Kalafatoğlu yazdı: Buldum buldum. Egzoz opsiyon sanmıştık da koymuşlar 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Çağlar Bayur yazdı: var, yarısı , taksidi bitince kalan yarısını vereceklermiş Bu sefer de aklıma rahmetli Kemal Sunal'ın filminden bir replik geldi. "Malın mülkiyeti babasına, kullanma hakkı kocasına..." 1 2 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 7 Şubat Paylaş 7 Şubat kazasız belasız, bu devirde sıfır km araba harika bir şey hem de bu paralara maaşallah 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat 1 kere işe gittim o da yoğun trafik. Geri kalan tüm sürüş trafik eğitim anaçlıydı. Tabi dur kalk pek yok. Trafik eğitim alanında düşük hızlarda sürme, park eğitimi, biraz yokuş vb. Şartlarda 500km sürüldü. Start stop kapalı şekilde kullandık. Ekran ortalaması 11 lt/100km. Bence bu tarz sürüş için epey iyi. İstanbul’un içinde 8lt civarında yakacağını düşünüyorum. Şehir içi çevre yollarında 5lt’ye çok rahat iner. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1 kere işe gittim o da yoğun trafik. Geri kalan tüm sürüş trafik eğitim anaçlıydı. Tabi dur kalk pek yok. Trafik eğitim alanında düşük hızlarda sürme, park eğitimi, biraz yokuş vb. Şartlarda 500km sürüldü. Start stop kapalı şekilde kullandık. Ekran ortalaması 11 lt/100km. Bence bu tarz sürüş için epey iyi. İstanbul’un içinde 8lt civarında yakacağını düşünüyorum. Şehir içi çevre yollarında 5lt’ye çok rahat iner. Aynı motor, lpg'li versiyonunu kullanıyoruz. Şehir içi 10lt lpg yakıyor ki, ofiste kimse ekonomik kullanmaz. Bu da sanırım 8LT benzine eşit olur. Gayet ekonomik bir motor. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Radyosuz satılan araba bu mu ? telefondan bluetooth müzik çalıyor. Radyo var ama gizli 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Sani Gerşon yazdı: Gayet ekonomik bir motor. fabrikadan çıktığı halde mi bu motor hiç anektar değdi mi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Radyosuz satılan araba bu mu ? Egzozu da yok abi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Metin Akbal yazdı: Egzozu da yok abi. Şanzıman var ama değil mi ? 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat Paylaş 21 Şubat ne kaba saba bir isim bu : şanzuman, torosta bile de vardı hem çok eski duruyur, yeni bir isim bulmalı, caponlar gibi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Şanzıman var ama değil mi ? Şanzıman var da kavrama yok galiba 😅 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat Çağlar Bayur yazdı: ne kaba saba bir isim bu : şanzuman, torosta bile de vardı hem çok eski duruyur, yeni bir isim bulmalı, caponlar gibi transaxle dedik işte 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Çağlar Bayur yazdı: fabrikadan çıktığı halde mi bu motor hiç anektar değdi mi 2 aracımız var. Hangisini soruyorsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: transaxle dedik işte lem bi yutubr attı taşı kuyua, coğrafya da şehir efsanesi aldı yürüdü , motor tekere direkt bağlı dimi Sani Gerşon yazdı: 2 aracımız var. Hangisini soruyorsun 1.0 ı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Sani Gerşon yazdı: İkisi de 1.0 LPG ikisi de fabrikadan çıktığı motoru ile mi devam ediyor hayata , müşteri karşılama eğitiminde anlatmışlardı da oradan kalmış aklımda, müşteri her zaman mutlaka bir şey saklar demişti dingiliz 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Şubat Yazar Paylaş 22 Şubat (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: müşteri her zaman mutlaka bir şey saklar demişti dingiliz binasındaki 3 aykırılığı söylemeden 4.sünü çözmeye çalışan vatandaş gibi. O 3 aykırılığı uzaylılar yapmış. Hiç haberi yok. 22 Şubat tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Çağlar Bayur yazdı: ikisi de fabrikadan çıktığı motoru ile mi devam ediyor hayata , müşteri karşılama eğitiminde anlatmışlardı da oradan kalmış aklımda, müşteri her zaman mutlaka bir şey saklar demişti dingiliz Evet abi, blok aynı Benim gizlediğim bi şey yok da, tam olarak sormak istediğini sorarsan o zaman net cevap veririm Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Sani Gerşon yazdı: Evet abi, blok aynı Benim gizlediğim bi şey yok da, tam olarak sormak istediğini sorarsan o zaman net cevap veririm Diyorki motor bagajdamı kaput altındamı ? 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Ersen Tapan yazdı: Diyorki motor bagajdamı kaput altındamı ? Bagajdan kaput altına aldık 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Sani Gerşon yazdı: Evet abi, blok aynı motor sadece bloktan oluşmuyor, sınavda da sorunun içinden beğendiğin bölümü seçip mi cevaplıon Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Çağlar Bayur yazdı: motor sadece bloktan oluşmuyor, sınavda da sorunun içinden beğendiğin bölümü seçip mi cevaplıon Abi soru dolanbaçlı geliyorsa hiç yanıtlamıyorum Üst kapak değişti komple. Cebimizden 1 lira çıkmadı, sorduğun buysa. Yorum bağlantısı
Recommended Posts