Doğan Arşiray 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Önder Özcan yazdı: Ben de farkettim ama emin olamadığımdan yazmadım ve ben özellikle, boru maliyetinden değildir dedim. Son susturucu maliyetinden kurtulmak için olma ihtimali kuvvetli. (eğer son susturucu yoksa tabi) son egzos bukucu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Şubat Yazar Paylaş 3 Şubat Susturucu benim de dikkatimi çekti. Eğilip bakabilirsem bi bakacağım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Şubat Paylaş 3 Şubat 0.9 tce clio komple düz boruydu sanki. Kat bile yok gibi gelmişti bana:) Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Senin için Clio ya bakacağım diyeceğim ama arka difüzör den egzoz çıkışı var 😎 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Susturucu yoksa iş guzar bir memur muayeneden bırakmasın, 306 ya orta susturucu yok diye taktırdık, son susturucu olmazsa vay haline. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat Yazar Paylaş 4 Şubat Şu adam short video çekmiş. Başlık da tailant’ın sesi. Arabayı çalıştırınca egzoz sesi için bagajın oraya geçmiş 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat Paylaş 4 Şubat 10 ay önce 500 bin tl miş, arabalar ucuzluyor yeğen 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Selçuk Bakış yazdı: Susturucu yoksa iş guzar bir memur muayeneden bırakmasın, 306 ya orta susturucu yok diye taktırdık, son susturucu olmazsa vay haline. İyi tarafından bakalım egzoz yok arkada diye emisyona girmeyedebilir arkadaş alışık zaten emisyonsuz arabaya binmeye 😁 4 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Çağlar Bayur yazdı: 10 ay önce 500 bin tl miş, arabalar ucuzluyor yeğen piyasa düşecek ağam, bayiiler kapı kapı gezip bedava araba verecekler (!) 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Önder Özcan yazdı: Zaten ortadan giden boruyu, L yaparak uzatmışlar kapının altından vermişler. Kullanılan malzeme artmış. L yapmadan 45 derece açıyla aynı miktar malzeme, arka tamponun altına kadar gelirdi zaten (nerdeyse). Kalanını ucuz olsun diye mi almadın bakıyım? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Tansu.. hayırlı olsun kardeşim.. güle güle kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Murat Sahın yazdı: Kalanını ucuz olsun diye mi almadın bakıyım? Hayır sen yanlış anlamışsın egzoz borusunu araç içinden tavandan çıkarıp bedavadan ısınacak. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Metin Uzunoğlu yazdı: Hayır sen yanlış anlamışsın egzoz borusunu araç içinden tavandan çıkarıp bedavadan ısınacak. Ali Darbaz, senmisin? 8 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Doğan Arşiray yazdı: Ali Darbaz, senmisin? O imkansızı, üretilmeyeni ister, olabilecek ile ilgilenmez. 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Hayırlı olsun Tansu bey, güzel günlerde kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Önder Özcan yazdı: Zaten ortadan giden boruyu, L yaparak uzatmışlar kapının altından vermişler. Kullanılan malzeme artmış. L yapmadan 45 derece açıyla aynı miktar malzeme, arka tamponun altına kadar gelirdi zaten (nerdeyse). Bunu gördükçe aklıma vizontele geliyor "baba aküyü çalmışlar" 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Bı insanin her aldığı araba olay mı olur. Egzoz yok teyp yok. V kayısı yok kavrama yok. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Şubat Yazar Paylaş 5 Şubat Buldum buldum. Egzoz opsiyon sanmıştık da koymuşlar @Metin Akbal bir dahaki buluşmada arabalarınıza mukayyet olun. Çok eksik oldu 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Bence çift çıkış egzozlulara yönelin bizimkiler zaten bir tane. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Aha.. egzoz yok.. var, yarısı , taksidi bitince kalan yarısını vereceklermiş 1 6 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Kat susturucu her şey varmış işte yeter demiş bu kadar boğazını sıktığımiz diyip kesmiş boruyu 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Şubat Paylaş 6 Şubat VW olsa ağırlığı azaltılmış eco egzoz paketi diye satardı. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Şubat Yazar Paylaş 6 Şubat Mustafa Tüfekçi yazdı: Kat susturucu her şey varmış işte yeter demiş bu kadar boğazını sıktığımiz diyip kesmiş boruyu aracın sağ tarafı ağır diye boruyu sola almış olabilirler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts