Tamer Topaç 31 Ocak Paylaş 31 Ocak . Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Olması gereken yeteri donanım varmış. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Şubat Yazar Paylaş 2 Şubat Arabanın kısa ve uzun farları coralla’dan %20 daha iyi aydınlatıyor. Beğendim. Corolla’dan farba marka farları kötü kemer ayarı yok. Önemli değil. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arabanın kısa ve uzun farları coralla’dan %20 daha iyi aydınlatıyor. Beğendim. Corolla’dan farba marka farları kötü kemer ayarı yok. Önemli değil. %20'yi nasıl ölçtün? 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Corolla’dan farba marka farları kötü Far tasarımı çok önemli olsa da, ampuller de önemli. Ne kullanılıyor? Bu arada, Renault çok uzun zamandır stok farlarda en iyi aydınlatmayı sunan markadır. Clio3'üm harici hiç birinde şikayetim olmamıştı ki, Clio3'te de ampulleri değişerek sorunu çözmüştüm. 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Hayırlı olsun. Yeni araç her zaman iyidir. Hem de turbolu. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Sani Gerşon yazdı: Far tasarımı çok önemli olsa da, ampuller de önemli. Ne kullanılıyor? Bu arada, Renault çok uzun zamandır stok farlarda en iyi aydınlatmayı sunan markadır. Clio3'üm harici hiç birinde şikayetim olmamıştı ki, Clio3'te de ampulleri değişerek sorunu çözmüştüm. 08 megane 2 de de çok güzeldi standart mercek ve farlar. Clio 4 te iyi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Şubat Yazar Paylaş 2 Şubat Hüseyin Sönmez yazdı: %20'yi nasıl ölçtün? 30 da olabilir. Hanıma soruyorum, ne kadar un koyacağız diye. Göz kararı diyor. Ama sonuç güzel Anlatılmak istenen bir tık daha iyi olduğuydu. Ama luxmetresi olan varsa ölçeriz @Sani Gerşon toyota’da philips var. Kötü marka değilki. Uzun mu gidiyor? Hayır. Benim ampullerden teki 3.senesinde söndü. Toyota’da farla ilgili birim bence sıkıntılı Tailant ampüllerine bakmadım ne marka. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hanıma soruyorum, ne kadar un koyacağız diye. Göz kararı diyor. işte soınra italyan pizza neden dünya markası, ölçek yok mu mirim? 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Şubat Yazar Paylaş 2 Şubat Çağlar Bayur yazdı: işte soınra italyan pizza neden dünya markası, ölçek yok mu mirim? hamsiköy sütlacını trabzon merkezde bile yapamazlar. O pizza pişerken havadaki azot oranıyla alakalı. Ölçekle değil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: hamsiköy sütlacını 10 lira yerine 100 e satacam diye neler çıkıyor yahu rakamlar temsilidir 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Hayırlı uğurlu olsun Adamlar maliyeti kısmak için egzozu yarıda bırakmışlar kimse de fark etmemiş yahu.. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Emre Şimşek yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Adamlar maliyeti kısmak için egzozu yarıda bırakmışlar kimse de fark etmemiş yahu.. Üst paketlerde nasıl acaba Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Paket farkından egzozun yeri veya şekli değişmez, alt tasarım standart. Zaten yarım olması da maliyet ile ilgili değildir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Şubat Yazar Paylaş 3 Şubat Neden yapmışlar bilmiyorum ama saçma olmuş. Çünkü araba çalışınca zengin karışımda çalışıyor. Koku malum. Arabayı yerinden çıkarıyorum. 5m sonra ailenin diğer fertleri binmek için kapıyı açınca içeriye ciddi koku giriyor. Ben önemsemem ama arabadaki herkes bu ne kokusu diye şikayet etti ilk başta. Kısa sürede geçti tabi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Önder Özcan yazdı: Paket farkından egzozun yeri veya şekli değişmez, alt tasarım standart. Zaten yarım olması da maliyet ile ilgili değildir. Abi, piyasadaki en ucuz araba, maliyetten başka bir kaygı olabilir mi? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Evren Erakçora yazdı: Abi, piyasadaki en ucuz araba, maliyetten başka bir kaygı olabilir mi? Bence 1 metrelik boru maliyeti değildir sebebi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Önder Özcan yazdı: Bence 1 metrelik boru maliyeti değildir sebebi Aman abi boru demeyelim. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Zaten ortadan giden boruyu, L yaparak uzatmışlar kapının altından vermişler. Kullanılan malzeme artmış. L yapmadan 45 derece açıyla aynı miktar malzeme, arka tamponun altına kadar gelirdi zaten (nerdeyse). 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Şubat Paylaş 3 Şubat (düzenlendi) Cam açma düğmesindeki ledi çalan sektöre karşı çok iyimsersin abi Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden yapmışlar bilmiyorum ama saçma olmuş. Çünkü araba çalışınca zengin karışımda çalışıyor. Koku malum. Arabayı yerinden çıkarıyorum. 5m sonra ailenin diğer fertleri binmek için kapıyı açınca içeriye ciddi koku giriyor. Ben önemsemem ama arabadaki herkes bu ne kokusu diye şikayet etti ilk başta. Kısa sürede geçti tabi. Bence önemsenmeli. Yaz sıcağında arabada biriken x gazlarını solumayın aracı havalandırından buraya ne zaman geldik? 3 Şubat tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Şubat Paylaş 3 Şubat (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Zaten ortadan giden boruyu, L yaparak uzatmışlar kapının altından vermişler. Kullanılan malzeme artmış. L yapmadan 45 derece açıyla aynı miktar malzeme, arka tamponun altına kadar gelirdi zaten (nerdeyse). Sanıyorum ki son susuturucu da yok araçta. Bizim Jogger'lar çatara patara ilerliyorlar Arka tampona kadar uzatsa belki de standartlar susturucuyu şart koşuyordu, o yüzden uzatmamış olabilir. 3 Şubat tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Evren Erakçora yazdı: Üst paketlerde nasıl acaba ust paketlerde, varmış. Önder Özcan yazdı: Bence 1 metrelik boru maliyeti değildir sebebi kartondan yalitim yapan röno ayni firna degilmiydi? Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden yapmışlar bilmiyorum ama saçma olmuş. Çünkü araba çalışınca zengin karışımda çalışıyor. e tabi fakir karisim olsa ben garajima koymazdim mesela. elalem ne der? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Sani Gerşon yazdı: Sanıyorum ki son susuturucu da yok araçta. Bizim Jogger'lar çatara patara ilerliyorlar Arka tampona kadar uzatsa belki de standartlar susturucuyu şart koşuyordu, o yüzden uzatmamış olabilir. Ben de farkettim ama emin olamadığımdan yazmadım ve ben özellikle, boru maliyetinden değildir dedim. Son susturucu maliyetinden kurtulmak için olma ihtimali kuvvetli. (eğer son susturucu yoksa tabi) 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Önder Özcan yazdı: Ben de farkettim ama emin olamadığımdan yazmadım ve ben özellikle, boru maliyetinden değildir dedim. Son susturucu maliyetinden kurtulmak için olma ihtimali kuvvetli. (eğer son susturucu yoksa tabi) Yani maliyettendir. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts