Tansu Kalafatoğlu 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran arabayı öpücükle yürütmek için neler veriyorsun Metin Akbal yazdı: Dudaktan kalbe 😂 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: arabayı öpücükle yürütmek için neler veriyorsun Kalbimi, sevgimi 😊 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran Metin Akbal yazdı: Kalbimi, sevgimi 😊 Gizli özellik galiba. Bizde açık değil 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gizli özellik galiba. Bizde açık değil Hadi buyur 😂 Yine geldi özellikci 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Haziran Yazar Paylaş 17 Haziran Ayağı gazdan çekince aracın yığılmaması çok güzel. Sanırım supapları açık bırakarak gereksiz kompresyon kaybı oluşturmuyor. Çünkü düz yolda ayağı gazdan çekince 3000 devirde ama boş viteste gidiyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Haziran Paylaş 17 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ayağı gazdan çekince aracın yığılmaması çok güzel. Sanırım supapları açık bırakarak gereksiz kompresyon kaybı oluşturmuyor. Çünkü düz yolda ayağı gazdan çekince 3000 devirde ama boş viteste gidiyor. Bu dediğini genellikle cvt’lerde görüyorum, araba akıyor gidiyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Haziran Yazar Paylaş 17 Haziran Emre Şimşek yazdı: Bu dediğini genellikle cvt’lerde görüyorum, araba akıyor gidiyor. Ama teknoloji motorda 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Haziran Paylaş 17 Haziran Bu arabayla neden video neyin çekmiyon. Kadran kamerası + yol kmerası , şehir içi ve şehır dışı 40 dakika video yapda şanzımanın hareketini gözlemliyelim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Haziran Yazar Paylaş 17 Haziran Ali Darbaz yazdı: Bu arabayla neden video neyin çekmiyon. Kadran kamerası + yol kmerası , şehir içi ve şehır dışı 40 dakika video yapda şanzımanın hareketini gözlemliyelim. Sen de gel, yakıt tüketim yarışması yapalım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Haziran Paylaş 17 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sen de gel, yakıt tüketim yarışması yapalım Depoyu fulleyerekmi yapacaz. O nasıl olacak. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Haziran Yazar Paylaş 17 Haziran Ali Darbaz yazdı: Depoyu fulleyerekmi yapacaz. O nasıl olacak. değer mi? Tailant 1.0’ın 9,5 yaktığı yerde bence seninkini hiç hesaplamayalım. Üzülürsün Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Haziran Paylaş 17 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: değer mi? Tailant 1.0’ın 9,5 yaktığı yerde bence seninkini hiç hesaplamayalım. Üzülürsün Hipermilcilik güzergahıda ona göre kurmakdır. Ben navigasyon planına göre evden çıkarım. Bu gün Evden , Galata külesine 35 dakikada geldim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Haziran Paylaş 18 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1 kere işe gittim o da yoğun trafik. Geri kalan tüm sürüş trafik eğitim anaçlıydı. Tabi dur kalk pek yok. Trafik eğitim alanında düşük hızlarda sürme, park eğitimi, biraz yokuş vb. Şartlarda 500km sürüldü. Start stop kapalı şekilde kullandık. Ekran ortalaması 11 lt/100km. Bence bu tarz sürüş için epey iyi. İstanbul’un içinde 8lt civarında yakacağını düşünüyorum. Şehir içi çevre yollarında 5lt’ye çok rahat iner. yakamadi (: 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Haziran Yazar Paylaş 18 Haziran Doğan Arşiray yazdı: yakamadi (: düşünün, eğitim bile istanbul trafiğinden iyi Yorum bağlantısı
Recommended Posts