Tansu Kalafatoğlu 29 Ocak Paylaş 29 Ocak (düzenlendi) 2024 ocakta, 2023 model sıfır aldık. Çetaş’tan, 810.000 liraya aldık. Şu an 2023 satış liste fiyatı olarak 989.000 lira yazıyor. Epey indirim yaptılar. Yılın 2.döneminde gelen arabalardan. Joy paket yani boş paket. 1.0 tce otomatik vites Dört cam otomatik ayna yönleri ayarı içeriden kumandalı arka park sensörü hız sabitleme start stop bluetooth müzik dinleme otomatik far ön sis farı yan hava yastıkları direksiyonu ayarlanabilir ama koltuk yükseklik ayarı yok. Ve radyo ekranı yok. stepne lastiği var. paspas, ilkyardım, yangın tüpü koymuşlar boş arabaya göre gayet yeterli. Kullanımı da yumuşak. Ben beğendim. 3 sene garantili. 2 sene de biz uzattık 7500 liraya ilginç olan, egzoz sol yandan, kapının altından buram buram duman çıkıyor 29 Ocak tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 15 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: egzoz sol yandan, kapının altından buram buram duman çıkıyor nası yani??? en son 2cv kullnamıştım egzos orada idi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ocak Yazar Paylaş 29 Ocak Çağlar Bayur yazdı: nası yani??? en son 2cv kullnamıştım egzos orada idi Hava buz. kapıyı açtım içeri duman doldu. Bu ne lan araba 1.km’de bozuldu mu dedim. Eğilip baktım egzoz. Ön kapı ile orta kapı arasında 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ocak Yazar Paylaş 29 Ocak @Selçuk Bakış hanımlara Sürekli kullanılmayacak, ihtiyaç oldukça 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ocak Paylaş 29 Ocak (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hava buz. kapıyı açtım içeri duman doldu. Bu ne lan araba 1.km’de bozuldu mu dedim. Eğilip baktım egzoz. Ön kapı ile orta kapı arasında bunu hiçbir yutbr ın fark etmemeiş olması reklam verenler adına sevindirici, cidden riskli bir durum ama bilemedim 29 Ocak tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Hayırlı olsun. Ticari parasına binek. Detay yorumları bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ocak Paylaş 29 Ocak https://www.n11.com/urun/renault-taliant-android-kablosuz-carplay-multimedya-2gb-ram-32gb-40789090?magaza=nbail&gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gclid=CjwKCAiAtt2tBhBDEiwALZuhAMN7UQZ-HDr_RHUYTULVp0fKIK27hRgYYJBtsRc4wEpDgMJjDU6IqBoC8_sQAvD_BwE 2 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Ocak Paylaş 29 Ocak oo broadwey alınmış hayırlı uğurlu olsun cikle varmı bunlarda yahu 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Kime aldın niye aldın teyp nerde vs 😊 Kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Oooo 4 cam otomatik. Bu Joy'un dolusu herhalde. 😊 Hayırlı olsun güle güle kullanın. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Hayırlı olsun, yan hava yastığı, perde hava yastığı, kemer yükseklik ayarı var mı? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Taylant diyince hep bı mutlu ... Tamam tamam hayırlı olsun, Egsoz yandan olurda kapıyı açınca adama gelmesin ya. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Selçuk Bakış hanımlara Sürekli kullanılmayacak, ihtiyaç oldukça Hanımlar derken ? 1 7 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Hayılı olsun radyo yada teyp ekranı koymamaları çok garip bi olay 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Ali Darbaz yazdı: Hanımlar derken ? Adam çift tabanca laz uşağı 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ocak Yazar Paylaş 29 Ocak Yan hava yastıkları var. Kemer ayarlı mı bakmadım henüz. Acele aldım evin önüne bıraktım. teyp ile ekranı yok. Garip biraz. Hanımlar arka kamera lazım derse alacağız. Bizimki toyotadan alıştı. 3 evin ortak arabası bu. Ekran kamera alabiliriz ön sis farı koymuşlar. Onu koyacağına ekran koysaydı çok daha mantıklı olurdu. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Hayırlı olsun. Bizde lpg'li Jogger'lar mevcut, onda da sona kadar gitmiyor egzoz. Egzoz için topraklama yapamıyorlar. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Onu koyacağına ekran koysaydı çok daha mantıklı olurdu. Tesisat komple hazır. Yeni teyp ile her şey mis gibi olur 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: 3 evin ortak arabası Bizim Cruze gibi desene. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hava buz. kapıyı açtım içeri duman doldu. Bu ne lan araba 1.km’de bozuldu mu dedim. Eğilip baktım egzoz. Ön kapı ile orta kapı arasında Hayırlı olsun Tansu, 3 sıra kapı mı var bunda? 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts