Ersen şahin 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Selamın aleyküm arkadaşlar geçen aylarda aldığımız Meriva hakkındaki görüşlerimi düşüncelerimi merak edenlere yardımcı olmak amacıyla paylaşmak istedim Öncelikle aracımız 2008 model Meriva Essentia modeli yarı otomatik dedikleri easytronic şanzımana sahip Araç dıştan küçük gibi görünüyo fakat içine binince gayet ferah koltuğuna oturduğunuzda sedan bi arabadan yüksek oturuşu ve camların büyük oluşu nedeniyle görüş açıları çok iyi Boyutlarının küçük olması ve görüş açısında sıkıntı olmaması en ufak uerlere bile rahatca girip çıkmanızı sağlıyor Easytronik vites bilindiği gibi geçişleri sarsıntılı ilk başlarda nooluyo bu ne diyorsunuz sonrasında alışıyo insan manuel kullanımda alışınca gayet keyifli Yol tutuşu güzel vectradan buna geçince ilk zamanlar korkuttu fakat alışınca insanı üzmüyor Kalkışlarda gayet seri rampalardada alttan kaptırıp çıkarsan üzmüyor insanı Arka oturma Alanı ve bagaj boyutuna göre iyi Yakıt Tamamen şehir içi /163km de19lt Şehirler arası /300km de 20lt (LPG candır )😉 Genel anlamda gayet kullanışlı tam bir aile aracı Beğenmediğim yönleri Sol ön cam direğinin iki tane olması orda bi kör nokta oluşturuyor Süspansiyonların sert oluşu ve lastik ebatlarının küçük oluşu bozuk yollarda çok rahatsız ediyor Şimdilik bu kadar 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Ersen şahin yazdı: Easytronik vites bilindiği gibi geçişleri sarsıntılı Geçen gün şans eseri easytronik şanzımanlı bir corsa kullandım. Parktan drive moduna geçişi bayağı sarsıntılıydı. Hep böyleyse, bayağı sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Sani Gerşon yazdı: Parktan drive moduna geçişi bayağı sarsıntılıydı. Hep böyleyse, bayağı sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. o kadar değildir de tekere yük bindirmeyecenn kullanıcı hatası Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Çağlar Bayur yazdı: o kadar değildir de tekere yük bindirmeyecenn kullanıcı hatası Mümkündür. Belkide önce parka takılıp sonra el freni çekilmiş olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Ocak Paylaş 29 Ocak uzun soluklu yokuş tırmanışı vs gibi durumlarda vites afallıyor, uludağa çıkarken konvoya takılmak gibi bir hal, bahsettiğim . Aksi halde güzel arabadır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Sani Gerşon yazdı: Mümkündür. Belkide önce parka takılıp sonra el freni çekilmiş olabilir. aynen bunları manuel şanzımanlı otomatik debriyaj mantığı ile kullanmılı bir de yazılım çok işe yarıyor motor mazutlu ise tabii Yorum bağlantısı
Ersen şahin 29 Ocak Yazar Paylaş 29 Ocak Sani Gerşon yazdı: Geçen gün şans eseri easytronik şanzımanlı bir corsa kullandım. Parktan drive moduna geçişi bayağı sarsıntılıydı. Hep böyleyse, bayağı sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Yok ben öyle aman aman bir sarsıntı hissetmedim şimdiye kadar Doğan Arşiray yazdı: çok küçük bir araba bence. corsanın yükseği. Aynen corsanın yükseği diyebiliriz fakat içi çok ferah geldi bana yüksekliğinden olsa gerek Cem Işık yazdı: uzun soluklu yokuş tırmanışı vs gibi durumlarda vites afallıyor, uludağa çıkarken konvoya takılmak gibi bir hal, bahsettiğim . Aksi halde güzel arabadır. Rampalarda vites düşürmek için biraz nazlanıyo gaza biraz fazla basmak gerekiyo Çağlar Bayur yazdı: aynen bunları manuel şanzımanlı otomatik debriyaj mantığı ile kullanmılı bir de yazılım çok işe yarıyor motor mazutlu ise tabii Bendeki benzinli onada yazılım güncellenmesi yapılıyormuş öyle duydum elim bollaşsın hemen yaptırcam 3 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Doğan Arşiray yazdı: çok küçük bir araba bence. corsanın yükseği. Ev taşıdık biz bu arabayla :S O kadar da ufak değil. Arka koltuğu yatırıp köye çamaşır makinesi götürmüşlüğüm var. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts