Ahmet Karslıoğlu 28 Ocak Paylaş 28 Ocak (düzenlendi) Selamın aleyküm abiler bütçemin yettiği kadarı ile iki araç arasında kaldım accent yumurta kasa 1.5 ve palio 1.4 el 99-2000 arası model yılı olan iki araçdan elbette ikiside sorun yaratır ama hangisi nispeten diğerine göre daha sorunsuz başımı ağrıtmaz, veya parça konusunda beni üzmez tek yaşıyan biriyim bagaj vs hiç önemli değil tecrübe sahibi abilerim tavsiyelerinizi beklerim 28 Ocak tarihinde Ahmet Karslıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emral Kaplan 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Ahmet Karslıoğlu yazdı: Selamın aleyküm abiler bütçemin yettiği kadarı ile iki araç arasında kaldım accent yumurta kasa 1.5 ve palio 1.4 el 99-2000 arası model yılı olan iki araçdan elbette ikiside sorun yaratır ama hangisi nispeten diğerine göre daha sorunsuz başımı ağrıtmaz, veya parça konusunda beni üzmez tek yaşıyan biriyim bagaj vs hiç önemli değil tecrübe sahibi abilerim tavsiyelerinizi beklerim Yumurta kasa accent alır yoluma bakarım mis gibi kore motor temiz bakılırsa kafa ağrıtmaz yağını suyunu bakımını yap gez bana mısın demez Yorum bağlantısı
Ahmet Karslıoğlu 28 Ocak Yazar Paylaş 28 Ocak Emral Kaplan yazdı: Yumurta kasa accent alır yoluma bakarım mis gibi kore motor temiz bakılırsa kafa ağrıtmaz yağını suyunu bakımını yap gez bana mısın demez abi yağ yakma kronik çok diyolar o benim gözümü korkutuyor sadece Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak Paylaş 28 Ocak palio alınır ve sakince sürülür, hunday parça fiyatları fenadır özel ithalat ta yasaktır koreden çıkamaz Yorum bağlantısı
Ahmet Karslıoğlu 28 Ocak Yazar Paylaş 28 Ocak Çağlar Bayur yazdı: palio alınır ve sakince sürülür, hunday parça fiyatları fenadır özel ithalat ta yasaktır koreden çıkamaz palio mu diyosun yani abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Ahmet Karslıoğlu yazdı: palio mu diyosun yani abi ikisi de benzini iyi yakar, birbirlerine göre sürüş dinamiği avantajı yok, palio bizim yollara uygun, çabuk dağılıe sağdan soldan tıkırıtı gelebilir halledliilr o, ancak model yılı itibarı ile sanayide bakmayan dükkanı da olmaz, usta seçimini müşteriye bırakır avanatjdır Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Hem yumurta kasa hemde milenyum kasa accent kullandım. Nazlı araç değiller ama ne yazık ki iki araçta da ben yağ eksiltme ile karşılaştım belki ustalarda sorun var bir türlü işin içinden çıkamamış olabilirler. Birde kalorifer geç ısıtıyordu. Ben çok yıllar evvel sürdüğüm için sorun yaşamadım ama şimdilerde yedek parça nasıldır bilemem... Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Yaklaşık 1 yıl 1,3 Ls Yumurta kasa kullandım.Göğüslük Çatlar Rampada çekmez.Güvenilir araçtır bakarsan üzmez Parça fiyatları Paliodan yüksektir ve her Usta anlamaz can sıkabilir o zamanlarda Mobis vardı parçaları ordan temin ederdim.Siz 1,5 demişsiniz Sürüş dinamikleri Paliodan iyidir ama yinede tercih meselesi Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 29 Ocak Paylaş 29 Ocak palio tek nokta enjektörlü almamalısın buna dikkat et yeter. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Donanım ve şanzıman nasıl? Donanımı iyi olan alınabilir. Tabi yedek parça ve bakım maliyeti de önemli. Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Babamda 1.2 Palio var 5 yıldır kullanıyoruz bakım harici hiç sanayiye yolumuz düşmedi desem yeridir . Sadece çürüdüğü için 1 kere susturucu değiştirdim birde çizilen ön camı yeniledim. Senelik yürütme maliyetleri oldukça düşük ve parçası yaygın. Ekonomik olması dışında sayabileceğim çok bir artısı yok ama şehir içi iş görür şehirler arası da gidersin pek konforlu sayılmaz ama yormaz. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 29 Ocak Paylaş 29 Ocak 1.3 yumurta kasa kullandım 1 yıldan uzun süre. 6 ay kadar da palio kullandım. Accentin parçasu pahalı ustası az ve nazlı olur. Palioyu her tamirci yapar. Bunun dışında, 1.5 accentin çekişi güzeldir. Palio olacaksa 1.6 olan motor seçeneği sevilmeyen motordur. 1.4 olanlara bakılmalı. İkisi de yağ yakacaktır. O kadar eski her lpgli araç yağ yakar, bunun kurtarırı yok. Sürüş dinamikleri anlamında palio (bence) daha iyiydi. 1 Yorum bağlantısı
Mert Omur 5 Mart Paylaş 5 Mart Palio yedek parça konusunda yormaz ancak Lpg ile çok sağlıklı çalışmıyor arka stop lambasını piyasada bulmamnız pek mümkün değil . Accent yumurta kasa ile ilgili bilgim yok ancak Palio Mk 1 ile sanayiye üye olabilirsiniz. Palio Mk2 bakmanızı tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Mart Paylaş 5 Mart Bulunduğunuz bölgede usta ve parça sıkıntısı yaşamayacağınız marka/modele bakın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts