Yunusemre ARI 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Selam Arkadaşlar 90 Model Renault 12 Toros Aracımızın orjinal bakım el kitabını paylaştım Sigorta panel bilgisini Aşağıda Bulabilirsiniz. İyi Seyirler Diliyorum 12 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak Paylaş 28 Ocak 12 de fasılalı sileceği izledim çok güzel olmuş, kadranları da renkidir çok hoş tasarım 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Çağlar Bayur yazdı: 12 de fasılalı sileceği izledim çok güzel olmuş, kadranları da renkidir çok hoş tasarım Ağlamıyorum taş sigorta kaçtı gözüme 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Yunusemre ARI yazdı: Selam Arkadaşlar 90 Model Renault 12 Toros Aracımızın orjinal bakım el kitabını paylaştım Sigorta panel bilgisini Aşağıda Bulabilirsiniz. İyi Seyirler Diliyorum Videoyu çok beğendim.. Tebrik ederim. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 29 Ocak Paylaş 29 Ocak 1998de sıfır km almıştık o günler aklıma geldi....el kitabına bakmaya gerek yok araçla dostluk kurmak yeterli iyi kol kası,manevra,vites.... 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Gümüş gri renkli 1989 model binek torosumuz vardı. Bayağı zor dönerdi direksiyonu. Sürücülüğümün ilk yıllarında o aracı kullanmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ocak Paylaş 29 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: . Bayağı zor dönerdi direksiyonu tatlı tatlı boşta salınıtken çevirmeye başlanmalı bir de ayar kutusu vardır, ses yapmaya başlayınca onu sıkarlardı ses gider ama hepten sertleşirdi dönüş H.Cenk Bayrakçı yazdı: Gümüş gri renkli 1989 gts? camlar manuel mitdi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Kayınpeder 95 yılında sıfır almış. Aktif olarak kullanılıyor. Koltuklarını çok seviyorum. 1 Yorum bağlantısı
Yunusemre ARI 29 Ocak Yazar Paylaş 29 Ocak Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Hatta torpidonun üstündeki siyah yeri tırnağını sürttüğünde siyah boya çıkıyor. Eşimin ismini yazmıştım. Kayınpeder her gördüğünde kim yazdı bunu diyordu. 2 Yorum bağlantısı
Yunusemre ARI 3 Şubat Yazar Paylaş 3 Şubat Erdem Bozkurt yazdı: 1998de sıfır km almıştık o günler aklıma geldi....el kitabına bakmaya gerek yok araçla dostluk kurmak yeterli iyi kol kası,manevra,vites.... 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Yunusemre ARI yazdı: Toros kullanabilen uçak bile kullanır....alırsın Toros olursun Horoz... 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat Paylaş 5 Şubat şehirdışı 10,6, şehiriçi 9,5 yakıyormuş, elektrikli gibi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Çağlar Bayur yazdı: şehirdışı 10,6, şehiriçi 9,5 yakıyormuş, elektrikli gibi 4 vites bağırıyor, 80le giderken 4bin devir falan çevirir heralde. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Çağlar Bayur yazdı: şehirdışı 10,6, şehiriçi 9,5 yakıyormuş, elektrikli gibi izmir aydın otobanında yarım depo yaktı bikeresinde,160-180 arası hız,ilk kez ibre otobanda 180km görmüştü.heyy gidi gençlik heyy 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts