Mert Yeldan 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Servet Aydın yazdı: Üfff beybi Abi böyle ortamlara girebilmen için benden kış lastiğini alman lazım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Mert Yeldan yazdı: Abi böyle ortamlara girebilmen için benden kış lastiğini alman lazım. kış lastiğimi o da ne ki. KİNG adına yakışır uber bir şeyler bakıyor. dün baktığı lastikleri gördüm araba parası 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Mehmet Kazancıoğlu yazdı: kış lastiğimi o da ne ki. KİNG adına yakışır uber bir şeyler bakıyor. dün baktığı lastikleri gördüm araba parası Arabanın kendisi araba kadar değil 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Mert Yeldan yazdı: Abi böyle ortamlara girebilmen için benden kış lastiğini alman lazım. Üstündeki tank stayla Mert Yeldan yazdı: Arabanın kendisi araba kadar değil Karda kalınca konuşalım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Eylül Paylaş 2 Eylül BKZ https://www.cekicen.com/ceki-demirleri/suzuki-ceki-demiri/suzuki-sx4-ceki-demiri Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Çeki demiri tavan çadırı olursa gereksiz olacak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Servet Aydın yazdı: Çeki demiri tavan çadırı olursa gereksiz olacak ikisinin yeri başka tabi. bu tarz şeyler yakışır Ancak karavan tabi zahmetli ve her yere artık sokmuyorlar. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Servet Aydın yazdı: Üstündeki tank stayla Karda kalınca konuşalım abi bi icadım var karda asla kalmıyorsun. Mehmet Göktürk yazdı: BKZ https://www.cekicen.com/ceki-demirleri/suzuki-ceki-demiri/suzuki-sx4-ceki-demiri 9 bin kiralık ne iş yapıyor bu demir ya Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Mert Yeldan yazdı: 9 bin kiralık ne iş yapıyor bu demir ya kopup arkadan gelenleri öldürmüyor. Sadece topuz değil onlar yanları da var tüm tampon arkası. Bir de modülü oluyor arabanın park sensörleri felan devre dışı kalıyor bağlantı aparatı vs vs. Orjinal çekl demirleri pahalı. Sen kaça yaptırabilirsin miesela 1000 mi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Mert Yeldan yazdı: abi bi icadım var karda asla kalmıyorsun. Bundan ise getir Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: kopup arkadan gelenleri öldürmüyor. Sadece topuz değil onlar yanları da var tüm tampon arkası. Bir de modülü oluyor arabanın park sensörleri felan devre dışı kalıyor bağlantı aparatı vs vs. Orjinal çekl demirleri pahalı. Sen kaça yaptırabilirsin miesela 1000 mi? demirin kilosu kaça ? Servet Aydın yazdı: Bundan ise getir aynı bundan, iban verim mi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Mert Yeldan yazdı: demirin kilosu kaça ? aynı bundan, iban verim mi 1.5ton demir 5 milyon tl bf goodrich ile işin ne senin çikita Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Eylül Paylaş 2 Eylül takoz gerek: https://risingtuning.com/lift-kits/product-729 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Hocam kendi lastiği 205-60/16. Ben 215-65/16 takıcam gereği halinde Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Servet Aydın yazdı: Bundan ise getir karda gitmez ki bu Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Servet Aydın yazdı: Hocam kendi lastiği 205-60/16. Ben 215-65/16 takıcam gereği halinde bak bakalım kış nasıl geçecek ona göre önlem alırsın. ama kaloriferi iyidir bunun kesin. fiyatlar iyiymiş https://superoto.com.tr/urun-detay/lassa-215-65-r16-102t-xl-ms-3pmsf-competus-a-t-3-oto-dort-mevsim-lastigi-uretim2024/ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül Yazar Paylaş 2 Eylül Servet Aydın yazdı: SediciM nerde? kimsiniz? Mehmet Yeter yazdı: Yanında o kadar fokustan bahsettim, sorularımla bunalttım sıkılır satar diye bana mısın demedi. cmaxe gazlayacaktık karambole geldi , emmi yüzünden 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: karda gitmez ki bu Efenim? Çağlar Bayur yazdı: Param nerde? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Çağlar Bayur yazdı: kimsiniz? cmaxe gazlayacaktık karambole geldi , emmi yüzünden Servet abinin yanına uğrama şansınız olursa mutlaka gelirim. Anlattıklarınız mantığıma yattı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Servet Aydın yazdı: Efenim? Param nerde? çotanak izliyorum. Orada biri a-t lastikle karda izde her yerde giderim dedi. Millet gitmez dedi. Gitmedi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Kış geliyor nasılsa kuzu yaylada denenir :P İnönüye zaten yerden yüksekligi kurtarmaz :P Ön de kilit yok arkada kilit yok :P Cümledeki tek likit çağlar abinin Servet abiye kilidi gibi bişi 1 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Çotanak dağılmadan da bilirdik. Asfaltta gidemeyen lastikle ko2 kıyası yapmak yersiz gereksiz. 5 yıl ko2 ile istediğim yere girdin çıktım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Zaten toyoto motorlu italyan bişi, francesco nün japanya kaçamağı gibin araba:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts