Servet Aydın 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Cem Işık yazdı: Arkadaşımın oğlu manuel ile ehliyet almak istedi, öğretmek için manuel vites araba bulana kadar perişan oldular Bi tanıdık çocuklarına öğretecekmiş. Dedim veririm arabaMı ama saatlik 1400öğro alırım🍆 Kaskonu yakarım dedi yedek anektarı aldı 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Servet Aydın yazdı: Bi tanıdık çocuklarına öğretecekmiş. Dedim veririm arabaMı ama saatlik 1400öğro alırım🍆 Kaskonu yakarım dedi yedek anektarı aldı 28 eylülde direksiyon sınavları var.. Servet amcam ne zaman gelecek diyip duruyorlar 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: 28 eylülde direksiyon sınavları var.. Servet amcam ne zaman gelecek diyip duruyorlar 28’i geçer herhal gelmem 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Uzun yola gidilir ya. Sorun istanbulda sadece Abi gidilirde onun daha önce gittiği yolları ovaları yaylaları düşününce o dizle gitmesin diye düşünmüştüm. Hani gittiği yer düz yol değil ki dağ tepe orman yayla birde bazen anahtarı bazen içeride falan unutuyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Abi gidilirde onun daha önce gittiği yolları ovaları yaylaları düşününce o dizle gitmesin diye düşünmüştüm. Hani gittiği yer düz yol değil ki dağ tepe orman yayla birde bazen anahtarı bazen içeride falan unutuyor Kaşınma Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Servet Aydın yazdı: Kaşınma Ne kaşınması abi seni düşündüğüm için söyledim Diz çok önemli debriyaj zorlar 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül Yazar Paylaş 21 Eylül Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ne kaşınması abi seni düşündüğüm için söyledim Diz çok önemli debriyaj zorlar kaşıntı fena bişey Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ne kaşınması abi seni düşündüğüm için söyledim Diz çok önemli debriyaj zorlar Hidrolik debriyajı olmayan düşünsün bana ne aw🍆 Bi-led farı olmayan arabada ne biliyim yani 9 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Servet Aydın yazdı: Bi-led farı olmayan arabada ne biliyim yani Bi-ledi olmayan araba mı varmış?? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Servet Aydın yazdı: Hidrolik debriyajı olmayan düşünsün bana ne aw🍆 Bi-led farı olmayan arabada ne biliyim yani Karayolları kendini çok geliştirdi. Tünele asma tavandaki gibi gizli ışıklık fikri süpermiş 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Cem Işık yazdı: Bi-ledi olmayan araba mı varmış?? Hiç sorma fakir fakir arabalar 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Servet Aydın yazdı: Hiç sorma fakir fakir arabalar Bi halojen var. Fakir miyim? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Eylül Yazar Paylaş 22 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi halojen var. Fakir miyim? duble fakirlik , ağlıyorum 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi halojen var. Fakir miyim? Fasfakirsin. Çık git buradan 4x4’ü olmayanlar inemiyor sahile🍆 9 1 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Daha yeni 120% halojen aldım. Düşük bütçeli yatırım 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Çağlar Bayur yazdı: bisiklet aparatında ne asılı ? Duj aparatı onlar Ü.Emre Kartal yazdı: Daha yeni 120% halojen aldım. Düşük bütçeli yatırım Öfff bi fakir daha 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Servet Aydın yazdı: 4x4’ü olmayanlar inemiyor sahile🍆 Iıığğyy halk plajı. Kumun rengine bak 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Eylül Paylaş 22 Eylül (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Iıığğyy halk plajı. Kumun rengine bak Aman Allahım yoksa zengin değil mi? Otele parası yetmediği için mi arabaya kaçak kat çıkmış. 22 Eylül tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Bu tenha yerlerde et kesenler varmi? Mangal yapmak için 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Eylül Yazar Paylaş 22 Eylül kampçı odunla kömürle uğraşmaz, hazır garsonlu lokantalar vardır eti marine edilmiş hazır 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Fikri Keleş yazdı: Bu tenha yerlerde et kesenler varmi? Mangal yapmak için palamut rusyaya kaçmış. Onun peşindeler 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Servet Aydın yazdı: Hidrolik debriyajı olmayan düşünsün bana ne aw🍆 Bi-led farı olmayan arabada ne biliyim yani Ne güzel bir aydınlatma. Çok yakışıklıymış. Eskiden böyle değildi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts