Köksal Yılmaz 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Çeki demiri ile römork yakışır bir sonraki aşamada Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 14 Eylül Paylaş 14 Eylül katlanır bisikleti taşıyıcıya koymak bir tek Servet abi yapardı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Ali Gülmez yazdı: katlanır bisikleti taşıyıcıya koymak bir tek Servet abi yapardı Ben de koyuyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Bu sedici son sahibi.. öhö öhö öhö... Pardon en iyi sahibini buldu sanırım 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Ali Gülmez yazdı: katlanır bisikleti taşıyıcıya koymak bir tek Servet abi yapardı Bagajda toplu iğne yere düşmedi Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu sedici son sahibi.. öhö öhö öhö... Pardon en iyi sahibini buldu sanırım Doğasına uygun yaşayacak Köksal Yılmaz yazdı: Çeki demiri ile römork yakışır bir sonraki aşamada Manuel araç çekici olmaz. Bir de çadır işimi görecek gibi. Bir sonraki level motokaravan inşallah 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Servet Aydın yazdı: Manuel araç çekici olmaz. Neden abi? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Köksal Yılmaz yazdı: Neden abi? Çekici değil demiş işte. Etkilenmiyor yani 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Köksal Yılmaz yazdı: Neden abi? Debriyaj çok zorlanır. 200k giden balata 50binde eller havaya Türbinli şanzıman olsun 50bg olsun karavan için 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Hasan Karabekiroglu yazdı: Bende no prablım Römork demedik cicim Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Servet Aydın yazdı: Römork demedik cicim Hee bildirim yanlış gelmiş. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Ali Darbaz yazdı: Arabaları takas edelimmi. Kim ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Eylül Yazar Paylaş 14 Eylül Servet Aydın yazdı: motokaravan inşallah sen otoparkı ayarla dekupaj benden 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Ali Darbaz yazdı: Arabaları takas edelimmi. Bugün Sedici için kapıma gelene nah çekerim ne takası😁 Çağlar Bayur yazdı: sen otoparkı ayarla dekupaj benden Tavanı ben kesicem ama 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Servet Aydın yazdı: Bugün Sedici için kapıma gelene nah çekerim ne takası😁 Tavanı ben kesicem ama yarın Tuzla Otodromda elektrikli araç test günü var. Getirde inceleyek arabayı. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Ali Darbaz yazdı: yarın Tuzla Otodromda elektrikli araç test günü var. Getirde inceleyek arabayı. 5400km yolculuk hazırlığım var 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Eylül Paylaş 15 Eylül Servet Aydın yazdı: 5400km yolculuk hazırlığım var Zummerat dağlarından geçerken tanrılara selam vermeyi unutma 😂 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Eylül Paylaş 15 Eylül Alpay Sumer yazdı: Zummerat dağlarından geçerken tanrılara selam vermeyi unutma 😂 Zummerat dağı varsa etrafta bir dere de illa vardır. Aman kapılmayın. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Eylül Paylaş 15 Eylül Çağrı Alaf yazdı: Zummerat dağı varsa etrafta bir dere de illa vardır. Aman kapılmayın. Ya paylasamiyoruz , emmi kızıyor 😂 Yoksa tam yeriydi valla 😂 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Eylül Paylaş 15 Eylül Mert Yeldan yazdı: Yok, vermedim. Bakıma girdik yetkilide bütçeyi tükettik biraz. Bir kaç ay sonra tekrar gündeme alacam atki onemli kisin. boğazlar usumesin. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 Eylül Paylaş 15 Eylül (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Zummerat dağından geçerken 15 Eylül tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Servet Aydın yazdı: Deniz kenarı fakir kokmuş hep Şezlong kırmızı çizgimizdir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts