Servet Aydın 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Çağlar Bayur yazdı: beybisi..... mis gibi double paynırı çıkartıp 1970 model aicko takılmış kınıyorum Olmadı zaten. Naapsam atayım bunları iyisi mi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Çağlar Bayur yazdı: beybisi..... mis gibi double paynırı çıkartıp 1970 model aicko takılmış kınıyorum Dabıl boşta sanırım güzel bir şeyse şafak operasyonu yapalım. Servet Aydın yazdı: Olmadı zaten. Naapsam atayım bunları iyisi mi Atma abi lazım olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Servet Aydın yazdı: 25bin İran riyali ise hemen alırım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Eylül Yazar Paylaş 12 Eylül Servet Aydın yazdı: atayım bunları aaa alenen davet Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Eylül Paylaş 12 Eylül 6999 tl si elden kalanı kart 6999 tl lik 3 farklı alışveriş falan bi delik bulurlar hemen 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Eylül Paylaş 12 Eylül İlkay Başaran yazdı: 6999 tl si elden kalanı kart 6999 tl lik 3 farklı alışveriş falan bi delik bulurlar hemen portifbank kredisi. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Mert Yeldan yazdı: portifbank kredisi. Sahte taksici 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Eylül Paylaş 12 Eylül (düzenlendi) Mert Yeldan yazdı: portifbank kredisi. Slogan: Faizleri Kaldırdık Bknz, yıkarlar gibi anlaşılmasın. 12 Eylül tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Mehmet Yeter yazdı: Slogan: Faizleri Kaldırdık Bknz, yıkarlar gibi anlaşılmasın. Çadırın girişte kredi kartı geçerlidir yazıyor. İçerde de veresiye satan, peşin satan. Yan tarafta veresiye öldü başımız sağolsun. Hahha 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Çağlar Bayur yazdı: mis gibi double paynırı çıkartıp 1970 model aicko takılmış kınıyorum Bir gün uğraştık.. ekranı kapatamadık. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Mehmet Yeter yazdı: İran riyali ise hemen alırım. Yurdum parası Çağlar Bayur yazdı: aaa alenen davet Yoo alakası yok. Yedek anektarım nerde Mehmet Göktürk yazdı: 7000 üstü boncukla İmcik boncuk olmaz üstü mosfetle olur Mehmet Ozyurek yazdı: Bir gün uğraştık.. ekranı kapatamadık. Evinde en yeni cihazı bu hâlâ laf atıyor bize 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Suyla oynamayı bu kadar çok seven başka insan tanımadım.. Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Don değişir gibi ünite değişmekte ne biliyim… 4 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Ay çok heycanlı. Şaka bi yana güzel olmuş bu kalsın. anfi gerekire koyarsın. Bi de telsizlik lazım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül Yazar Paylaş 13 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Bir gün uğraştık.. ekranı kapatamadık. herşey yazılmaz paynırıM nerede Servet Aydın yazdı: Don değişir gibi ünite değişmekte ne biliyim… şahan gibi ne taksan hayır demez Servet Aydın yazdı: Yedek anektarım nerde şarj cihazını buldun da sanki Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Servet Aydın yazdı: Don değişir gibi ünite değişmekte ne biliyim… Maç seyredebiliyor muyuz? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Servet Aydın yazdı: ünite Direksiyon kumandası aktif mi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: Ay çok heycanlı. Şaka bi yana güzel olmuş bu kalsın. anfi gerekire koyarsın. Bi de telsizlik lazım. Uzun menzil lazım evet. Ha bir de piskılet taşıyıcı aldım gelmedi hâlâ Çağlar Bayur yazdı: herşey yazılmaz paynırıM nerede şahan gibi ne taksan hayır demez şarj cihazını buldun da sanki Hakket. Konsol çok kullanışlı H.Cenk Bayrakçı yazdı: Maç seyredebiliyor muyuz? Çift kale mi evet Tamer Topaç yazdı: Direksiyon kumandası aktif mi? Orijinalde tuş yok araçta. Bende bunu taktım 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Bisiklet taşıyıcı tam ihtiyacım olan şeydi abi teşekkür ederim bir ara alırım sizden. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Eylül Paylaş 13 Eylül İlkay Başaran yazdı: Bacak iyiymiş Binaya biri taşındı Mehmet Yeter yazdı: Bisiklet taşıyıcı tam ihtiyacım olan şeydi abi teşekkür ederim bir ara alırım sizden. 650bin tl’yi hazırla o halde🍆 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Servet Aydın yazdı: Binaya biri taşındı Dolar kaç para? Alış, satış? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Servet Aydın yazdı: Binaya biri taşındı 650bin tl’yi hazırla o halde🍆 Ful artı ful cmax versek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts